Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 18 => Konuyu başlatan: Hamza - 17 Aralık 2006, 17:15:10
-
OYUNSİTENİZ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP 18 TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKİM SEÇMEK SERBESTTİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM
NİCK :
MSN :
NOT : FAST FUTBOL CUP [ FFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BİR GECE İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM
-
metehan
[email protected]
ilk kayıt benden olsun
-
Fuis
[email protected]
-
erdogan_j_floyd
[email protected]
-
sony_harun
[email protected]
-
huseyin_1905
[email protected]
-
big sexykn
[email protected]
-
has_halo [email protected]
-
yekta
[email protected]
-
AS KAYITLARIMIZ DOLMUŞTUR BUNDAN SONRA YAPACAĞINIZ KAYITLAR YEDEK KAYIT OLARAK NİTELENDİRİLECEKTİR
-
kayıtlar dolduu galibaa turnuva ne zaman başlarr kardeş
bi yere gitme ihtimalim var daa
-
kayıtlar dolduu galibaa turnuva ne zaman başlarr kardeş
bi yere gitme ihtimalim var daa
en geç 5 dakika içerisinde birinci tur eşleşmelerini belirleyeceğim kardeşim . izlemede kalın
-
ByKıLaVuZ
[email protected]
-
ballack13
[email protected]
-
sir_safak
[email protected]
-
sir_safak
[email protected]