amett ben mansızla giriyrum ok
ben oyundayken değiştirirsin
buradayımm agaa
fuis kardeş hadi hamachiye gel yapalim
amett : 5 - 4 : big sexyn
oldukça güsl bi maç oldu süperdi hatta arkadaş 3-0 önde iken 3-3 yapıverdim birden :) sora kendisi 4 - 3 yaptı ve 2 gol atarak 5 -4 e çevirdim maçı ben arkadaşı bu oynunudan tebrik ediyorum ellerine sağlık diyorum
kendisindende bi tebrik beklerdim ama ağdan apar topar ayrıldı acele işi vardı herhal ;D
[/quote
bu yazıyı şimdi okudum.msnde tebrik etmiştim zaten.tebrikler
oldukça güsl bi maç oldu süperdi hatta arkadaş 3-0 önde iken 3-3 yapıverdim birden :) sora kendisi 4 - 3 yaptı ve 2 gol atarak 5 -4 e çevirdim maçı ben arkadaşı bu oynunudan tebrik ediyorum ellerine sağlık diyorum
kendisindende bi tebrik beklerdim ama ağdan apar topar ayrıldı acele işi vardı herhal ;D
[/quote
kardşeim ben bu masjı maçtan çıkarç ıkmaz yazdım yane sen tebrik etmeden önce ;)
[/quote
son skorlar ne alemdeee
aga saol bilgilendirdiğin için
fuis mansiz26 ofline ikiissi dee ;D
ağ problemi buyukk galibaa
çeyrek final eşleşmeleri yaklaşik iki buçuk saat önce başlamiş sanirim . ve halen ayni yerdeyiz . akşama doğru yeni bir ffc açmayi düşünüyordum fakat bu gidişle açamiyacağiz sanirim .abi yaptık tmm
5 dakika içerisinde kalan 2 karşılaşmada oynanmaz ise , finalin adı : amet - rdgnblt olacaktir .
bilginize
mansız : 6 - 5 : fuis
arkadaşlar, maçın 107. dk sında oyun koptu ve bir dah giremedik oyuna, tam topa vurcakken bağlantı kopuyor ne yaptıysak olmadı, fuisle mulakat sonucu ben çıktım yarı finale