Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 14 => Konuyu başlatan: forumtr - 10 Aralık 2006, 16:54:28

Başlık: 2.TUR EŞLEŞMELERİ ve MAÇ SONUÇLARI
Gönderen: forumtr - 10 Aralık 2006, 16:54:28
OYUNSİTENİZ FAST FUTBOL CUP 14 İKİNCİ TUR EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . KARŞILAŞMALAR RÖVANŞSİZ OYNANİP MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTİNA YAZİLACAKTİR . TÜM KATİLİMCİLARİMİZA BAŞARİLAR DİLERİM

Yekta 4 - 5 Sony-harun

egee17 - amet

bigsexykn 7 - hakan 3

Başlık: Ynt: 2. maçlar ve maç sonuçları
Gönderen: m3t3d1nh0 - 10 Aralık 2006, 16:59:18
hamza abi çabuk msnye gel ya sopacı diye bi üye  p.m atip küfür etmiş
Başlık: Ynt: 2.TUR EŞLEŞMELERİ ve MAÇ SONUÇLARI
Gönderen: egee17 - 10 Aralık 2006, 17:03:09
beyler ben kilavuzu 3-1 yenerken 86 da oyundan attı siz buraya kilavuzun adını yazmışınız yoksa bu sitede yenilen mi elemiş sayılıyo
Gönderen: Hamza - 10 Aralık 2006, 17:03:56
beyler ben kilavuzu 3-1 yenerken 86 da oyundan attı siz buraya kilavuzun adını yazmışınız yoksa bu sitede yenilen mi elemiş sayılıyo

kuralari çeken arkadaşimiz yanliş yazmiş kardeşim . eşleşmeleri editliyorum. ikinci turda başarila dilerim
Gönderen: m3t3d1nh0 - 10 Aralık 2006, 17:04:49

kuralari çeken arkadaşimiz yanliş yazmiş kardeşim . eşleşmeleri editliyorum. ikinci turda başarila dilerim
abi msnye gelmen için yalvarimmi artik 6 saattir msnye gel diyorum sen 2dkye geliorm diyosun ama nafile
Başlık: Ynt: 2. maçlar ve maç sonuçları
Gönderen: Hamza - 10 Aralık 2006, 17:07:46
hamza abi çabuk msnye gel ya sopacı diye bi üye  p.m atip küfür etmiş

sopacı nickli üyenın host adını banladim metehan . bir daha bizim siteye hiç giremiyecek .

beni msne çağirma nedenin yetki meselesi ise hiç gelmiyeceğim mete . bu konuyu seninle daha önce konuşmuştuk . eğer başka bir nedeni varsa geleceğim
Gönderen: m3t3d1nh0 - 10 Aralık 2006, 17:08:19
abi hyr konusamadık
Gönderen: Hamza - 10 Aralık 2006, 17:10:29
abi hyr konusamadık

sana söyledim mete . s. modlara daha fazla yetki veremiyoruz diye . eğer başka soracağin soru varsa geleceğim . yoksa lütfen bir daha msne gelir misin deme
Gönderen: m3t3d1nh0 - 10 Aralık 2006, 17:11:59
abi hyr konusamadık

sana söyledim mete . s. modlara daha fazla yetki veremiyoruz diye . eğer başka soracağin soru varsa geleceğim . yoksa lütfen bir daha msne gelir misin deme
abi ama olmazki fazla farkimiz yok site mod luğundan bi değiştirme car başka ne var abi
Gönderen: egee17 - 10 Aralık 2006, 17:14:19
Saolun ama bnm sinirlerim bozuldu.Bİ turnuvaya girelim maç yapıp zevk alalım dedik daha çok sinir oldum bilseydim bunun boyle olcağını hiç girmezdim
Gönderen: Hamza - 10 Aralık 2006, 17:15:43
abi hyr konusamadık

abi ama olmazki fazla farkimiz yok site mod luğundan bi değiştirme car başka ne var abi

daha ne istiyorsun anlamadim mete . konulari silme yetkisini istiyorsan zaten bu sitede silinecek hiç bir konu yok . super modlarin , site modlarindan farkı 4 yıldıza sahip olmalari ve mesajlari editleme yetkileri olmasidir . bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum .

