Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => SORULAR VE SORUNLAR => Konuyu başlatan: яєαρєя - 16 Aralık 2006, 12:12:58
-
ya arkdaslar size sunu soracam hamachiden fifa yada herhhangı bı oyun oynamak kota ya yansıyomu bunu sormak ıstedım eğer yansımıyosa benım kota neden salak salak kendı kendıne yukselıyo :S ??????
-
ya arkdaslar size sunu soracam hamachiden fifa yada herhhangı bı oyun oynamak kota ya yansıyomu bunu sormak ıstedım eğer yansımıyosa benım kota neden salak salak kendı kendıne yukselıyo :S ??????
online fifa oynarken kotadan yer gidiyor . fakat aldiği mb sayisi oldukça az . yani sadece multi fifa oynadin diye kotanin dolacağini zannnetmiyorum . kotalar genelde indirilen dosyalardan doluyor ve birde youtebede izlenilen videolarda bayaği yer çaliyor . ( çok fazla video izliyorsan ondan da dolmuş olabilir )
-
online fifa oynarken kotadan yer gidiyor . fakat aldiği mb sayisi oldukça az . yani sadece multi fifa oynadin diye kotanin dolacağini zannnetmiyorum . kotalar genelde indirilen dosyalardan doluyor ve birde youtebede izlenilen videolarda bayaği yer çaliyor . ( çok fazla video izliyorsan ondan da dolmuş olabilir )
hamza yok ben onu bıldıgım ıcın vıdyo ızlemıyorum ama mesela bi kere download yaptım mı kendı kendıne dolduruyo 3 gb yı gun geçtikçe ve anlamıs değilim
-
Kardes Hamza nın dediği gibi hamachi ile oynanan oyunlar çok az dolduruyor.Zaten doldursaydı benim kota uçmustu ;D
-
Kardes Hamza nın dediği gibi hamachi ile oynanan oyunlar çok az dolduruyor.Zaten doldursaydı benim kota uçmustu ;D
abdullah hiç yoksun turnuvalarda falan yoksa başka siteyemi takılıyon
bende açtım site
www.crazyfifa.net
-
bende açtım site
www.crazyfifa.net
nadir sende her firsatta reklam yapiyorsun . siten yeni açildi diye reklam yapmana izin veriyorum fakat sitemizin duyurular topicinde söylemen yeterli bunu . orada konu açmişsin . başka yerlerde lütfen reklam yapma tamam ;)
-
aksi taktırde reklamın bellı bı ucretı var dıosun :D
-
aksi taktırde reklamın bellı bı ucretı var dıosun :D
aramızda ücretin lafi olmaz fakat sonuçta kardeş site olsak bile , sitenin her köşesinde reklam yapman kime sorsan pek doğru olmuyor . senden karşılıksız reklam yapmana sadece duyurular bölümünün bir topicinde müsade ediyorum . bundan sonra bunu dikkate alacağina inaniyorum
-
sende haklısın hamza ayrıca reklama gerenk yok nadır kardesım sıten ıyıse tutulur zaten bu site gibi
-
tabiki dosya transferi olur online oyun oynarken.ama fifada pek fazla gitmiyo.cod2 de 1 saatte 25 mb falan transfer yapıyo tdm modunda.
-
Yok be abi biz oyunsiteniz.com takılıyoz.Crazyfifa.com'a da isallah musahit oldugumuzda bakacaz ;)
bende açtım site
www.crazyfifa.net