Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

GENEL => MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ => Konuyu başlatan: nadir_pıero - 10 Aralık 2006, 23:33:55

Başlık: JUBİLEMİ YAPIYORUM !!!!
Gönderen: nadir_pıero - 10 Aralık 2006, 23:33:55
OYUNSİTENİZ DE OLAN SİTE MODLUĞU VE DİĞER BÖLÜMLERDEKİ MODLUĞUMU BIRAKIYORUM.
SİZİNLE BERABER İYİ VE KÖTÜ GÜNLERİMİZ OLDU...HEPSİ ÇOK GÜSEL GÜNLERDİ SİZİNLE ÇALIŞMAKTAN HEp GURUR DUYDUM VE SEVEREK ÇALIŞTIM.
ANCAK BENİMDE ARZULARIM VARDI VE ALLAH İZİN VERİRSE 12 ARALIK SALI GÜNÜ BU ARZULARIM GERÇEKLEŞECEK.KENDİME AİT OLAN SİTEMİ AÇACAĞIM.BU YÜZDEN MODLUĞUMU BIRAKMAK İÇİN KARAR ALDIM ANCAK YİNE TURNUVALARDA BERABERİZ

HERKES KENDİNE İİ BAKSIN DİCEM AMA ZATEN HER GÜN SİTEYE YİNE GİRCEM TURNUVALAR VE SİZLER İÇİN.

HAMZA ABİ VE APPİAH SİZDEN ONAY BEKLİYORUM

SAYGILAR.......
Başlık: Ynt: JUBİLEMİ YAPIYORUM !!!!
Gönderen: gamerbk - 11 Aralık 2006, 16:18:09
HAYATINDA BAŞARILAR KARDEŞİM
Gönderen: Appiah_4 - 11 Aralık 2006, 16:33:10
TAMAM KARDEŞİM NASIL İSTERSEN SENİNLE ÇALIŞMAK ÇOK GÜZELDİ HAYATININ GERİ KALAN KISMINDA SANA BAŞARILAR DİLERİM. İNŞ. SİTENDE ÇOK GÜZEL OLUR BUNA İNANIYORUM SENİN GİBİ ÇALIŞKAN MODLARI HER ZAMAN ARAYACAGIZ KENDİNE ÇOK İYİ BAK GÖRÜŞMEK ÜZERE ;)
Gönderen: nadir_pıero - 11 Aralık 2006, 17:44:46
ikinizede tşk ederim

merak etmeyin  yaw bir yere gitmiyom yine beraber olacas ben yine siteye paylaşım yapacağım merak etmeyin

gamerbk kardeş bana bi tema önerebilirmisin sitem için futbolla iliglili veya fifa ile veya kırmızı beyaz bi tema www.fifaturk.net inki gibi
Gönderen: gamerbk - 11 Aralık 2006, 18:02:28
sormayı unuttum site smf tabanlımı olacak.ona göre tema bakacam
Gönderen: gamerbk - 11 Aralık 2006, 18:11:03
http://themes.simplemachines.org/index.php?action=search;type=6  bak burdaki half life2 temasının background u değişebiliyomuş.backgroundu değiştirip futbolla ilgili bi resim koyarsın.bakıyorum daha
Gönderen: gamerbk - 11 Aralık 2006, 18:12:58
http://themes.simplemachines.org/index.php?lemma=129
al bak futbolla ilgili bi tema ama eğer smf kullanacaksan
Gönderen: nadir_pıero - 11 Aralık 2006, 19:08:41
ewt smf kurcam aga futbolla ilgili tema ii olmuyo ya forum kötü gözüküyo
futbolla ilgili diilde kırmızı beyaz veya fifa ile iligli  olsun

www.fifaturk buraya bak bunun gibi
Gönderen: Hamza - 11 Aralık 2006, 20:21:19

Öncelikle yeni siten hayırlı olsun kardeşim . neredeyse sitemizin açildiği ilk günlerden itibaren seni taniyorum . uzun bir birlikteliğimiz oldu . bu sürenin büyük bir kısmında moderatörlük yaptin . ara sıra istemediğimiz olaylar olsada güzel günler geçirdik . şimdilik sanirim sadece moderatörlüğü bırakiyorsun . fakat bu bizlerden ayrilacağin anlamina gelmiyor . tüm turnuvalarimiza , etkinlerimize bekliyorum seni . yeni açacağiniz sitenin en yüksek yerlere gelmesi temennisiyle iyi çalişmalar dilerim . kendine iyi bak
Gönderen: m3t3d1nh0 - 11 Aralık 2006, 20:23:03

