Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 14 => Konuyu başlatan: Hamza - 10 Aralık 2006, 14:30:23
-
OYUNSİTENİZ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP 14 TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKİM SEÇMEK SERBESTTİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM
NİCK :
MSN :
NOT : FAST FUTBOL CUP [ FFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BİR GECE İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM
-
Hamza
[email protected]
-
amett
[email protected]
-
yekta
[email protected]
-
-
masumtilki
[email protected]
-
big sexykn
[email protected]
-
metehan
[email protected]
-
CapsLock
[email protected]
-
hakan1989
[email protected]
-
egee17
[email protected]
-
son 2 kişi beyler
-
ByKiLaVuZ
[email protected]
-
reaper
[email protected]
-
sony_harun
[email protected]
-
kayıtlar bitti sony_harun yedek ilk kayıt
-
sony harun 20 sn ile yedeklere girdin:(
-
sony_harun
[email protected]
YEDEKLERDEN BİRİNCİ SIRADASİN HARUN . HERHANGİ BİR KATİLİMCİMİZİN TURNUVAMIZDAN AYRİLMASİ VEYA MAÇLARİNİ ZAMANINDA YAPMAMASİ DURUMUNDA İLK SENİ ALACAĞİZ . İZLEMEDE KAL KARDEŞİM
-
ewe yeni gelmiştim yaw gelir gelmez girdim ama yetişemedim :( :( :(
-
hamzaabihadi ya 10 dk oldu 2 dk dedin
-
lazmaniax
[email protected]