abi naptınız siz ya!!!harun gittiğinde ben hep msndeydim.onu bekledim yoktu bende maça girdim.nolnuş hemen atmışsınız ya...
hamza özel msj attım bakmadın galiba bi msne rica etsme gleirmisin aga önemli işey konuşucamda
bigsexy=2 sony_harun=3
hamza şimdi ben fiamldeyim dimi
sero ile hakan la yapıcam dimi
eyw hamza ;) saolasın
gün fast cup varmı varsa erkenden açın bence çünki erkenden çarsanız yapalım hemende yarına sarkmasın yinede en iisii sen bilrisn ;)
ikisinede gelicem hamzacım ondan diorum ztane :D o7 de birçok turnuvaya katılmama ragmen daha şampiyonluk nasip olmadı bakalım bugün olrm inş gelicem katılcam olmasa bile sırf sen dedigin için katırlrım gene ;)eyw hamza ;) saolasın
gün fast cup varmı varsa erkenden açın bence çünki erkenden çarsanız yapalım hemende yarına sarkmasın yinede en iisii sen bilrisn ;)
birazdan açacağim harun kardeşim . eğer erkenden bitirirsek akşama başka bir ffc daha açabiliriz . iki ffc mizede bekliorm mutlaka ;)
ikisinede gelicem hamzacım ondan diorum ztane :D o7 de birçok turnuvaya katılmama ragmen daha şampiyonluk nasip olmadı bakalım bugün olrm inş gelicem katılcam olmasa bile sırf sen dedigin için katırlrım gene ;)eyw hamza ;) saolasın
birazdan açacağim harun kardeşim . eğer erkenden bitirirsek akşama başka bir ffc daha açabiliriz . iki ffc mizede bekliorm mutlaka ;)
Aga 1 2 saatte geçicem eve işteyim şuan . Gider gitmez yapıcam maçımı ;)
hamza ne zaman açarsın ffc yi
bigsexy=2 sony_harun=3tbrklerr kral harun
hamza şimdi ben fiamldeyim dimi
sero ile hakan la yapıcam dimi
dün 1 saat yüzünden beni elediniz.tam 3. gün bugün.bravooo sizee. >:(
Hamza kardeşim ffc açıcaksak eğer daha geç saatte açsak . 12 kişilik filan . Mesela saat 4 5 gibi o saatlerde açsak uyarmı sence
gfb_sero : 3 - 2 : harunsaol serocum güzeldi abi seni bi yenemiom ya
harka bir maçtı haruncum eline sağlık
gfb_sero : 3 - 2 : harun
harka bir maçtı haruncum eline sağlık
Saol aga bide benim için bi şampiyon bölümü açsan tam süper olacak :D :D
Saol aga bide benim için bi şampiyon bölümü açsan tam süper olacak :D :D
açtim bile kardeşim :D