Öncelikle yeni siten hayırlı olsun kardeşim . neredeyse sitemizin açildiği ilk günlerden itibaren seni taniyorum . uzun bir birlikteliğimiz oldu . bu sürenin büyük bir kısmında moderatörlük yaptin . ara sıra istemediğimiz olaylar olsada güzel günler geçirdik . şimdilik sanirim sadece moderatörlüğü bırakiyorsun . fakat bu bizlerden ayrilacağin anlamina gelmiyor . tüm turnuvalarimiza , etkinlerimize bekliyorum seni . yeni açacağiniz sitenin en yüksek yerlere gelmesi temennisiyle iyi çalişmalar dilerim . kendine iyi bak
evt abi turnuvalarmıza katilacak abimle seroo benm başima dert oldu bi turnuva birakmiyorlar:D 
Gönderen: nadir_pıero - 11 Aralık 2006, 20:36:14

saolasın abi ya sade turnuvalar diilki bizim sitemiz için çıkardığımız patcleri falan burdada yayınlayacağız
Gönderen: Hamza - 11 Aralık 2006, 20:42:38
elbette nadir şu an sadece sitemizin genel modluğunu birakıyorsun fakat bu aramızdan ayrilacağin anlamina gelmiyor . yeni sitende sana başarilar dilerim kardeşim . crazyfifa.net oyunsiteniz.com un en büyük dost sitelerinden biri olacaktir
Gönderen: nadir_pıero - 11 Aralık 2006, 21:15:06
elbette nadir şu an sadece sitemizin genel modluğunu birakıyorsun fakat bu aramızdan ayrilacağin anlamina gelmiyor . yeni sitende sana başarilar dilerim kardeşim . crazyfifa.net oyunsiteniz.com un en büyük dost sitelerinden biri olacaktir
saol abi

abi benim site biraz büyüsün aramızda bi bağ falan kurarız link değişimi falan böle başka etkinlikler mesela bizim yama patch teammız ve burdakiler birlikte fifa07 için bi takım oluşturruz biri oyunsiteniz diğeri crazyfifa  die böle bişiler düşünüyom tabi izin verirsen bunlara sana saygım sonsuz biliyosun
Gönderen: Hamza - 11 Aralık 2006, 21:20:16
bunlari sormana dahi gerek yok nadir . sana ben ne demiştim . oyunsiteniz ve crazyfifa dost sitelerdir diye . senin siten de inaniyorum ki kısa zamanda çok iyi yerlere gelecektir . siteniz kurulduktan belirli bir süre sonra banner takasinin yaninda forumlarasi fifa 07 turnuvalari gibi bir çok etkinlik yapacağiz inşallah 
Gönderen: nadir_pıero - 11 Aralık 2006, 22:10:17
bunlari sormana dahi gerek yok nadir . sana ben ne demiştim . oyunsiteniz ve crazyfifa dost sitelerdir diye . senin siten de inaniyorum ki kısa zamanda çok iyi yerlere gelecektir . siteniz kurulduktan belirli bir süre sonra banner takasinin yaninda forumlarasi fifa 07 turnuvalari gibi bir çok etkinlik yapacağiz inşallah 
tamam abi ama tam anlamıyla kardeş site olalım derim ben tam bir yani sanki aynı kişiler başka site açmış gibi
Gönderen: CapsLock - 12 Aralık 2006, 13:45:24
HAYATINDA TEKRARDAN BAŞARILAR NADİR ÇOK SÜPER BİRİSİN.
Gönderen: nadir_pıero - 12 Aralık 2006, 13:46:08
saolasın yaw ağlatacaksınız beni
Gönderen: YuRY - 12 Aralık 2006, 13:46:53
kardeş daha alınmamış site modluğun sen mi istemiyorsun hamza abimi almıyor  ;)
Gönderen: nadir_pıero - 12 Aralık 2006, 13:47:47
kardeş daha alınmamış site modluğun sen mi istemiyorsun hamza abimi almıyor  ;)
hamza abi almıyo  ;D :D ;)
Gönderen: YuRY - 12 Aralık 2006, 13:48:36
bence almasınnadir gene oyunsiteniz i açcan ama paylaşımlar da yaparısın gerek yok alınmasın abence
Gönderen: nadir_pıero - 12 Aralık 2006, 13:50:23
bence almasınnadir gene oyunsiteniz i açcan ama paylaşımlar da yaparısın gerek yok alınmasın abence
hayır alsın
Gönderen: YuRY - 12 Aralık 2006, 13:51:57
hayır alsın