Gönderen: m3t3d1nh0 - 10 Aralık 2006, 17:16:53
abi hyr konusamadık

daha ne istiyorsun anlamadim mete . konulari silme yetkisini istiyorsan zaten bu sitede silinecek hiç bir konu yok . super modlarin , site modlarindan farkı 4 yıldıza sahip olmalari ve mesajlari editleme yetkileri olmasidir . bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum .

hamza abi msnye gelirmisin bi konusalım bak lütfen rica ediyorum
Gönderen: amett - 10 Aralık 2006, 17:17:09
kılavuzla giremiyoz beyler benim rakip değişmiş bea :S nese benim rakibim aga 15 dk içinde geliyorum yemeğe gidiyom beni beklyolar sofrada elemeyin beni hemn gelicem ;)
Gönderen: Hamza - 10 Aralık 2006, 17:19:23
meteciğim sana kaç kere söyliyeceğim güzel kardeşim . bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum . supermoderatörlerimize verilen yetkiler bellidir . daha fazlasini veremeyiz . tamam mi
Gönderen: HaruN - 10 Aralık 2006, 17:21:17
agalar ben yekta ile maç yapıyordum dakka 68-70 civarı yekta kardeşmi çıktı attımı bilmiorum ama herneyse koptuk diyelim daha snra yekta msnede göremdim yok kendis eger gelmesse kaldıgımız skor şöleydi bu skor geeçrli olucak beyler
SONY_HARUN:4 YEKTA:3 en son böleydi aatgında sonra yekta kayboldu gelirse yaparıs
beyler oke
Gönderen: CapsLock - 10 Aralık 2006, 17:24:33
OKE sony_harun 30 dkda gelmezse galipsin
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 10 Aralık 2006, 17:26:57
big sexykn:7-3:hakan
Gönderen: amett - 10 Aralık 2006, 17:28:59
geldim beyler girelim maça egee nerdesin msni açıyom
Gönderen: egee17 - 10 Aralık 2006, 17:30:02
Amet sen yemeğe git sorun diil 15 dk ya gelirsen yaparız gelemezsen bende yemeğe gidicem yalnız.
Gönderen: HaruN - 10 Aralık 2006, 17:31:00
yekta bak herşye ragmen bana hileci demene ragmen kardeşim dioru nerdeysen gel maçımız son kalan yerden devam edelim nerdesin bak gelmessen bu geçerli olucak
sony_harun:4 yekta:3
Gönderen: amett - 10 Aralık 2006, 17:32:23
biz maça giriyoz arkadşalar ;)
Gönderen: Hamza - 10 Aralık 2006, 17:33:57
biz maça giriyoz arkadşalar ;)

tamam kanka kolay gelsin  iyi şanslar ;)
Gönderen: HaruN - 10 Aralık 2006, 17:40:02
ya hamza ben bu yektaya gel yapalım kalan dakkadan diorum  o da dur bekle bende hle arıom dio msneden çattık adama ya agız tadıyla galibiyet alamıcazmı  >:( >:(
Gönderen: Hamza - 10 Aralık 2006, 17:41:27
ya hamza ben bu yektaya gel yapalım kalan dakkadan diorum  o da dur bekle bende hle arıom dio msneden çattık adama ya agız tadıyla galibiyet alamıcazmı  >:( >:(

hocam yektaya söyle 2 dakikaya kadar gelmez bu skor geçerli sayilacak. kimseyle uğraşacak zamanımız yok .
Gönderen: m3t3d1nh0 - 10 Aralık 2006, 17:45:55
abi rica ediyorum yinede msnye gelmiyormusun
Gönderen: Hamza - 10 Aralık 2006, 17:48:20
abi rica ediyorum yinede msnye gelmiyormusun

tamam mete geliorm bu sefer :D
Gönderen: forumtr - 10 Aralık 2006, 17:54:06
ya of ya 20 dakka vardı maçın bitmesine 70 dakkada çıkmıştım 5-4 yaptım dewam eden dakkalarda 14 te çıktı herif ya
Gönderen: Hamza - 10 Aralık 2006, 17:58:47
ya of ya 20 dakka vardı maçın bitmesine 70 dakkada çıkmıştım 5-4 yaptım dewam eden dakkalarda 14 te çıktı herif ya

