arkadaşlar benim bugün çok acil çıkam lazım olursa yarın yaparım olmassa yerime birini alın
harunun yerine sizce kimi alalim ?ben varım
yedeklerden birini almak doğru olmaz . birinci turda elenenler arasindan bigsexykn in rakibi olmak isteyenler varsa kendi aralarinda maç yapabilirler . kazanan bigsexykn in rakibi olsun
birinci turda sero ya 4-3 yenildim ve çikan harunun yerine girmeye talibim . başka istekli varsa kapişabiliriz .
hakan19897-3 metedinhoya abi o pozisyonlar neydi ya sen anlat lütfen ya
hamza kardeşim evet yaabi yerine deam edebilirim
yarın devam edelim litfen ya.
harunun yerine sizce kimi alalim ?geç kaldım yaw ben olacaktım ama metehan daha hızlı davrandı.ama hamza abi 1. tur demisti
yedeklerden birini almak doğru olmaz . birinci turda elenenler arasindan bigsexykn in rakibi olmak isteyenler varsa kendi aralarinda maç yapabilirler . kazanan bigsexykn in rakibi olsun
birinci turda sero ya 4-3 yenildim ve çikan harunun yerine girmeye talibim . başka istekli varsa kapişabiliriz .
harunun yerine sizce kimi alalim ?ben varım
oke hamza abi gel msnyeharunun yerine sizce kimi alalim ?ben varım
tamam metehan . senle bir maç yapalim . kazanan sony_harun yerine girsin ve bigsexyn in rakibi olsun .
harunun yerine sizce kimi alalim ?geç kaldım yaw ben olacaktım ama metehan daha hızlı davrandı
hamza ne diyon yarın devam edelim.
oke hamza abiharunun yerine sizce kimi alalim ?geç kaldım yaw ben olacaktım ama metehan daha hızlı davrandı
[/quote
ballack kardeşim istersen metehan ile siz yapın . ben yerimi sana bırakiyorum . meteyi yenersen bigsexykn in rakibi olacaksin . iyi şanslar sana
gel kardes msnyeoke hamza abiharunun yerine sizce kimi alalim ?geç kaldım yaw ben olacaktım ama metehan daha hızlı davrandı
ballack kardeşim istersen metehan ile siz yapın . ben yerimi sana bırakiyorum . meteyi yenersen bigsexykn in rakibi olacaksin . iyi şanslar sana
hamza çıkıyom hadi birşey de lütfen çıkışım önemli ya.
ilk 3 maçtaki maçımı yaptım iişte hamza yarın devam edem he.
çok teşekkür ederim hamza kardeşim bu iyligini unutmayacagım. hakkım sana her zaman helal aslan dostum. hadi iyi akşamlar.
durun be gedlim bigsexy benim ama adam msnede yok
aga benle yapmayacakmıydı sony_harundurun be gedlim bigsexy benim ama adam msnede yok
tamam harun kardeşim böylesi daha iyi oldu . rakibin bigsexykn 15 dakika içerisinde gelmez ise hükmen mağlup olacaktir . bu gece en azindan ilk üç maçlarini duyurmak istiyorum
aga benle yapmayacakmıydı sony_harundurun be gedlim bigsexy benim ama adam msnede yok
tamam harun kardeşim böylesi daha iyi oldu . rakibin bigsexykn 15 dakika içerisinde gelmez ise hükmen mağlup olacaktir . bu gece en azindan ilk üç maçlarini duyurmak istiyorum
ben yaparım ama harunun işi varmıs öyle diyoraga benle yapmayacakmıydı sony_harundurun be gedlim bigsexy benim ama adam msnede yok
harunun rakibi bigsexykn idi . fakat kendisi şu anda ortalarda yok sanirim . eğer istersen bigsexyn yerine harun ile ikinci tur maçinizi yapabilirsiniz . kazanan ilk üçe girer
GFB_SERO : 8 - 2 : TUGKAN
Maçı sonuna kadar tamamladığn için seni tebrik edrim kardeşim . Ç ok güzel bi maç oldu eline sağlık
SEROO BÜYÜK ADAY
Aga ben gidicem ya . Yarın devam etsek saat geç oldu :D :D
ANNEN Mİ KIZIYOR SEROO :D
hamza abi msn ye gelebilirmisin
Oke kardeşim . Yarın yaparım maçlarımı . Sen beni 2 kişiyle mi eşleştirdin aga bi baksana :D :D
geldim
tamam da harun ortalıkta yok
hamza abi geldinmi bi çık gir ben sana msj atarımhamza abi msn ye gelebilirmisin
gelirim elbette nadir . 5 dakikaya ordayim ;)
hamza abi geldinmi bi çık gir ben sana msj atarımhamza abi msn ye gelebilirmisin
gelirim elbette nadir . 5 dakikaya ordayim ;)