Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 15 => Konuyu başlatan: Hamza - 15 Aralık 2006, 19:17:03
-
OYUNSİTENİZ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP 15 TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKİM SEÇMEK SERBESTTİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM
NİCK :
MSN :
NOT : FAST FUTBOL CUP [ FFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BİR GECE İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM
-
Hamza
[email protected]
-
metehan
[email protected]
-
balllack13
[email protected]
-
gfb_sero
[email protected]
oh be sonunda bi ffc ye yetiştik :D
-
sony_harun
[email protected]
-
ultrAslan54
[email protected]
-
Appiah_4
[email protected]
-
Burqi
[email protected]
-
big sexykn
[email protected]
-
tugkan
[email protected]
-
MERTCANNNN: ;D
[email protected]
-
son 1 kişi 12 kişilik yapalım
-
reaper
[email protected]
-
mertboztepe
[email protected]
-
reaper
[email protected]
reaperin kaydi ile beraber oyunsiteniz fifa 07 fast futbol cup 15 as kayitlarimiz sona ermiştir . bundan sonra yaptiracağiniz kayitlar yedek kayit olarak nitelendirilecektir . yedek kaydinizi as kayitlarda olduğu gibi nick ve msn adreslerinizi bu konu içerisinde alt alta yazarak yaptirabilirsiniz .
-
mertboztepe
[email protected]
ilk yedek kayit sensin kardes biri çıktıgında sen gireceksin
-
mertboztepe
[email protected]
Yedeklerden birinci siradasin kardeşim . herhangi bir katilimcimizin turnuvadan ayrilmasi durumunda ilk seni alacağiz . izlemede kal ;)
-
hakan1989
[email protected]
-
hakan1989
[email protected]
ikinci yedeksin hakan kardeşim . izlemede kal ;)
-
eşleşmeler ne zaman belli olacak
-
sohbet topine gel orda konusuyoruz
-
beckham06
[email protected]
hamza abi bekliyorum boşalan olursa
-
beckham06
[email protected]
hamza abi bekliyorum boşalan olursa
yedeklerden üçüncü siradasin beckham . izlemede kal kardeşim ;)
-
3 KİŞİ YAW ZOR GELİR SIRA ;)
-
sağlik olsun kardeşim. yarınki ffc ye yetişirsin inşallah
-
sağlik olsun kardeşim. yarınki ffc ye yetişirsin inşallah
İNŞ
-
hakan1989
[email protected]
MODEMINDEN KAYNAKLANAN PROBLEMLERDEN ÖTÜRÜ TURNUVAMIZDAN ÇEKİLMEK ZORUNDA KALAN BURQİ YERİNE DAHİL OLDUN HAKAN KARDEŞİM . BAŞARİLAR DİLERİM