öncelikle maçin bitmesine 6 dakika varken ve önde olan taraf sen iken maçtan çikan tarafin harun olacağina imkan vermiyorum . ayrica harun kardeşime herif demen çok ayıp . lütfen bu sözünü geri al . kalan 6 dakikayi gidin ve oynayin . hadi sizi bekliorm
Gönderen: m3t3d1nh0 - 10 Aralık 2006, 17:59:25
hamza abi msnden nereye gittin
Gönderen: amett - 10 Aralık 2006, 18:00:02
egee17 : 3 - 2 : amett

kardeşim tebrik ederim hamchide senin msj yazdığın sayfayı açamadım :S ellerine sağlık güzl maç oldu dk 90 olduğunmda inş. son dakika golü yemem dedim son dk golü oldu :) nese başarılar...
Gönderen: Hamza - 10 Aralık 2006, 18:00:14

sana daha öncede yetki konusunda konuşmayacağimi söylemiştim metehan . lütfen ısrar etme
Gönderen: m3t3d1nh0 - 10 Aralık 2006, 18:01:01

sana daha öncede yetki konusunda konuşmayacağimi söylemiştim metehan . lütfen ısrar etme
ya hamza abi yapmaya bi yetkiyi fazla mı görüyon benden fazlamı görüyorsun
Gönderen: forumtr - 10 Aralık 2006, 18:01:38
alın sonyi nizi başınıza çalın tamam mı?

dakka 5 son atağı yapcam aut olmuş ben kullanıyom adam yine çıktı
Gönderen: HaruN - 10 Aralık 2006, 18:03:09
ya hamza kardeş ben aklımı yitricem ya kalan 6 dakkayıda oynadık maç 4-3 yeniodum 1 gol ben attım  5-3 oldu sonra o bitane attı 5-4 oldu 84 de attı maç kalan 6 dakkayıda oynadık bu sefer gol sesi çıkamdı ya ben kafayı yicem ya yekta nasıl yalan sölersin ya allahtan kork ben 5-4 yeniom >:( >:( >:( >:( >:( bitti ztaen maç kalan 6 dakkada gol olamdı hamza bu yalancı yekta size yalan msj atmış 5-4 ben yendim yalanım varsa en adi şerefsizm >:( >:(
Gönderen: amett - 10 Aralık 2006, 18:03:28
alın sonyi nizi başınıza çalın tamam mı?

dakka 5 son atağı yapcam aut olmuş ben kullanıyom herif yine çıktı

kardeşim saygılı davranmaya çalışsan biraz >:( belki oyundan attı kendi çıkmadı sinir oluyorum böle söleyenlere zaten oyundan atıyo niye çıktın diyenler yokmu >:( >:( >:(
Gönderen: HaruN - 10 Aralık 2006, 18:04:07
lan olm kim çıktı dakka 5 de ben dakka 8 de çıktım 2 dakkada fazladan oynadık tammı
Gönderen: forumtr - 10 Aralık 2006, 18:04:44
ya işte son 6 dakkada dewam ediyoduk dakka 5 te çıktın 6 dakka oynıcaktık son atağı yapabilirdim zaten adamımı sakatladın duraklama yokmu yaw
Gönderen: m3t3d1nh0 - 10 Aralık 2006, 18:05:46
ya işte son 6 dakkada dewam ediyoduk dakka 5 te çıktın 6 dakka oynıcaktık son atağı yapabilirdim zaten adamımı sakatladın duraklama yokmu yaw
ammada uzattın ama ha sende
Gönderen: amett - 10 Aralık 2006, 18:05:56
ya hamza kardeş ben aklımı yitricem ya kalan 6 dakkayıda oynadık maç 4-3 yeniodum 1 gol ben attım  5-3 oldu sonra o bitane attı 5-4 oldu 84 de attı maç kalan 6 dakkayıda oynadık bu sefer gol sesi çıkamdı ya ben kafayı yicem ya yekta nasıl yalan sölersin ya allahtan kork ben 5-4 yeniom >:( >:( >:( >:( >:( bitti ztaen maç kalan 6 dakkada gol olamdı hamza bu yalancı yekta size yalan msj atmış 5-4 ben yendim yalanım varsa en adi şerefsizm >:( >:(

ya kim yalan sölüyosa harbe şerefsizdir dah nediimm eğer harunu söledikleri doğruysa ayıp etmişsin yekta  >:(
Gönderen: egee17 - 10 Aralık 2006, 18:06:03
ege 3 amet 2

ark. çok gzl oynuyo yendim ama şansımda vardı
Gönderen: amett - 10 Aralık 2006, 18:06:42

