biz amettle yapıyoruz maçı
abi deme lütfen ya hep yeniliyorum ama bu sefer yenecem senin için inş yenerimbiz amettle yapıyoruz maçı
tamam metehan iyi şanslar ;)
rdgblnt kardeş senle eşleşmişiz ama, hamachi de sohbetin kapalı, msj yazamıyorum msjlaşmöayı aç ya da buraya bak da maçı yapalım
mete 15 -20 dk içinde burdayım markete gitmem gerekmiş off aksilikler üst üstee :'( :'( :( geliyom hemn ;)
hamza abi saat kaçta açcan
9 da giricem önce açılırsa beni kaydedin olmazsa boşverhamza abi saat kaçta açcan
dediğim gibi finalin adı belli olur olmaz alt bölümü açacağim ben . geliyorsun değil mi ;)
9 da giricem önce açılırsa beni kaydedin olmazsa boşverhamza abi saat kaçta açcan
dediğim gibi finalin adı belli olur olmaz alt bölümü açacağim ben . geliyorsun değil mi ;)
hamza bugün ffc ye katılamadım geldigmde başlamştı bile bugün daha ffc olurmu kardeş
ok sen aç yeterki :Dhamza bugün ffc ye katılamadım geldigmde başlamştı bile bugün daha ffc olurmu kardeş
olacak kardeşim . en geç 15- 20 dakikaya alt bölümü açacağim . bekliorm mutlaka
bu hamachiye başlayacam noluyor yaw bu ikidir
maçın ortasında sebepsiz kopuyor
onu bırak maç yaptığım adam napıyor yemekmi yiyor maçın ortasında sorun yaşıyoruz adam cvp vermior
onu bırak maç yaptığım adam napıyor yemekmi yiyor maçın ortasında sorun yaşıyoruz adam cvp vermior
yani o zaman bizim macta sorun bende degilmis ;)
amett noldu aga ya dk tam 35 di
fuis kardeşim mansiz ile oynadiğin sirada çözünürlükleriniz 800.600 ve görüntü kalitesi ikinizinde medium mu idi . eğer bunlar farklı olursa da sık sık connection with the other player has benn lost diyip oyun atiyor durduk yerde
fuis kardeşim mansiz ile oynadiğin sirada çözünürlükleriniz 800.600 ve görüntü kalitesi ikinizinde medium mu idi . eğer bunlar farklı olursa da sık sık connection with the other player has benn lost diyip oyun atiyor durduk yerde
bende 800x600 medium idi ;)
bugün ne bu aksilikler yaaa >:( mete ile maç yaptık dah doğrusu adam gibi maç yapamadık hamchide sorun fifada 3-4 kez attıı
finalde başarılar mete
yarıda kaln skor : metedinho : 4 - 2 : amett
hamza abi ffc 18 i açta öyle yapalım maçımızı
evt abi sen ffc 18 i aç ondan sonra final maçını yapacas okebugün ne bu aksilikler yaaa >:( mete ile maç yaptık dah doğrusu adam gibi maç yapamadık hamchide sorun fifada 3-4 kez attıı
finalde başarılar mete
yarıda kaln skor : metedinho : 4 - 2 : amett
bu gün hamachide ortak bir sorun var sanirim . kesilip duruyor herkesde :S
oke abihamza abi ffc 18 i açta öyle yapalım maçımızı
tamam mete finalın adı belli olduğuna göre açiorm ben
Fast futbol cup 18 i açtim metehan . kaydinizi yaptirin hemen ardindan girersiniz final maçina . iyi şanslaroke hamza abi arkadasla irtibata geçtim