Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 17 => Konuyu başlatan: Hamza - 17 Aralık 2006, 13:27:59
-
OYUNSİTENİZ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP 17 TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKİM SEÇMEK SERBESTTİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM
NİCK :
MSN :
NOT : FAST FUTBOL CUP [ FFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BİR GECE İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM
-
amett
[email protected]
-
ballack13
[email protected]
aga istersen takım-msn adreslerini yazıyım ben ???
-
furkankırık
[email protected]
-
big sexykn
[email protected]
-
erdogan_j_floyd
[email protected]
-
dün ffc 16 dan internet problemi yüzünden cikmaliydim !!
ama bügün hersey yolunda ;) !!
Fuis
[email protected]
-
hamza kaç kişilik olucak
-
hamza kaç kişilik olucak
az olsun bence benim yok vaktim 8 olursa iyi olur hamza sen ne diyon
-
hamza kaç kişilik olucak
az olsun bence benim yok vaktim 8 olursa iyi olur hamza sen ne diyon
8 olsun evet son kayıdı bekleyek ;)
-
bedmun
[email protected]
-
evet arkadaşlar hamzanın sorunları olduğundan dolayı turnuvadan ayrılmıştır
turnuvanın başlaması için son 1 kişi
-
son takım hamza çekilmişş
-
mansiz26s
[email protected]
-
ve bitti çabuk kuraları çek amettt bir maç oynama süremvar çabuk :D
-
kayıtlar dolmuştur kuraları çekiyorum beklemede kalın bütün ffc üyeleri sohbet bölümünbe burdayım yazsınlar :D
-
hadi amett hadi amet hadi tam zamanı tam zamanı şimdi hadi amaet çek şu kuraları oynuyalım artık
fazla zamanım yok
-
kayıtlar dolmuştur kuraları çekiyorum beklemede kalın bütün ffc üyeleri sohbet bölümünbe burdayım yazsınlar :D
amett burdamı daha yeni öldü merhumu nasıl bilirdiniz çok iyiiiiii(sözde) :D :D :D
-
metehan
[email protected]
-
metehan
[email protected]
ilk yedek kayıdım
-
metehan
[email protected]
metehan sende furkankırıkla gir ;)
-
ben hep burdayım benim yerime almayınn ;D ;D
yarı finale yedekten giriliyo mu ayrıcaa
-
mete oyunsiteniz FFC17
ŞİFRE : oyunsiteniz gel bu ağpa furkan burda
-
ben hep burdayım benim yerime almayınn ;D ;D
yarı finale yedekten giriliyo mu ayrıcaa
yok kardeş çeyrek finali geçmek lazım :D metyide furkankırıkla eşleştirdim eşleşicek rakip kalmadı fuis - mansiz maça girdi şimdide bunları bi sokalım oynanmamış maç kalmasın bari ;)
-
metehan
[email protected]
metehan sende furkankırıkla gir ;)
benim furkanla iki maçım var biri uluslararsı birde bu dimi
-
bilgisayarima format atip sorunumu hallettim arkadaşlar . turnuvamız henüz bitmemiş sanirim . ayrilmak isteyen olursa buradayim
hamza
[email protected]
-
bilgisayarima format atip sorunumu hallettim arkadaşlar . turnuvamız henüz bitmemiş sanirim . ayrilmak isteyen olursa buradayim
hamza
[email protected]
hamza son maçı bekliyoz metedinho - furkankırık ;)
-
ben ayrılıyorum hamza abi