Nadir alabilir
ya alırım allahın izni ilede yarın yapsak olur mu siteme bişi olduda onu hallediom
tamam abi 10 dkye yaparısya alırım allahın izni ilede yarın yapsak olur mu siteme bişi olduda onu hallediom
hayır nadir şimdi yapmak zorundasiniz . hazir ultrada burdayken yapın hemen . sizi bekliorm
tamam abi 10 dkye yaparısya alırım allahın izni ilede yarın yapsak olur mu siteme bişi olduda onu hallediom
hayır nadir şimdi yapmak zorundasiniz . hazir ultrada burdayken yapın hemen . sizi bekliorm
abi benim siteye baksana ya bi mod yükledim o da çöl ateşininmiş yanlış çıktı sonra böle oldu nasıl düzeltirimtamam abi 10 dkye yaparısya alırım allahın izni ilede yarın yapsak olur mu siteme bişi olduda onu hallediom
Tamam nadir saol ;)
iyi şanslar
HAMZA ABİ MSN E GEL ÇOK ACİL
nadir 5-3 ultraaslan54
nadir 5-3 ultraaslan54tbr. nadir basarılarının devamını dilerim ;) ;) ;)
arkadaşlar şampiyon olmamın sevincini bile yaşayamıom en fazla şampiyon olan benim ancak sevincini yaşayamadım çünkü siteme kürt kancıklar bedirhan & zahit & fehmi virüs yollamış şuanda onlara cezasını vereyim sevinecem o samanaga senin site uçmus yaw her tarafta küfür dolasıyo
şimdi düzeldi kardeşimarkadaşlar şampiyon olmamın sevincini bile yaşayamıom en fazla şampiyon olan benim ancak sevincini yaşayamadım çünkü siteme kürt kancıklar bedirhan & zahit & fehmi virüs yollamış şuanda onlara cezasını vereyim sevinecem o samanaga senin site uçmus yaw her tarafta küfür dolasıyo