ya bunu hesabımı yapılır bea :D :D
Gönderen: HaruN - 10 Aralık 2006, 18:06:45
ya kardeşim senin kadr yalanıc bi adam görmedim  6 aydır bu sitedeyim yüze yakın maç yaptım ilk defa böle bişi ile karşılaşıom kardeşim dakka 8 di tammmı ben en son vurdum auta çıktı  dakkkada 8 di zaten daha çıkmıyımda napiym ben 6 dakkalık maçı 8 de çıkmışım hal laf ediosun  >:( >:(
Gönderen: Hamza - 10 Aralık 2006, 18:07:01

sana inaniyorum harun kardeşim . bu maçin daha fazla oynanmasina müsade etmeyeceğim . yekta turnuvamızdan diskalifiye oldun . bu şekilde davranmaya devam edersen bu sitedede çok fazla barinacağini zannetmiyorum . bir üst turda başarilar dilerim harun kardeşim .
Gönderen: CapsLock - 10 Aralık 2006, 18:07:53
amett yenilmiş bu kupa baya zevkli oldu beee
Gönderen: amett - 10 Aralık 2006, 18:08:40
ege 3 amet 2

ark. çok gzl oynuyo yendim ama şansımda vardı

tebrikler kardeşim hamchide sorun oldu yazıdğın msjları göremedim kusura bakma son dk. şanssızlığıma geliyo hep uzatmaya götüremedim maçı içimden inş. 90da gol yemem dedim ama yedik  :( :( :( :(
Gönderen: HaruN - 10 Aralık 2006, 18:08:43
ewy saol hamza kardeş zaten benim sölediklerim yüzde yüz doruydu yemin ederim yektadanda böle bişi beklemezdim ama oldu bi kere napalım tekrar saol hamza
Gönderen: m3t3d1nh0 - 10 Aralık 2006, 18:08:58
hamza abi sana p.m attim bakarmisin
Gönderen: amett - 10 Aralık 2006, 18:09:53
amett yenilmiş bu kupa baya zevkli oldu beee

ne açıdan bea anlamadım nedemk istediğini
Gönderen: Hamza - 10 Aralık 2006, 18:10:41
ewy saol hamza kardeş zaten benim sölediklerim yüzde yüz doruydu yemin ederim yektadanda böle bişi beklemezdim ama oldu bi kere napalım tekrar saol hamza

harun kardeşim ne demek bu bizim görevimiz . ben seni çok iyi taniyorum . en başindan beri söylediklerine inaniyordum zaten . yekta kardeşimiz bağlantidan yana olan problerime senin üstünde aradi . umarim bu yaptiğini kasitli yapmamiştir . aksi takdirde bir daha aramızda olamiyacak
Gönderen: m3t3d1nh0 - 10 Aralık 2006, 18:11:28
hamza abi sana p.m attim bakarmisin ve cvbını yazarmisin
Gönderen: HaruN - 10 Aralık 2006, 18:11:56
saol hamza ne diyim donuyordu die bana attı suçu neyse boşver  ;)
Gönderen: Hamza - 10 Aralık 2006, 18:14:24

meteciğim kaç gündür ayni konuyu konuşuyoruz . her rütbenin belirli yetkileri vardir . ve bu yetkilerin fazlasini veya azını veremeyiz . beni bıktırdın inan . bu konu hakkında daha fazla konuşma lütfen tamam mi ;)
Gönderen: m3t3d1nh0 - 10 Aralık 2006, 18:16:38

meteciğim kaç gündür ayni konuyu konuşuyoruz . her rütbenin belirli yetkileri vardir . ve bu yetkilerin fazlasini veya azını veremeyiz . beni bıktırdın inan . bu konu hakkında daha fazla konuşma lütfen tamam mi ;)
abi bende bıktım inan abi +1yetkiyi fazlami görüyorsun hamza abi.ama sen fazla görüyorsun abi ya o kdr paylaşım yapiyormuşum boşami yapiyormuşum  :'( :'( :'( :'( :'( :-\ :-\ :-\ :-\
Gönderen: Hamza - 10 Aralık 2006, 18:20:55

abi bende bıktım inan abi +1yetkiyi fazlami görüyorsun hamza abi.ama sen fazla görüyorsun abi ya o kdr paylaşım yapiyormuşum boşami yapiyormuşum  :'( :'( :'( :'( :'( :-\ :-\ :-\ :-\

