Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => ULUSLARASI LİG => Konuyu başlatan: m3t3d1nh0 - 10 Aralık 2006, 19:30:03
-
OYUNSİTENİZ FİFA 07 ULUSLARARASI LİG HAKKINDA BU KONUDAN SOHBET EDEBİLİR . KAFANİZA TAKILAN TÜM SORULARİ BU TOPİC ALTİNDAN SORABİLİRSİNİZ .
-
uluslarasi ligimiz için fikstürü hazirlayacak gönüllü var mi arkadaşlar ?
-
uluslarasi ligimiz için fikstürü hazirlayacak gönüllü var mi arkadaşlar ?
ya ben geç kaldııımmm :( :( :( :(
-
hadi ama herşey hazır ne bekliyoz
-
HAMZA ABİ BEN ARGENTİEN SAHİBİ İLE İTALYAYI DEĞİŞTİRME YETKİM VARMI ARGENTİEN KABUL EDERSE DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUMDA
-
sari ve kirmizi kart cezalari da var mi !!
veya sakatlik da haftaya oynatma yasagi felan......
-
sari ve kirmizi kart cezalari da var mi !!
veya sakatlik da haftaya oynatma yasagi felan......
tabiki var
-
güzel ;) hehe o zaman herkez o kadar foul yapmaz
kac sari kartdan sonra cezali duruma düsünüyor !
-
HAMZA ABİ BEN ARGENTİEN SAHİBİ İLE İTALYAYI DEĞİŞTİRME YETKİM VARMI ARGENTİEN KABUL EDERSE DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUMDA
kardeş arjantin benim bana uyar ama ben ilk maçıma başladım yarım kaldı harunla sıfırdan başlarsanız olur italyayı alırım ben
-
kardeş arjantin benim bana uyar ama ben ilk maçıma başladım yarım kaldı harunla sıfırdan başlarsanız olur italyayı alırım ben
italya ilk maçını yenildi ama söleyim
-
kardeş arjantinde bana yenildi ben maçımı tekrarlamam söliyimde diştircekseniz bu skorlardan devam edin ztaen italyada arjantinde yenilmiş herhangi bir deişiklik halinde sorun olacagını sanmıyorum :D :D :D
-
kardeş sende yenilmişsin değişelim o zaman
-
KARDEŞ TAKIMLARI DEĞİŞTİRİYORUM TAKIMLAR VE MSN ADLERINDA İTALYA SENDE ARGENTİEN BENDE YAZACAK KARDŞEİM OK SAOL
-
KARDEŞ TAKIMLARI DEĞİŞTİRİYORUM TAKIMLAR VE MSN ADLERINDA İTALYA SENDE ARGENTİEN BENDE YAZACAK KARDŞEİM OK SAOL
benim için sorun yok
-
tmm kardeş im artık italyasın başarılar
-
tmm kardeş im artık italyasın başarılar
sanada kardeş
-
HAMZA ABİ 2. HAFTAYI KOY ARTIK YAW BEKLİYORUZ
-
bencede
-
bencede
bencede :D
-
bencede
tamam kardeşlerim en geç 10 dakikaya 2. hafta karşılaşmalarini fikstür alt başliği içerisinde yeni topic açarak duyuracağim ;)
-
bencede
tamam kardeşlerim en geç 10 dakikaya 2. hafta karşılaşmalarini fikstür alt başliği içerisinde yeni topic açarak duyuracağim ;)
hamza abi şuan yapabiliriz maçı gelde yapalım
-
bencede
mete benle yapmıyon hamza abiyle yapın haa :D
hamza abi sırada ben varım daha 1ay dır bekliyorum hamza abi hadi
-
bencede
mete benle yapmıyon hamza abiyle yapın haa :D
hamza abi sırada ben varım daha 1ay dır bekliyorum hamza abi hadi
kardes sen sık sık online oluyorsun hamza abi ama akşamları oluyor senle yarın veya cuma günüde yapabiliriz
-
ok kardeşim
-
hamza abi 3 dk içinde koyabilir misin maç başlıyo
-
hamza abi 3 dk içinde koyabilir misin maç başlıyo
2. hafta maç programi belli olmuştur . hepinize başarilar dilerim
2. haftaya gitmek için tıklayiniz :
http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=16430.0
-
gol kralligi yok mu yaw simdi ??
