nadir senle biz artıkben euro ligden çekildin kardeş çok ağır geldi bu kadar turnuva bide diğer sitelerde de var bir sürü onun için euro ligi mete ile yapcan
3 maç yapcaz
euro lig
final
uluslar arası lig
desene o gün zevkli geçecek ben çarşamba günü olabilirim nadir bugun yokum anca çarşamba günü 3 maçı birden yaparız kardeş
TBR KARDEŞİMsaol inş diğer hafta yenersin
HAMZA ABİ BEN İTALYAYIM VE ARGENTİNE İLE TAKIMLARIMIZI DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM EĞER ARGENİTEN KABUL EDERSEN DEĞİŞTİREBİLİRİZ DEMİkardeş arjantin kimdi birde sen maçını yaptın bitti artık olmas
HAMZA ABİ BEN İTALYAYIM VE ARGENTİNE İLE TAKIMLARIMIZI DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM EĞER ARGENİTEN KABUL EDERSEN DEĞİŞTİREBİLİRİZ DEMİkardeş arjantin kimdi birde sen maçını yaptın bitti artık olmas
beckham birde su skor tablosundaki 4 ile 1 in rengini değiştirirmisin
HAMZA ABİ ŞU 2. HAFTAYIDA KOYAR MISIN BEN MAÇA GİRİOM DANİMARKA İLE ..başarılar kardeş hamza abi okulda
nadir ben argenitne ilemi iyiyim yoksa italya mı senle maç yaptık 2 akımıda gördün hangisivalla bilemiyorum kardeş ama lig başladı sen maçlarını yaptın bundan sonra takım değişmez bence
HAMZA ABİ NEYSE İTALYA KALSIN BARİbencede kalmadı
HAMZA ABİ NEYSE İTALYA KALSIN BARİbirde hamza abi okulda siz kendi kendinize qonuşuyonuz
printimi yükleymiyorum sadece 63 kb aslinda allah allahkardeş başına (http://linkin) yaptın mı
"Dosyanın yükleneceği alan dolu. Lütfen daha küçük bir dosya deneyin ve/veya yöneticiler ile iletişime geçin. "
böyle bi yazi geliyor lütfen ilglenirmisinz !!
gol kralligi bence Klose olur ilk macta 6 gol (doble hattrick ) ;)fuisin ss ben gönderdim
Portekiz (reaper) 1 : 7 Almanya (Fuis)
(http://C:\Dokumente und Einstellungen\Ümit\Desktop\germany-portugal.JPG)
printimi yükleymiyorum sadece 63 kb aslinda allah allah
"Dosyanın yükleneceği alan dolu. Lütfen daha küçük bir dosya deneyin ve/veya yöneticiler ile iletişime geçin. "
böyle bi yazi geliyor lütfen ilglenirmisinz !!
DENMARK:2-0:UKRAINE
İSPANYA(sony_harun):6 ARJANTİN(furkankırık):2
spain:6 arjantin:2
hamza abi ne zmn yapalim
HAMZA ABİ ŞU 2. HAFTAYIDA KOYAR MISIN BEN MAÇA GİRİOM DANİMARKA İLE ..
alınmak mecburimi rakiptede rikelme ile tevez atmıştı galibatevez ve messi att
benim goller aklımda zaten
4 tane david villa
1 tane luis garcia
1 tane fernando tores
kardes print screen alman gerekirdi !!
hadi ya ne zaman açılcak bu 2. hafta
hamza abi şimdiden koysanda kimle yapcağımızı öğrensek ;)bencede
hamza abi şimdiden koysanda kimle yapcağımızı öğrensek ;)
peki o halde fikstür hazir nasil olsa hemen yayinliyim ben , rakibinizi öğrenirsiniz ;)
bu arada skor tahmin & iddia bölümünde 2. hafta maçlarini aranizda benim yaptiğim gibi her bir maç için yeni bir topic açarak hazirlayacak olan var mi ?
peki o halde fikstür hazir nasil olsa hemen yayinliyim ben , rakibinizi öğrenirsiniz ;)
bu arada skor tahmin & iddia bölümünde 2. hafta maçlarini aranizda benim yaptiğim gibi her bir maç için yeni bir topic açarak hazirlayacak olan var mi ?
sen siteye koyda hamza abi orasınoıben hallederim
sen siteye koyda hamza abi orasınoıben hallederim
peki o halde 2. hafta karşılaşmalarini yayinladiktan hemen sonra İDDİA & SKOR TAHMİN BÖLÜMÜNDE , benim 1. hafta için yaptiğim gibi , hangi takımın hangi kullaniciya ait olduğunu da yazarak her bir maç için bir topic aç ve topicin ilk mesajinda sadece soru sor . tahmini sonraki mesajlarda yaparsin . ilgilendiğin için teşekkür ederim kardeşim
sen bilirsin , istiyorsan bu seferlik anket açalim ;)
tbr hamza abi
tbr hamza abi hadi sıra bnede bekliyorum seni
Urganda- Danimarka
??? Dun arkadasla benim islerimin musahit olmaması nedeni ile yapamadım.Suan arkadas yok.Maçımızı erteleye bilir miyiz? ???