paylaşimlari yetki için yaptiğini bilmiyordum metehan ! şu ana kadar sitemize vermiş olduğun emek büyük tüm paylaşimlarin için çok teşekkür ederim . fakat bunun sana vereceğim yetki ile bir alakasi yok . bak halen ayni konuyu tartişiyoruz . bir daha bu konu hakkında soracağin sorulara cevap vermiyeceğim
Gönderen: HaruN - 10 Aralık 2006, 18:21:13
hamza ametle egede oynamış
çekionuzmu yarı finali ben 10 dan sonra yokum bitsin hemen halı saha maçım var
Gönderen: CapsLock - 10 Aralık 2006, 18:21:41
1 maç kalmış galiba... yazılmayan
Gönderen: m3t3d1nh0 - 10 Aralık 2006, 18:22:35

paylaşimlari yetki için yaptiğini bilmiyordum metehan ! şu ana kadar sitemize vermiş olduğun emek büyük tüm paylaşimlarin için çok teşekkür ederim . fakat bunun sana vereceğim yetki ile bir alakasi yok . bak halen ayni konuyu tartişiyoruz . bir daha bu konu hakkında soracağin sorulara cevap vermiyeceğim
abi yok yetki için değil ama birazdan beni anlamalisin sende
Gönderen: HaruN - 10 Aralık 2006, 18:22:54
ya yapıldıda geçmemişler en başa amet yenilmiş egeye 3-2
Gönderen: Hamza - 10 Aralık 2006, 18:22:56
hamza ametle egede oynamış
çekionuzmu yarı finali ben 10 dan sonra yokum bitsin hemen halı saha maçım var

geriye 3 takım kaliyor hocam. bu durumda üçünüz arasinda mini bir lig yapacağiz hemen . birbirnizle rövanşsiz maçlar oynayacaksiniz . gerekli topici açiorm ben .
Gönderen: CapsLock - 10 Aralık 2006, 18:24:15
istiyosan ben açıyım hamza abi !!!
Gönderen: Hamza - 10 Aralık 2006, 18:24:45
istiyosan ben açıyım hamza abi !!!

ben açarim capslock saol kardeşim ;)
Gönderen: HaruN - 10 Aralık 2006, 18:24:50
herkes herkesle 1 maçmı yapıcak hamza nasıl olucak
Gönderen: CapsLock - 10 Aralık 2006, 18:25:15
tamam hamza abimm
Gönderen: Hamza - 10 Aralık 2006, 18:25:37
herkes herkesle 1 maçmı yapıcak hamza nasıl olucak

dediğim gibi kanka tüm maçlar rövanşsiz oynanacak . toplamda kim daha çok puan ve averaj alırsa o şampiyon olacak
Gönderen: YuRY - 10 Aralık 2006, 18:25:44
HAMZA ABİ LİGİ NE ZMAN AÇCAKSIN BEKLİYORUZ HADİ  ;)
Gönderen: Hamza - 10 Aralık 2006, 18:26:37

ligi 5 dakika sonra açacağim beckham . izleme de kal tamam mi ;)
Gönderen: HaruN - 10 Aralık 2006, 18:26:50
ok hamza bu arada bekımın dedigi lig uluslararası ligmi
Gönderen: Hamza - 10 Aralık 2006, 18:27:48
ok hamza bu arada bekımın dedigi lig uluslararası ligmi

evet kardeşim interactive liglerimiz içerisine Uluslarasi lig de ekleyeceğiz birazdan. seni de bekliorm tamam mi ;) ben orda olacağim
Gönderen: m3t3d1nh0 - 10 Aralık 2006, 18:27:52
hamza abi sende beni anlamalisin bu konuda
Gönderen: Hamza - 10 Aralık 2006, 18:28:32

metehan sen halen orda misin güzelim ya :D
Gönderen: CapsLock - 10 Aralık 2006, 18:28:54
abi bende gelirim uluslararası liglere ...
Gönderen: HaruN - 10 Aralık 2006, 18:28:57
hamza ben gelirmde ben hem italyada hem ingiltrede yim şu anda uluslararasına girebilrimiyim eger girmessem italyada ki kayıtımı silerim öle olurmu
Gönderen: m3t3d1nh0 - 10 Aralık 2006, 18:29:26