-
Gol krallığı ve kart cezalılari bölümlerini hazirlamaya gönüllü olan var mi aranızda
-
Ya bu puan durumunun yarısı İngilizce yarısı Türkçe garip olmuş
France
TÜRKİYE
greece
BREZİLYA
gibi ;D
-
Gol krallığı ve kart cezalılari bölümlerini hazirlamaya gönüllü olan var mi aranızda
HAMZA ABİ YAPARIM BEN
-
daha puan durumunu devreye gecirmemişler
-
HAMZA ABİ YAPARIM BEN
teşekkür ederim furkan kardeşim . aşağidaki linkteki gibi hazirlarsan memnun olurum .
http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=4615.0
-
HAMZA ABİ YAPARIM BEN
teşekkür ederim furkan kardeşim . aşağidaki linkteki gibi hazirlarsan memnun olurum .
http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=4615.0
hamza abi adam çok kasmış ya uğraşırım biraz ama daha basit bişe yapsam olmaz mı
-
ülke flamalari , top resimleri gibi şeylerle uğraşmana gerek yok kardeşim . sen sadece hangi futbolcunun kaç gol attiğini yanina milli takımının ismini yazarak çikar . ( tabloda sadece 10 futbolcuyu yaz )
sari kart ve kırmızı kart içinde aynisi geçerlidir . ilgilendiğin için teşekkür ederim furkan kardeşim . kolay gelsin
-
ULUSLAR ARASI LİG GOL KRALLIĞI BÖLÜMÜ AÇILMIŞTIR.
http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=16464.0
-
ellerine sağlik furkan kardeşim . güzel olmuş beyendim ;)
-
ellerine sağlik furkan kardeşim . güzel olmuş beyendim ;)
hamza abi şimdi aceleyle yaptım 3. haftadan itibaren daha özenle yapıcam 3 dk sürdü bu :D
-
beckham kardes gel msnye yapalim maçimizi artik
-
CAPSLOCK PUAN DURMUNU YAPMIYACAKMIŞ BEN YAPIYORUM BAYLER
-
CAPSLOCK PUAN DURMUNU YAPMIYACAKMIŞ BEN YAPIYORUM BAYLER
tamam beckham ilgilendiğin için teşekkür ederim kardeşim
-
beckham exceli indirdin mi
-
beckham exceli indirdin mi
yok agam cd sini alcam paintten yaparım yüklüyene kadar
-
turkıyeyı yoneten arkadas musayıtsen macımızı yapalım
-
hamza abi 3. hafta macinda Almanya Milli takimdan A. Friedrich Kirmizi Kart görmüstür !!
-
hamza abi 3. hafta macinda Almanya Milli takimdan A. Friedrich Kirmizi Kart görmüstür !!
tamam kardeşim hatirlatman iyi oldu . kart cezalılari bölümüne ekliorm .
-
4.hafta karsilasmaliri bügün aciklanir mi??
-
4.hafta karsilasmaliri bügün aciklanir mi??
birazdan duyuracağim kardeşim iyi şanslar ;)
-
Fuis kardeşim acil çikmam gerekiyor malesef . 4. hafta fikstürü yarına kaldi sanirim . hepinizden özür diliyorum . yarın uygun bir zamanda hemen hazirlayacağim ben .
-
4 HAFTAYI BEKLİYORUZ HAMZA ABİ BU SEFER GÜZEL KURA ÇEK HAA İLK 3 HAFTA BEN DE PUAN ALAMADIM B HAFTA DAHAHAFİF RAKİP SEÇTE ALALIM ;)
-
4. hafta kuraları cekılıyomu ????? ???
-
ya bir şey sorcam benim 2.hafta abdullahı yendiğim maçta eto 7 gol attı we ben bunu hamza abiye syledim ama gool kralığına yazmamış
-
ya bir şey sorcam benim 2.hafta abdullahı yendiğim maçta eto 7 gol attı we ben bunu hamza abiye syledim ama gool kralığına yazmamış
farkettim abi gözümden kaçmış özür dilerim akşam saat 21,30 dan sonra güncelliycem krallığı
-
Fuis kardeşim acil çikmam gerekiyor malesef . 4. hafta fikstürü yarına kaldi sanirim . hepinizden özür diliyorum . yarın uygun bir zamanda hemen hazirlayacağim ben .
haydi hamza abi seni bekliyoruz
-
dün gece acil çikmam gerekti arkadaşlar . hepinizden özür diliyorum . şu anda 4. hafta fikstürünü hazirliyorum . en geç 5 dakika içerisinde yayinlayacağim . hepinize başarilar dilerim
-
dün gece acil çikmam gerekti arkadaşlar . hepinizden özür diliyorum . şu anda 4. hafta fikstürünü hazirliyorum . en geç 5 dakika içerisinde yayinlayacağim . hepinize başarilar dilerim
tamam abi sorun deil kolay gelsin
-
4. Hafta Fikstürü açıklanmiştir . hepinize başarilar dilerim
http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=16653.0
-
capslock şu puan durumunu düzenlesen iyi olacak
-
İsveç takımını alan kardesim suan açıksan gel yapalım artık su maçı ;D
-
ARKADŞALAR TAKIMINI BIRAKACAK BİRİ FLAN VARMI BEN ALMAK İSTİYORUM ;)
-
hamza abi benim gooler prınt yüzüne gidiyo benim 7 gol yazılmış 1 gol vuducineyiattım 2 gol de apihaya attım bunlarıda göz önün de alırsanız SEWİNİRİM ŞİMDİDEN ÇOOK SAOLUN ::) ::)
-
Abi uruguayın 3. hafta sonunda 6 puanı var.Duzeltsen ii olur
-
3 haftada sadece 1 galibiyet almışsın. 6 puan nasıl oluyor dostum.. hem sohbet bölümüne yazarsan sevinirim..
