Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FİFA 2007 TURNUVALARI => Konuyu başlatan: djarum black- - 11 Aralık 2006, 20:38:38
-
arkadaşlar yepyeni bir turnuva düzenliyelim ama turnuvaya herkez katılmasın oyunsiteinz tarihinde 8 tane şampiyonluğu olan ( isteğe göre indirilebilinir ) kişiler katılsa 5 kişiden oluşan ( isteye göre arttırılır :D ) bir turnuva yapılsın
eğer olursa ben olmayacam o kadar şampiyonlugum yok ama fifa 06 ve fifa 07 toplam şampiyonlugu 8 yada fazla olan arkadaşlar katılsın turnuvamızın adı oyunsiteniz krallıgı olsun bence harika olur
hamza abi cevap bekliorm :D
-
yanlış anlamayın herkesin cevabını bekliyorm ;D
-
ya olmaz ki zaten 2-3 kişi var öyle gfb_Sero var bide galiba abim var başkada yok galiba
-
bana kalırsa 8 tane şampiyonluğun olmasi şart koşulmasin sadık kardeşim . katilimcimizin sadece oyunsiteniz fifa 07 turnuvalarinda en az bir defa şampiyon olmasi yeterli olunsun ve turnuvamızın ismi oyunsiteniz fifa 07 all stars cup olsun . 8 ve ya 12 kişilikten düzenleriz . turnuva formatini alt bölümü açtiğimiz zaman ben yayinlarim . fikrin için teşekkür ederim . diğer arkadaşlarimizinda görüşlerini bekliyorum
-
arkadaşlar yepyeni bir turnuva düzenliyelim ama turnuvaya herkez katılmasın oyunsiteinz tarihinde 8 tane şampiyonluğu olan ( isteğe göre indirilebilinir ) kişiler katılsa 5 kişiden oluşan ( isteye göre arttırılır :D ) bir turnuva yapılsın
eğer olursa ben olmayacam o kadar şampiyonlugum yok ama fifa 06 ve fifa 07 toplam şampiyonlugu 8 yada fazla olan arkadaşlar katılsın turnuvamızın adı oyunsiteniz krallıgı olsun bence harika olur
hamza abi cevap bekliorm :D
isteye göre indirilebilinir dedim ayrıca fifa 06 turnuvaları dahil fast cuplarıda ekle istersen bak bakalım kaç oluyo o 8 işinide 5 e düşürürüz aralarında rovanşlı olşan lig yaparlar
-
bana kalırsa 8 tane şampiyonluğun olmasi şart koşulmasin sadık kardeşim . katilimcimizin sadece oyunsiteniz fifa 07 turnuvalarinda en az bir defa şampiyon olmasi yeterli olunsun ve turnuvamızın ismi oyunsiteniz fifa 07 all stars cup olsun . 8 ve ya 12 kişilikten düzenleriz . turnuva formatini alt bölümü açtiğimiz zaman ben yayinlarim . fikrin için teşekkür ederim . diğer arkadaşlarimizinda görüşlerini bekliyorum
ok hamza abi öylede olur ;)
-
olsun olsunda 07de şampiyonluğum yok :D :D :D
-
olsun olsunda 07de şampiyonluğum yok :D :D :D
benimde ama bugün olacam ffcde :D
-
Hamza şu 06 daki maçlarıda bi hesaplasan diyorum . Herkezin karışı kyaptığı . Birinci ben çıkıcam kesinde . Görmek isitorum yinede. 2 tane yenilgim var sadece çünkü :D :D
-
ya ölede olmazki ben finalde çok kaybettim ben olmıcam o zaman açılana kadr bi şampiyonluk almam laızm o zaman :)
-
bencede olur.benimde 1 şampionluğum var ;)
-
güzel fikir aslında benimde şuanda 1 şampiyonlugum var WC dede var şampiyonluklarım ama hatırladıgım kadarı ile 06 da yok :D :D :D
-
evt iyi fikir bugün ffc20 de şampiyonluğu aldım katılmak için hak kazanadım ayrıca...sıkı bi turnuva olur açılırsa :)
-
ben de bi ara olmuştumm ii fikirr ;D ;D ;D