kardes herkes super duzenlıyor onun ıcın katılmadım ankete :D:D:D
kardes herkes super duzenlıyor onun ıcın katılmadım ankete :D
:D :D amett sana oy vermesi içinmikardes herkes super duzenlıyor onun ıcın katılmadım ankete :D
SANADA Bİ SEÇENEK AÇTIM :D
:D :D amett sana oy vermesi içinmikardes herkes super duzenlıyor onun ıcın katılmadım ankete :D
evt aga öyleyimdir :D napim aga ben ya ayri bir seçenek derken reaper diye sandim:D :D amett sana oy vermesi içinmikardes herkes super duzenlıyor onun ıcın katılmadım ankete :D
HEPSİ ÇOK YETENEKLİ DİYE BİR SEÇENEK HAY AKLINI SEVİM SENİN METE :D ACAYİP ZEKA VAR SENDEDE BİZ FARKEDEMİYOZ ;D ;D ;D
gel msnye göstercem sana akılsızlığı :D
hadi gel korkma sadece bir iki gürkan özkan taktiği yapacam o kdr birde sinan şamil sam :D :D :D :D :D :D :P :P :P :P :P :P :P :( :( :( :( :( :( :( :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) ;) ;) ;) :D :D :D :D ;D ;D ;D >:( >:( >:( :( :( :( :o :o 8) 8) 8) 8) ??? ??? ??? ??? ??? ::) ::) ::) ::) ::) :P :P :P :P :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-* :-* :-* :-* :-* :'( :'( :'( :'( :'( :'( amett işte böle alıcaksın ınga ınga ınga :'( :'( :'( :'( :'( vuda resmi :'( :'( :'(
hadi gelsene korktun mu :D
yok ya şaka yapıyoz :Dhadi gel korkma sadece bir iki gürkan özkan taktiği yapacam o kdr birde sinan şamil sam :D :D :D :D :D :D :P :P :P :P :P :P :P :( :( :( :( :( :( :( :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) ;) ;) ;) :D :D :D :D ;D ;D ;D >:( >:( >:( :( :( :( :o :o 8) 8) 8) 8) ??? ??? ??? ??? ??? ::) ::) ::) ::) ::) :P :P :P :P :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-* :-* :-* :-* :-* :'( :'( :'( :'( :'( :'( amett işte böle alıcaksın ınga ınga ınga :'( :'( :'( :'( :'( vuda resmi :'( :'( :'(hadi gelsene korktun mu :D
mete çocukluk yapma alındıysan söle çekinme :D
yok ya şaka yapıyoz :Dhadi gel korkma sadece bir iki gürkan özkan taktiği yapacam o kdr birde sinan şamil sam :D :D :D :D :D :D :P :P :P :P :P :P :P :( :( :( :( :( :( :( :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) ;) ;) ;) :D :D :D :D ;D ;D ;D >:( >:( >:( :( :( :( :o :o 8) 8) 8) 8) ??? ??? ??? ??? ??? ::) ::) ::) ::) ::) :P :P :P :P :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-* :-* :-* :-* :-* :'( :'( :'( :'( :'( :'( amett işte böle alıcaksın ınga ınga ınga :'( :'( :'( :'( :'( vuda resmi :'( :'( :'(hadi gelsene korktun mu :D
biliyorum :D çünkü gülmüşsün :D benim gibi :Dyok ya şaka yapıyoz :Dhadi gel korkma sadece bir iki gürkan özkan taktiği yapacam o kdr birde sinan şamil sam :D :D :D :D :D :D :P :P :P :P :P :P :P :( :( :( :( :( :( :( :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) ;) ;) ;) :D :D :D :D ;D ;D ;D >:( >:( >:( :( :( :( :o :o 8) 8) 8) 8) ??? ??? ??? ??? ??? ::) ::) ::) ::) ::) :P :P :P :P :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-* :-* :-* :-* :-* :'( :'( :'( :'( :'( :'( amett işte böle alıcaksın ınga ınga ınga :'( :'( :'( :'( :'( vuda resmi :'( :'( :'(hadi gelsene korktun mu :D
bende :D :D
beyler ben nasılım beni beğenmiyormusunuz :Daga ben sahsen sana oy verdim ama digerleride süper turnuva yönetiyor ;)
Hepiniz harikasiniz kardeşlerimsaol hamza abi
Hepsi çok yetenksiz :D :D :D :D :Dsenin gibi mi kardes :D :D :D :D
ben metehan diyorum ama bence herkes bu işi biliyor ;) ;)tşk ederim doruk kardesim
Hepsi çok yetenksiz :D :D :D :D :Dsenin gibi mi kardes :D :D :D :D
aga nadirin siteyi gördünmü aga yaw.Hepsi çok yetenksiz :D :D :D :D :Dsenin gibi mi kardes :D :D :D :D
Hep beraber işte . Bütün fifa 07 modları :D :D :D . Şaka bi yana güzel turnuvalar düzenliyoruz . En çok turnuva düzenleyen sitede bu site zaten . :D
aga nadirin siteyi gördünmü aga yaw.Hepsi çok yetenksiz :D :D :D :D :Dsenin gibi mi kardes :D :D :D :D
Hep beraber işte . Bütün fifa 07 modları :D :D :D . Şaka bi yana güzel turnuvalar düzenliyoruz . En çok turnuva düzenleyen sitede bu site zaten . :D
ewt yawf nolmuş benim siteye bu arada sitem bi aksilik yüzünden kapandı bu hafta sonu tekrar yayına girecek inşaga nadirin siteyi gördünmü aga yaw.Hepsi çok yetenksiz :D :D :D :D :Dsenin gibi mi kardes :D :D :D :D
Gördüm aga noldu ki
HEPİNİZDE ÇOK YETENEKLİSİNİZ ZATEN YETENEKLİ OLMASANIZ TURNUVA YETKİLİSİ OLAMAZSINIZ DEMİ AMA :D :D :D :D :Dsaol abi