beckham msnye gelirmisinmaçımızı yapalım
tbr kardesimsaol kardes
yarın tilkiyle yapacas maçı
Ben Buradayım Hamza Abi...Yapabiliriz Msn Aç....
[email protected] dayım su an
masumtilk 0:5 nadir (ilk yarı sonucu)ne yenilmesi be siz abimle maç yapmadınız ki ne kafandan uyduruyon işte böyle yapmakla sen elenmiş oluyorsun kardes
ikinci yarıyı oynamaya gerek duymadık nadirin yenceği belliydi
masumtilk 0:5 nadir (ilk yarı sonucu)ne yenilmesi be siz abimle maç yapmadınız ki ne kafandan uyduruyon işte böyle yapmakla sen elenmiş oluyorsun kardes
abi yapmadı ki abim de yanımda yapmadıılar ben abim istiyor vermiyordum abi yapmadılar her sitede böyle yapıyormuş galibamasumtilk 0:5 nadir (ilk yarı sonucu)ne yenilmesi be siz abimle maç yapmadınız ki ne kafandan uyduruyon işte böyle yapmakla sen elenmiş oluyorsun kardes
masumtilkinin böyle bir şey yapacağina ihtimal vermiyorum mete . sen farketmemişsindir oynadiklarini . böyle ön yargılı konuşma bana kalırsa ;)
abi yapmadı ki abim de yanımda yapmadıılar ben abim istiyor vermiyordum abi yapmadılar her sitede böyle yapıyormuş galibamasumtilk 0:5 nadir (ilk yarı sonucu)ne yenilmesi be siz abimle maç yapmadınız ki ne kafandan uyduruyon işte böyle yapmakla sen elenmiş oluyorsun kardes
masumtilkinin böyle bir şey yapacağina ihtimal vermiyorum mete . sen farketmemişsindir oynadiklarini . böyle ön yargılı konuşma bana kalırsa ;)
abi acaba abimin yerine başka birimi yapmiş kiabi yapmadı ki abim de yanımda yapmadıılar ben abim istiyor vermiyordum abi yapmadılar her sitede böyle yapıyormuş galibamasumtilk 0:5 nadir (ilk yarı sonucu)ne yenilmesi be siz abimle maç yapmadınız ki ne kafandan uyduruyon işte böyle yapmakla sen elenmiş oluyorsun kardes
tamam metehan . haber vermen iyi oldu . masumtilkiden bu konu hakkında bir açıklama bekliorm mutlaka . kendisi böyle yaparak bu turnuvamıza katilmak isteyen diğer üyelerimizinde hakkını yemiş oluyor . umarim bu yaptiğinin mantıklı bir açıklamasi vardir
sor bakalim bi nadireolabilir diyor abim murat yapmiş olabilir
sor bakalim bi nadireolabilir diyor abim murat yapmiş olabilir
o zmn maç sayılmaz abimle masumtilki yapacak hadi ben çıktım bysor bakalim bi nadireolabilir diyor abim murat yapmiş olabilir
murat bu gün sitemizde masumtilkinin buraya sonucu yazdiği sırada online gözüküyordu . ve kim nerede diye baktiğimda bu topice bakmaktaydi . sanirim murat ,masum tilki ile oynamiş >:(
o zmn maç sayılmaz abimle masumtilki yapacak hadi ben çıktım bysor bakalim bi nadireolabilir diyor abim murat yapmiş olabilir
murat bu gün sitemizde masumtilkinin buraya sonucu yazdiği sırada online gözüküyordu . ve kim nerede diye baktiğimda bu topice bakmaktaydi . sanirim murat ,masum tilki ile oynamiş >:(
nadir az önce bana olayı söledi şimdi başka maça girdi maçı bitince nadirle oynayacağım ayrıca metehan her sitede böle yapiyomuş demen beni çok kızdırdı ve üzdü ben öyle haksızlık asla yapmam ve yapmadımda maçı yapmayacaksam sölerim ayrıca ben zaten maçı nadirin oynamadığını fark ettim hamaçide nadirin nickiyle değil muratın nickyle yazıştık maçtan sorna murata hazırlık maçı yapalım dedim tama dedi ve yine murat kendi nickini kullandı az önce nadirde bu nickle yazdı seniydin yoksa dedim hayır ben nadirle aynı nicki kullanıyom güvenlik için dedi murat hemen bi açıklama yaparmısın
hamza abi bi la ligada 1. hafta maç sonuçalrına bakarmısın real sociedad ile ilgili bişey yazıdm adam küfür edip amç yapmıcam dedi bi iliglen mesajımı oku lütfen
tamam metehan . haber vermen iyi oldu . masumtilkiden bu konu hakkında bir açıklama bekliorm mutlaka . kendisi böyle yaparak bu turnuvamıza katilmak isteyen diğer üyelerimizinde hakkını yemiş oluyor . umarim bu yaptiğinin mantıklı bir açıklamasi vardir
eft.açıklama yapsın
hamza abi msnye gelirmisin hemen senle özel bişey görüşcem bana mesaj at veya çevrimiçi görün msn adresim
[email protected]