TBR NADİR GERÇEKTEN ÇOK UZUN BİR MARATONDA ŞAMPIYON OLDUN BENİM YÖNETTİĞİM İKİNCİ UZUN MARATONLU TURNUVAYIDA SEN ALDIN BU SEFER FİANLDE KARŞILAŞITIK VE ÇOK ZEVKLİ BİR MAÇ İLE MAÇI 3-2 KAZANDIN BİR KEZ DAHA TBR EDİYORUM BU BAŞARINI 128 KİŞİLİK DEVA TURNUVADA DEVAM ETTİRMENİ UMUYORUMsaolasın sende buraya kadar geldin ama başaramadın inş umuyorumki diğer turnuvalarda bir bir şampi olursun
TBR NADİR GERÇEKTEN ÇOK UZUN BİR MARATONDA ŞAMPIYON OLDUN BENİM YÖNETTİĞİM İKİNCİ UZUN MARATONLU TURNUVAYIDA SEN ALDIN BU SEFER FİANLDE KARŞILAŞITIK VE ÇOK ZEVKLİ BİR MAÇ İLE MAÇI 3-2 KAZANDIN BİR KEZ DAHA TBR EDİYORUM BU BAŞARINI 128 KİŞİLİK DEVA TURNUVADA DEVAM ETTİRMENİ UMUYORUMsaolasın sende buraya kadar geldin ama başaramadın inş umuyorumki diğer turnuvalarda bir bir şampi olursun
olursun kardeş sen takma kafana seronun en yakın takipcisi benim dimi ben kaç kere şampiyon olmuşum diğer siteleri saymıyom ha saysam seroya fark atarımTBR NADİR GERÇEKTEN ÇOK UZUN BİR MARATONDA ŞAMPIYON OLDUN BENİM YÖNETTİĞİM İKİNCİ UZUN MARATONLU TURNUVAYIDA SEN ALDIN BU SEFER FİANLDE KARŞILAŞITIK VE ÇOK ZEVKLİ BİR MAÇ İLE MAÇI 3-2 KAZANDIN BİR KEZ DAHA TBR EDİYORUM BU BAŞARINI 128 KİŞİLİK DEVA TURNUVADA DEVAM ETTİRMENİ UMUYORUMsaolasın sende buraya kadar geldin ama başaramadın inş umuyorumki diğer turnuvalarda bir bir şampi olursun
SAOL KARDEŞİM BİGÜN BENDE ŞAMPIYON OLCAM İNŞ.. ;)
olursun kardeş sen takma kafana seronun en yakın takipcisi benim dimi ben kaç kere şampiyon olmuşum diğer siteleri saymıyom ha saysam seroya fark atarımTBR NADİR GERÇEKTEN ÇOK UZUN BİR MARATONDA ŞAMPIYON OLDUN BENİM YÖNETTİĞİM İKİNCİ UZUN MARATONLU TURNUVAYIDA SEN ALDIN BU SEFER FİANLDE KARŞILAŞITIK VE ÇOK ZEVKLİ BİR MAÇ İLE MAÇI 3-2 KAZANDIN BİR KEZ DAHA TBR EDİYORUM BU BAŞARINI 128 KİŞİLİK DEVA TURNUVADA DEVAM ETTİRMENİ UMUYORUMsaolasın sende buraya kadar geldin ama başaramadın inş umuyorumki diğer turnuvalarda bir bir şampi olursun
alacammmmm ;Dolursun kardeş sen takma kafana seronun en yakın takipcisi benim dimi ben kaç kere şampiyon olmuşum diğer siteleri saymıyom ha saysam seroya fark atarımTBR NADİR GERÇEKTEN ÇOK UZUN BİR MARATONDA ŞAMPIYON OLDUN BENİM YÖNETTİĞİM İKİNCİ UZUN MARATONLU TURNUVAYIDA SEN ALDIN BU SEFER FİANLDE KARŞILAŞITIK VE ÇOK ZEVKLİ BİR MAÇ İLE MAÇI 3-2 KAZANDIN BİR KEZ DAHA TBR EDİYORUM BU BAŞARINI 128 KİŞİLİK DEVA TURNUVADA DEVAM ETTİRMENİ UMUYORUMsaolasın sende buraya kadar geldin ama başaramadın inş umuyorumki diğer turnuvalarda bir bir şampi olursun
HADİ BAKALIM 128 KİŞLİĞİ AL SEROO BİLE YAZMAZ ARTIK
tbr abisaol mete
Kutluyorum nadir . uzun soluklu turnuvalarimizin çoğunda şampiyonluk ipini göğüslemeyi başariyorsun . bu beşinci şampiyonluğun oldu sanirim . başarilarin devamini dilerim kardeşim . ellerine sağliksaolasın abi tşk
tbrkler nadirsaol sero sen öle dedin ve 5.şampiyonluğumu yaşadım