Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: Ersin - 12 Aralık 2006, 20:40:14
-
bence ikisi de gruptan çıkar ( İnş.)
-
iki takımımızda çikar bence
-
fener çıkarda beşiktaş ta çıkar inş.
-
5 oy ikiside çıkar %100 gidiyo
-
yarın gece 2 alman takımını birden avrupa kupalarina veda ettireceğiz inşallah ,
önce B. Leverkusen , sonrada Frankfurt .
fenerbahçenin saha ve seyirci avantajini kullanarak bu maçtan en azindan 1 puan çikarma ihtimali beşiktaşa oranla biraz daha yüksek gibi gözüküyor fakat beşiktaşimizinda aynen fenerbahçe gibi sadece 1 puan çikarmasi onlara turu getirecek . inşallah tüm Turkiyenin beklediği skorlar yarın gece almanyada ve Turkiyede çikacaktir . iki takimimizada gönülden başarilar dilerim
-
yarın gece 2 alman takımını birden avrupa kupalarina veda ettireceğiz inşallah ,
önce B. Leverkusen , sonrada Frankfurt .
fenerbahçenin saha ve seyirci avantajini kullanarak bu maçtan en azindan 1 puan çikarma ihtimali beşiktaşa oranla biraz daha yüksek gibi gözüküyor fakat beşiktaşimizinda aynen fenerbahçe gibi sadece 1 puan çikarmasi onlara turu getirecek . inşallah tüm Turkiyenin beklediği skorlar yarın gece almanyada ve Turkiyede çikacaktir . iki takimimizada gönülden başarilar dilerim
hamza abi dediğin doğru ama içimden bi ses bjk çıkamayacak diyo
-
dediğim gibi beşiktaşin işi daha zor fakat neden olmasin . beşiktaşin B.leverkusenden eksiğimi var , hayır ! aksine fazlasi var . futbolcularimiz , teknik heyet ve tüm taraftarlarimiz inanip sonuna kadar mücadele edersek neden çikmayalim . bana kalırsa iki takımımızda bir üst tura çikacaktir . ben inandim . sizlerde inanin ..
-
inş. 2 takımımızda çıkar avrupada ölümüne türk takımlarımız fenerbahçeliyim ama beşiktaş olsun gs olsun tek yüreğim avrupada inş. bizi mutlu ederler fenerbahçeyle başlar beşiktaşla bitiririzz yenin koçlarş ua almanlarıda korksunlar bizden
-
fenerbahçe bir üst turda şimdi sira beşiktaşta . umariz bu gece , dün gece Fenerbahçemizin bizlere yaşattiği gibi Beşiktaş da Türk milletine bir zafer daha yaşattiracak . beşiktaşimiza leverkusen önünde gönülden başarilar dilerim
-
fenerbahçem gruptan çıktı sıra beşiktaşımızda hadi kartalım uçarak gel leverksenden :D
-
2side çkar 2sinede güveniyoruz
-
avrupadaki tek temsilcimiz malesef fenerbahçe kaldi . bana kalırsa beşiktaş da bir üst turu hak ediyordu . fakat olmadi . sağlik olsun . inşallah fenerbahçemiz Turkiyeyi en iyi şekilde temsil edip , uefa kupasini ikinci kere yurdumuza getirecektir . bizler inandik . sizlerde inanin .
-
avrupadaki tek temsilcimiz malesef fenerbahçe kaldi . bana kalırsa beşiktaş da bir üst turu hak ediyordu . fakat olmadi . sağlik olsun . inşallah fenerbahçemiz Turkiyeyi en iyi şekilde temsil edip , uefa kupasini ikinci kere yurdumuza getirecektir . bizler inandik . sizlerde inanin .
beşiktaş hakemin yanlış kararına kurban gitti ilk penaltının alakası yoktu penaltıyla