metehan sen halen orda misin güzelim ya :D
ya hamza abi yapma böle ya
Gönderen: Hamza - 10 Aralık 2006, 18:30:19
hamza ben gelirmde ben hem italyada hem ingiltrede yim şu anda uluslararasına girebilrimiyim eger girmessem italyada ki kayıtımı silerim öle olurmu

malesef bir katilimcimizin maxiumum 2 adet lige katilma hakkı bulunuyor hocam . bu durumda uluslararsi lige katilacaksan italya veya ingiltereden bir tanesini bırakmak durumundasin
Gönderen: CapsLock - 10 Aralık 2006, 18:30:55
:) konu bu muydu bende hayat can meselesi sandım :)
Gönderen: Hamza - 10 Aralık 2006, 18:31:41

saat 12 den beri bunu konuşuyoruz :D
Gönderen: HaruN - 10 Aralık 2006, 18:31:54
tamam ben italyada zaten chievoyu almıştım orda kayıt yerine kayıdımı iptal edin dicem sonrada uluslararasına gelicem hamza olur dimi öle mutşaka gelmem lazım uluslararasına çünki sen varsın ;) ;)
Gönderen: YuRY - 10 Aralık 2006, 18:32:19

ligi 5 dakika sonra açacağim beckham . izleme de kal tamam mi ;)

hamza abi 5 dk oldu ama halen yok 2 dk nı almaz hazma abi hadi yaw
Gönderen: m3t3d1nh0 - 10 Aralık 2006, 18:32:29

saat 12 den beri bunu konuşuyoruz :D
hamza abi eğer böyle devam edersed gce 12:00 a kadarda sürecek :D abi ama yalvarim mi sana vermen için ya
Gönderen: CapsLock - 10 Aralık 2006, 18:33:12
:) mesele karı - kız meselesine dönmede bitirin şu işi yakında akraba olduğunuz bile çıkar ortaya :):)
Gönderen: YuRY - 10 Aralık 2006, 18:33:46
HAMZA ABİ ULUSLAR ARSINA A KATILAN DİĞER LİGLERE KATILAMIYORMU YAW

2 LİGE GİRME VARYA ONUN İÇİNDEMİ GEÇİYOR O 2 TANE NİN  ;)
Gönderen: Hamza - 10 Aralık 2006, 18:33:50
tamam ben italyada zaten chievoyu almıştım orda kayıt yerine kayıdımı iptal edin dicem sonrada uluslararasına gelicem hamza olur dimi öle mutşaka gelmem lazım uluslararasına çünki sen varsın ;) ;)

eywallah kardeşim benim yanımda çok önemli simalarda olacak orada ve en kaliteli ligimizinde uluslarasi lig olacağina inaniyorum . çok zorlu rakipler var uluslarasi ligde . seni de mutlaka bekleriz ;)
Gönderen: YuRY - 10 Aralık 2006, 18:34:39
HAMZA ABİ HADİ AÇ BEKLİYORUZ

BEN

İTALYA OLCAM
Gönderen: Hamza - 10 Aralık 2006, 18:35:21
HAMZA ABİ ULUSLAR ARSINA A KATILAN DİĞER LİGLERE KATILAMIYORMU YAW

2 LİGE GİRME VARYA ONUN İÇİNDEMİ GEÇİYOR O 2 TANE NİN  ;)

uluslarasi lig için böyle bir uygulamaya gitmesek mi acaba ne dersiniz beyler
Gönderen: m3t3d1nh0 - 10 Aralık 2006, 18:35:43
hamza abi eğer vermezsen gece 12:00 ye kadarda devam edecek:D hamza abi vermen için yalvarmamı bekliyorsun
Gönderen: YuRY - 10 Aralık 2006, 18:36:17
OLMASIN HAMZA ABİ  ;)

HERKEZ HER LİGE KATILABİLSİN  ;)
Gönderen: YuRY - 10 Aralık 2006, 18:37:03
BİDE HAMZA ABİ BEKLİYORUZ HADİ YAW 2 DK ALMAZ YAW 2 DK
Gönderen: HaruN - 10 Aralık 2006, 18:37:27
hamza bence 2 lige katılma hakkı uluslaraasın içinde olsun mesela bi italyaya katılan bide ulsulararasına katılabilsin benim gibi ben şu anda preimer ligdeyim italyadki kaydımı sildim şu anda ulsulararasın lige gelebilim
Gönderen: YuRY - 10 Aralık 2006, 18:38:37
BENDE SADECE ŞUAN İTLAYA LİGİNDE MİLAN IM

