Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FİFA 2007 TURNUVALARI => Konuyu başlatan: egee17 - 16 Aralık 2006, 23:33:12
-
Arkadaşlar interactive lig içinde rest of world ligi görmek istermisiniz olumlu yada olumsuz düşüncelerinizi lütfen belirtin biçok ülkeden toplam 14 takımın olduğu hemen hemen eşit seviyelerdeki bilindik takımlarla yarışmanın zevkini tadalım
-
bence de yapalım,mantıklı...
-
düşünülebilir.. takımlar arasındaki dengeler için meksika yada polonya gibi liglerde olabilir, eşit güçteki takımlardan kurulu liglerden biride olabilir.. ve bence devam etmekte olan ligler bittikten sonra olması daha iyi olur..hem takım güçleri aynı olunca, en azıdan oyunu eglenme amacından baska seyler icin oynayanların cekilmeye bahanesi kalmaz.. ;)
-
bence alman bundesliga yapsak daha iyi olur ;)
-
bana kalırsa böyle bir ligin düzenlenmesi oldukça iyi olur . nitekim Rest Of The World bölümündeki takımlarin tümü birbirine yakın güçte ve böyle bir ligin oldukça rabet göreceğine inaniyorum. fakat şimdilik fifa 07 interactive ligleri katagorisinde oldukça fazla lig bulunuyor ve bir lig daha eklememiz şu an için biraz zor gibi gözüküyor . fakat önümüzdeki günlerde , liglerimizde belirli bir düzen sağladiğimiz takdirde rest of the world ligini de açmayi düşünüyorum
-
Rest Of The World
ben bu dediğinizi anlamadım nasıl bi turnuva oluyo daha farklımı anlatırmısınız
-
Rest Of The World
fifa 07 de rest of world gligi kardes
-
Rest Of The World
fifa 07 oyununu açtiğinda takım seçiminde görebilirsin kardeşim . içinde ligleri oyunda bulunmayan bazi zayif ülke takımlarinin clupleri yer aliyor . geçen sene fenerbahçe ve galatasarayda bu lige dahildi .
-
HAMZA ABİ DAHA LİGLER OLMADAN HİÇ GEREK YOK LİGE YAW BENCE HAMZA ABİ SERİE A YI İNGİLTER LİGİNİ VE TSL LİGİNİ SİLELİM NE DERSİN
-
HAMZA ABİ DAHA LİGLER OLMADAN HİÇ GEREK YOK LİGE YAW BENCE HAMZA ABİ SERİE A YI İNGİLTER LİGİNİ VE TSL LİGİNİ SİLELİM NE DERSİN
bencedee işlemeyen ligelri silelim gereksiz oluyo modlarında kafası yoruluyo ayrıca ben sohbet bölümünde interaktif ligelrin tamamını inceleyip yazdım bakarsanız sevinirim BİRAZ HIZLANALIM topicinde
-
rest of world ligi bu lig nsl lig ???