Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => ULUSLARASI LİG SKOR TAHMİN BÖLÜMÜ => Konuyu başlatan: Hamza - 11 Aralık 2006, 22:11:17
-
ARJANTİN - İSPANYA 1. HAFTA KARŞILAŞMASİNİ SİZCE KİM KAZANİR ?
ARJANTİN Mİ ? İSPANYA MI ? YOKSA BERABERLİK Mİ ?
ARJANTİN : FURKAN KIRIK
İSPANYA : SONY_HARUN
-
favorim ispanya önderliğindeki sony_harun
tahminim : 6 - 1
-
ayıp edion hamza abi ben belçikayken sini elimden kaçırmadım mı ayrıca maça başladık 20 dk da oyun attı arj-1 0-spain yeniyodum
-
furkani tanimiyorum !! harum iyi oynuyor o yüzden ispanya favori bence !
Ispanya 5-2 arjantin
-
ayıp edion hamza abi ben belçikayken sini elimden kaçırmadım mı ayrıca maça başladık 20 dk da oyun attı arj-1 0-spain yeniyodum
senin oynadiğin futbolu oldukça beyeniyorum kardeşim . akılıca oynuyorsun gerçekten . fakat sony_harunda hiç küçümsenecek bir rakip değil . bana kalırsa bu maçin favorisi ispanya önderliğindeki sony_harun
harunu favori gösterdim diye gücenmedin değil mi :) ben sadece objevtif olarak skor tahminimi yaptim .
-
harun 10 kişi olan bana 2-1 den 5-3 yenildi.övüldüğü kadar iyi değil bence.kendime güveniyorum ama sana zor arjantin..yinede
arjantin:2-4:ispanya
-
favorim ispanya önderliğindeki sony_harun
tahminim : 6 - 1
hamza abi çok açık farklar yazıyorsun hiç belli olmaz berki arggentine yencek şans ı varsa berki yener ;)
-
kardeş
övüldügü kadar ii deil diosunda snle oynarken maç nasıl oldu anlamadım bile birileriyle knşuordum senle yaparken 2.cisi senin 10 kişi kaldıgınıda bilmiordum 11 kişi die o pskojiyle oynadım 3.cüsü senle 1 maç yaptık yendin die beni küçümseme 4.cüsü her maçı kazancam diede bişi yok 10 maç ypıorsam bunun 7-8 ini rahat alıorum bunuda bil ;) ;) ;)
-
aldım maçı
spain:6 argentina:2
-
bu arada hamza sonuca çok yaklaştın 6-1 dedin 6-2 aldım :D :D
-
furkan kardeşim biraz gücensede karşılaşmasin bu skorla biteceğini bekliyordum açikçasi . tebrik ederim harun kardeşim
-
saol hamza kardeşim ;)
çok iddalıyım haa :D :D
-
furkan kardeşim biraz gücensede karşılaşmasin bu skorla biteceğini bekliyordum açikçasi . tebrik ederim harun kardeşim
hamza abi beckham arjantini istiyodu ikimiz de ilk maçı kaybettik değiştirebilir miyiz????
-
hamza abi beckham arjantini istiyodu ikimiz de ilk maçı kaybettik değiştirebilir miyiz????
turnuva kurallarimiza göre takimlarinizi değiştirmeniz mümkündür kardeşim . iki taraf da değiştirmek istiyorsa değiştirebilirsiniz ;)
-
turnuva kurallarimiza göre takimlarinizi değiştirmeniz mümkündür kardeşim . iki taraf da değiştirmek istiyorsa değiştirebilirsiniz ;)
hamza abi bi sorum daha var bekım bugün girer mi girerse takas edelim takımları
-
beckham ' ın da , daha önceden gönderdiği mesajlara bakacak olursak seninle takımını değiştirmeye razı gibi gözüküyor . senin açindanda bir sorun olmadiğina göre katilimcilarimiz & msn adresleri ve takımlar konusunda sizlerin takımlarini değiştiriyorum ;)