ilk hafta bana 2-1 yenilmiş uruguay.. sonra cameroona 9-5 yenilmiş, 3. hafta yunanistanı yenmiş, bir yanlışlık göremedim. 3 puanı var..
-
Kardes pardon yanlıs hatırlıyom ben. Senin silme yetkin varsa sen sil.
-
abdullah senin 3. hafta sonunda 3 puanın var
ama 4. hafta mçında beni yendin ve 4.hafta sonunda 6 puanın var ;)
-
hamza abi 5 . hafta bekliyoruz hadi
-
hamza abi 5 . hafta bekliyoruz hadi
beşinci haftayi bu gün saat 18.00 gibi koyacağim beckham ;)
-
furkan kardeşim bu gün sabah 09.00 dan beri açiğim .
saat şu anda 23.10 ve gece 00.00 a kadar burada olacağim. sen bana bu gün yapalim demiştin . gördüğün gibi bütün gün seni bekledim fakat bir türlü rastlayamadik malesef . senin online olduğun sirada ffc 21 vardi .
yarın saat 13.00 dan 22.00 a kadar burda olacağim . ne zaman müsaid olursan haber ver yapalim kardeşim tamam mi
-
HAMZA ABİ BUGUN KESİN KOY 5. HAFTAYI OK
-
5. haftayi hazirladim beckham , birazdan yayinlayacağim . izleme de kalın ;)
-
5. haftayi hazirladim beckham , birazdan yayinlayacağim . izleme de kalın ;)
HAMZA ABİ BU BİRAZDAN KAÇ SAAT OLUYOO
-
eyvallah hamza
-
HAMZA ABİ ÇIKCAM BİRAZDAN VE HAFTA SONUNA KADAR AÇAMAM BU SEFER ÖĞRENİMDE BERKİ ŞUAN ONLİNE İSE YAPARIM HADİ YAYAINLA LÜTFEN
-
Hamza ben tugay kardesimle iki defa eslestim.2. eslesmeler ligin 2. yarısında deil mi ?
-
Hamza ben tugay kardesimle iki defa eslestim.2. eslesmeler ligin 2. yarısında deil mi ?
galiba bir yanlişlik yaptim eşleşmelerde . hemen düzeltiorm kardeşim . sorundan dolayi özür dilerim
-
abi şu skor tahmin bölümünü editleyin.5. hafta fikstür farklı tahmin bölümündeki maçlar farklı
-
abi şu skor tahmin bölümünü editleyin.5. hafta fikstür farklı tahmin bölümündeki maçlar farklı
hemen düzeltiorm kardeşim . hatirlattiğin için teşekkür ederim
-
VUDU KARDEŞİM SEN 7. HAFTAYIDA KOYDA MAÇLARI YPMAYA BAŞLIYALIM BİDE 6. HAFTAININ PUAN DURUMUNUDA KOY BEKLİYORUZ KARDEŞİM BNEDE 6. HAFTAYA KADAR OILAN GOL KRALLIĞI VAR HADİ AGAM BEKLİYORUZ
-
en iyi giden lig buydu, simdi burda da illgilenen kalmadi mi ??
6.haftanin bütün karsilamali oynanmisti... 7.haftayi aciklayin ve
puan durumu güncelleyin...
-
ABİ MSN YE GİRERMİSİN BİDE BEN MOD BAŞVURUSU YAPMIŞTIM
-
Çekin artık su fikstürü yaw.
-
en iyi giden lig buydu, simdi burda da illgilenen kalmadi mi ??
6.haftanin bütün karsilamali oynanmisti... 7.haftayi aciklayin ve
puan durumu güncelleyin...
fikstür vuducinin elinde ve hepimiz kendisini beklemek durumundayiz . umarim en kısa zamanda online olacaktir
-
wala oyunsitenizde bir ilk daaha en uzuyan lig oldu ama ben biliyorum bu ligte en kısa sürede bitecktir hadi 7 hafta
-
daha 46 mesajın var biraz mesaj sayını attır ondan sonr başvuru yapsaydın tugay kardeşim
-
daha 46 mesajın var biraz mesaj sayını attır ondan sonr başvuru yapsaydın tugay kardeşim