sen bilirsin
Gönderen: CapsLock - 12 Aralık 2006, 13:53:30

buda gelir buda geçer ağlama :)
Gönderen: gfb_sero - 12 Aralık 2006, 18:01:53
Hayırlı olsun nadir kardeşim
Gönderen: nadir_pıero - 12 Aralık 2006, 18:51:02
saol kardeş
Gönderen: gamerbk - 12 Aralık 2006, 19:39:10

şimdi ben neymişim beaa diyondur..
:D :D :D
Gönderen: nadir_pıero - 12 Aralık 2006, 19:50:50

şimdi ben neymişim beaa diyondur..
:D :D :D
nasıl yani
Gönderen: nadir_pıero - 13 Aralık 2006, 23:41:48
abiler bölümlerdeki modluğumu da alırmısınız
Gönderen: Hamza - 14 Aralık 2006, 14:14:04

tamam nadir ben ilgileneceğim birazdan ;)

bu arada turksell super ligi modluğunuda birakiyor musun ? eğer bıracaksan başka birini alalim oraya
Gönderen: nadir_pıero - 14 Aralık 2006, 18:51:24

tamam nadir ben ilgileneceğim birazdan ;)

bu arada turksell super ligi modluğunuda birakiyor musun ? eğer bıracaksan başka birini alalim oraya

ewt hamza abi özür dileyerek bırakıyorum ama yine ilgilenirim derslerden falan fırsat bulduğum kadar
Gönderen: ManSpider111 - 14 Aralık 2006, 19:01:00
yeni siten hayırlı olur insallah nadir. ;) modlugu bırakmana üzüldüm  :(
Gönderen: ManSpider111 - 14 Aralık 2006, 19:09:01
ilk 3 e girdim nadir(üyelerde) :D
Gönderen: Hamza - 14 Aralık 2006, 19:10:36
önemi yok nadir . turksell super ligine başka birini buluruz . merak etme sen . kolay gelsin iyi çalışmalar
Gönderen: nadir_pıero - 14 Aralık 2006, 19:21:48
önemi yok nadir . turksell super ligine başka birini buluruz . merak etme sen . kolay gelsin iyi çalışmalar
peki abide ben siteme türkçe paketini yüklüom allta illegal falan dio geri ing. yapıom normal oluyo nedeni ne olabilir
Gönderen: Hamza - 14 Aralık 2006, 19:32:53
bilmiyorum nadir . simplemachines forumlarinda sorabilirsin. mutlaka yardım eden olacaktir .
Gönderen: nadir_pıero - 14 Aralık 2006, 19:55:08
bilmiyorum nadir . simplemachines forumlarinda sorabilirsin. mutlaka yardım eden olacaktir .
tamam abi çözdüm olayı
Gönderen: W.Rooney - 17 Şubat 2007, 22:58:05
hayırlı olsun genç
Gönderen: DeViL - 17 Şubat 2007, 23:39:37
geri kalan hayatında başarılar dilerim kardeşim...