HAMZA Bİ MSNE KADAR GELSENE ;)
beyler ben gelicem bekleyin
herkeze başarılar AMA FFC17'DE BENDE VARIM OK MİLLET :D
nadir 6-4 hakan1989
nadir 6-4 hakan1989
Aga yarın 12 gibi açsak ffc yi
aga ben katılmak iisterdim ama benim yarın dersanem var aga saat 18;00 geliyorum ondan bugünkününe oldugu gibi yarınkinede katılamayacagım :( :( 14:30 da gidiyorum drsaneyeherkeze başarılar AMA FFC17'DE BENDE VARIM OK MİLLET :D
elbette kardeşim . sen iste yeterki . kapımız sonuna kadar açıktır . yarın saat 15.00 gibi fast futbol cup 17 yi de açacğiz . bu saatlerde mutlaka online olmaya çaliş . kolay gelsin
kanka pazar günleri 1 den aşaği uyanamiyorum :D ama sizin için erken kalkmaya çalişacağim :D
ok kardesim bende katılırım o zaman ;)
seni mi kıracam kardeşim . bir pazar da erken kalkayim . saat 12.30 da kayitlarimizi açacağim ben . bekliorm mutlaka ;)
ok kardesim bende katılırım o zaman ;)
seni mi kıracam kardeşim . bir pazar da erken kalkayim . saat 12.30 da kayitlarimizi açacağim ben . bekliorm mutlaka ;)
HAMZA ABİ ABİ BU ARADA ULUSLARARASI LİG MAÇMIZI YAPALIM HADİ MSN GEL
hamza bu banlanan kişiler yerinde ne yazıyo. en son banlanan.
kanka pazar günleri 1 den aşaği uyanamiyorum :D ama sizin için erken kalkmaya çalişacağim yarın :D kesin söz vermiyim ama saat 12.30 gibi açariz o zaman
sen arjantin miydin ?
kanka pazar günleri 1 den aşaği uyanamiyorum :D ama sizin için erken kalkmaya çalişacağim yarın :D kesin söz vermiyim ama saat 12.30 gibi açariz o zaman
bende uyanırım o sıralar katılabiliri inş. :)
sen arjantin miydin ?
evt
sen arjantin miydin ?
evt
tamam beckham 2 dakika içinde msne geliorm kardeşim . yapariz bu akşam . bir yere ayrilma oke ;)
geldim kardeşler
duyanda sabahin köründen açiyoruz zannedecek :D saat tam 12.30 da kayit bölümü açılacak :D :D
HADİ HAMZA ABİ...........
HADİ HAMZA ABİ...........
tamam beckham :) ne bu acelen böyle . geliorm birazdan ;)
abi saat 12.00den beri burdaydım.gs maçı var diye 2 saat çıktım.saat 7 deydi maç bende 7 ye kadar burdaydım.yani gs maçı olmasa burda olurdum.hem dünkü fast cup ta 2 gün uzadı.1 satten nolcak yani.hakanda burda onunla yapayım.o yenersen nadir zaten onu yenmişti nadir çıksın.ben yenersem haknı nadir benle yapsın ok?
YAV MAÇLAR NEDEN YAPILMIYOR 1 SAATTİR!
HAMZA ABİ MSNDEN NİYE ÇIKTIN EKLEDEDİN İP ADRESİNİ EKLEDİM SONRA ÇIKTIN >:(
HAMZA ABİ MSNDEN NİYE ÇIKTIN EKLEDEDİN İP ADRESİNİ EKLEDİM SONRA ÇIKTIN >:(
alacağın olsun hamza abi.bu turnuvayı bugün 12.00 de açsaydın,7 saatte yapardım maçlarımı.bekledin bekledin tam gs maçının olduğu saate eşleşmeleri koydun.ki dün 2 gün uzadı bu turnuva 1 saat için böyle yaptınız.buna rağmen hakanla maç yapıp yensem nadirle yapmama izin verebilirdiniz.tamam öyle olsun.. :(
hamza abi o saatlerde açma açarsan ben katılamamAga yarın 12 gibi açsak ffc yi