hamza abi birazdan diye erteleme ayıboluyo zaman verirsen seviniriz biderap verirsen seviniriz ;DUrganda- Danimarka
??? Dun arkadasla benim islerimin musahit olmaması nedeni ile yapamadım.Suan arkadas yok.Maçımızı erteleye bilir miyiz? ???
tamam kardeşim 1. hafta URUGUAY - DANİMARKA karşılaşmasi ertelenmiştir . birazdan ikinci hafta fikstürünü yayinlayacağim . rakibini görür görmez maçinizi yaparsiniz . kolay gelsin
saol beckham , demek sıra sende he :D :D geliorm tamam :D
HAMZA ABİ Bİ METEYİ YENDİN Bİ METEYE YENİLDİN 3-2 DİĞER MAÇALRINDA BAŞARILAR ;)
hamza abi birazdan diye erteleme ayıboluyo zaman verirsen seviniriz biderap verirsen seviniriz ;DUrganda- Danimarka
tamam kardeşim 1. hafta URUGUAY - DANİMARKA karşılaşmasi ertelenmiştir . birazdan ikinci hafta fikstürünü yayinlayacağim . rakibini görür görmez maçinizi yaparsiniz . kolay gelsin
mod oldum hala 7 rapim var ayıp ama
HAMZA ABİ Bİ METEYİ YENDİN Bİ METEYE YENİLDİN 3-2 DİĞER MAÇALRINDA BAŞARILAR ;)
teşekkür ederim beckham zevkli maç oldu gerçekten oynadiğin güzel oyundan ötürü seni kutluyorum kardeşim .
İNGİLTERE 3 - 0 BREZİLYAabi vallaha bilerek yapmadım ve sinirlenmedim ben çoğu maçta kendim yensem bile çıkıyorum artık print almaya alışık olmadıgımız için bende unutup çikiverdim bu durumdan dolayı özür dilerim ben beckhalada oynarken yensem bile çıkıyordum dimi beckham
HAMZA 3 - 0 METEHAN
GOLLER : 2 ROONEY
1 J. COLE
KART - SAKATLIK YOK
OYNADİĞİN GÜZEL FUTBOLDAN ÖTÜRÜ SANA TEŞEKKÜR EDİYORUM METEHAN FAKAT MAÇİN BİTİŞ ANINDA BAĞLANTİYİ KESMEN VE PRİNT SCREEN ALMAYACAK OLMAM SİNİRLERİMİ OLDUKÇA BOZDU .BİZ SİZLER İÇİN GOL KRALLIĞI , KART CEZALILARİ , SAKATLIKLAR , HAFTANIN PANAROMASİ GİBİ BİR ÇOK ETKİNLİK YAPMAYİ DÜŞÜNÜRKEN BU ETKİNLİKLER İÇİN SİZLERDEN KARŞILIK OLARAK TEK BİR İSTEĞİM VAR ; MAÇ SONU PRİNT SCREENLERİNİZİ UNUTMAMANİZ . BİZLER PRİNTLER OLMADAN NASİL BU ETKİNLİKLERİ YAPACAĞİZ ? METEHAN VE DİĞER TÜM KATİLİMCİLARİMİZA SESLENİYORUM : LÜTFEN MAÇ SONUNDA BAĞLANTİYİ KESMEYİN BİR DAHA , AKSİ TAKDİRDE BU SÖYLEDİĞİM ETKİNLİKLERİN HİÇ BİRİNİ YAPAMİYACAĞİZ
İNGİLTERE 3 - 0 BREZİLYAtbr ederim hamza abi
HAMZA 3 - 0 METEHAN
GOLLER : 2 ROONEY
1 J. COLE
KART - SAKATLIK YOK
OYNADİĞİN GÜZEL FUTBOLDAN ÖTÜRÜ SANA TEŞEKKÜR EDİYORUM METEHAN FAKAT MAÇİN BİTİŞ ANINDA BAĞLANTİYİ KESMEN VE PRİNT SCREEN ALMAYACAK OLMAM SİNİRLERİMİ OLDUKÇA BOZDU .BİZ SİZLER İÇİN GOL KRALLIĞI , KART CEZALILARİ , SAKATLIKLAR , HAFTANIN PANAROMASİ GİBİ BİR ÇOK ETKİNLİK YAPMAYİ DÜŞÜNÜRKEN BU ETKİNLİKLER İÇİN SİZLERDEN KARŞILIK OLARAK TEK BİR İSTEĞİM VAR ; MAÇ SONU PRİNT SCREENLERİNİZİ UNUTMAMANİZ . BİZLER PRİNTLER OLMADAN NASİL BU ETKİNLİKLERİ YAPACAĞİZ ? METEHAN VE DİĞER TÜM KATİLİMCİLARİMİZA SESLENİYORUM : LÜTFEN MAÇ SONUNDA BAĞLANTİYİ KESMEYİN BİR DAHA , AKSİ TAKDİRDE BU SÖYLEDİĞİM ETKİNLİKLERİN HİÇ BİRİNİ YAPAMİYACAĞİZ
Yunanistan 6-2 Cameroongooler ve kartlar nerde appiah sende böyle yapıyon ya