nadir ile birazdan yapıoz
saol abi uluslar arasında ben çekiliom abi :-\
saol abi uluslar arasında ben çekiliom abi :-\
neden çekiliyorsun kardeşim , bir maça yenildin diye . daha önümüzde çok uzun bir maraton olacak ve şimdi kaybettiğin puanlari ileride çok rahat telafi edebilirsin . sende o yetenek ve kapasite var . ve bana kalırsa uluslarasi ligimizin en büyük favorilerinden biri de sensin . bir daha düşünmeni öneriyorum
sen bilirsin capslock ama bana kalırsa ukraynanın zayifliği çok da büyük dezavantaj değil . sen bu oyunu gerçekten iyi oynuyorsun ve o ligde bulunan bir çok kişiden daha büyük yeteneğe sahipsin . bana kalırsa ne olursa olsun bir daha iyi bir şekilde düşünmelisin kardeşim
ok maçı yapıyoz.
big sexssi kayıp oldu nereye gitti şimdi yav. biraz bekleyeyim bari.
ewt hamza
müsaitm msneye gel knşak
ok başarılar dilerim.
tebriklersaol
saat 8 ve rakibim gelemedi gereginin yapılmasını arz ederim.
nadir ben kazansaydım küfür eder miydin yine ??yok valla bıraktım o işleri yemin ederimki
sony_harun:7 hamza:3
hamza çok ii mücadele ettin tebrkiler
sony_harun:7 hamza:3
hamza kim kimle oynayaak onlarıda çekte kardeşim.
saol hamzasony_harun:7 hamza:3
ellerine sağlik harun kardeşim . hakikaten son zamanlarda oynadiğim en zevkli maçlardan biriydi . kimse skora bakıp aldanmasin sakın . mücadelenin ilk dakikasindan son dakikasina kadar heyecan ve çekişme vardi . ve tempo hiç düşmedi . oynadiğin güzel futboldan ötürü seni tebrik eder , finale çıkma yolunda gönülden başarilar dilerim kardeşim