ULUSLAR ARASINDA DA

İTALYA OLCAM  ;)
Gönderen: Hamza - 10 Aralık 2006, 18:39:34
hamza bence 2 lige katılma hakkı uluslaraasın içinde olsun mesela bi italyaya katılan bide ulsulararasına katılabilsin benim gibi ben şu anda preimer ligdeyim italyadki kaydımı sildim şu anda ulsulararasın lige gelebilim

peki o halde İnteractive Liglerden Uluslararasi Lig için böyle bir uygulama olmasin . harun kardeşim sende italya ligine yaptirdiğin kaydi silme o zaman oke ;)
Gönderen: Hamza - 10 Aralık 2006, 18:40:14

ULUSLAR ARASINDA DA

İTALYA OLCAM  ;)

Ayrica ingiltere liginde evertonsun sanirim ?
Gönderen: YuRY - 10 Aralık 2006, 18:41:06

ULUSLAR ARASINDA DA

İTALYA OLCAM  ;)

İPTAL ETTİM HAMZA ABİ 2 LİG FAZLA OLUYOR ULUSLAR ARASI DEĞİŞİK OLDUĞU İÇİN KATILCAM
Gönderen: HaruN - 10 Aralık 2006, 18:41:30
hamza sildim bile :D :D neyse tekrar geldim fln derim  :D :D
Gönderen: Hamza - 10 Aralık 2006, 18:42:13

ULUSLAR ARASINDA DA

İTALYA OLCAM  ;)

İPTAL ETTİM HAMZA ABİ 2 LİG FAZLA OLUYOR ULUSLAR ARASI DEĞİŞİK OLDUĞU İÇİN KATILCAM

tamam beckham . iptal ettiğini henüz söylemediğin için sormuştum ;)
Gönderen: HaruN - 10 Aralık 2006, 18:42:39
hamza bu arada ffcnin 3 lü final böllümünüde aç da bitsin şu ffc ;) ;)
Gönderen: Hamza - 10 Aralık 2006, 18:43:02
hamza bu arada ffcnin 3 lü final böllümünüde aç da bitsin şu ffc ;) ;)

bende onu diyecektim . hemen açiorm kardeşim . iyi şanslar ;)
Gönderen: YuRY - 10 Aralık 2006, 18:44:23
HADİ HAMZA ABİ HAYDİ HAMZA ABİ HAYDİ  TAM ZAMANI TAM ZAMANI ŞİMDİ....

:D :D :D
Gönderen: HaruN - 10 Aralık 2006, 18:45:37
oke hamza bu arada 2 sorum daha olucak şu ödüllüde 7.hafta ve uluslaraarrsı ligi açda takım kapak ben şimdi maçlara girince açarsın fln ben kalaırm takım alamadın ortdada :D :D :D :D
Gönderen: YuRY - 10 Aralık 2006, 18:46:31
HARUN KARDEŞ HANGİ TAKIM OLCAN BEN İTALYA KARIŞMAM HAAAAA
Gönderen: HaruN - 10 Aralık 2006, 18:47:09
yok italya senin olsn bekım :D :D
ben fransayı alabilrisem fransa olamssa ispanya olucam merak etme
Gönderen: Hamza - 10 Aralık 2006, 18:47:14
oke hamza bu arada 2 sorum daha olucak şu ödüllüde 7.hafta ve uluslaraarrsı ligi açda takım kapak ben şimdi maçlara girince açarsın fln ben kalaırm takım alamadın ortdada :D :D :D :D

tamam hocam ben hemen açiorm uluslarasi ligi , sen maça girmeden kaydini yaptirirsin ;)
Gönderen: YuRY - 10 Aralık 2006, 18:47:45
yok italya senin olsn bekım :D :D
ben fransayı alabilrisem fransa olamssa ispanya olucam merak etme

OK KARDEŞİM
Gönderen: HaruN - 10 Aralık 2006, 21:03:21
sony_harun:4 ege17:3
çok çekişmeliyid maç tbrk ederim arkadaşı
Gönderen: Hamza - 10 Aralık 2006, 21:18:18
sony_harun:4 ege17:3