biz haloyla maça giriyoruz
ilk turda haruna karsi !!!
final gibi bi mac ;)
iii olan kazansın
iii olan kazansın
insallah ben iyi oynarim da kazanirim ;D
bol sans harun ;)
3-1 biter ve harun alır....
YEKTA:8 - RDGNBLT:3
metehan 3-2 has_halo
ben bomboş kaleye pozisyonlar kaçırdım hakem diyorki şans şans şans :D :d sanki türk hakem
metehan 3-2 has_halo
ben bomboş kaleye pozisyonlar kaçırdım hakem diyorki şans şans şans :D :d sanki türk hakem
bu sitede hiç şampiyon olamadım ne 06 ne 07 :(
metehan 3-2 has_halo
tebrik ederim metehan . bu akşam ilk şampiyonluğunu alırsın umarim . bir üst turda başarilar dilerim
saolun arkadaslarmetehan 3-2 has_halo
tebrikler mete
hamza abi yarı finali ne zmn çekecen
bu sitede hiç şampiyon olamadım ne 06 ne 07 :(
Bu gece ilk şampiyonluğunu tadarsin umarim kardeşim . son ffc şampiyonumuzu 8-3 lük bir skorla yenmenden sonra turnuvamızın en büyük favorilerinden biri olduğunu kanitlamiş oldun
arkadaşlar bende yedegim hadi.
hakan1989
hakan1989-5@hotmail.com
başarılar.
kim favori fuismi hamza :D :D :Dhaklısın kardes
sony_harun:8 fuis:3
fuis kızma dalga geçmeiom walla kardeş herkes hata yapabilr
kim favori fuismi hamza :D :D :D
kim favori fuismi hamza :D :D :D
aga dalga geçiom walla ama yalnış takım almışssın diosun ama çıksaydın maç başlarında oynadın kardşe o bahane deil bencekim favori fuismi hamza :D :D :D
neyapiyon ya !! hic hos degil senin yaptin !!
kazandin iste simarma !!
hamza abi galiba bütün adamlar büyük favori :Dkim favori fuismi hamza :D :D :D
bu sonucu açıkça beklemezdim . tebrik ederim harun kardeşim . turnuvamızın en büyük favorilerinden fuisi 8-3 gibi bir skorlar mağlup ederek gücünü kanıtlamiş oldun . bir üst turda başarilar dilerim kardeşim
hamza abi çek artık kuraları big sexkyn - huseyin_1905 maçının sonucu eşleşen kişiyle yapar oke
hamza abi galiba bütün adamlar büyük favori :Dkim favori fuismi hamza :D :D :D
bu sonucu açıkça beklemezdim . tebrik ederim harun kardeşim . turnuvamızın en büyük favorilerinden fuisi 8-3 gibi bir skorlar mağlup ederek gücünü kanıtlamiş oldun . bir üst turda başarilar dilerim kardeşim
önemli deil kardeşim başarılar dilerim maçım vardı yeni eve geldim deplasmana gittim ondan yetişemedim. sizlere başarılar dilerim.arkadaşlar bende yedegim hadi.
hakan1989
hakan1989-5@hotmail.com
başarılar.
sanirim tüm katilimcilarimiz burada hakan kardeşim . bu sefer yedek kayit alamiyacağiz malesef :(
hamza abi çek artık kuraları big sexkyn - huseyin_1905 maçının sonucu eşleşen kişiyle yapar oke
hamza bi arkadaş werdiğin ağa gelmiyo başka ağ ismi weriyo onda da sorun war!eliceksen ele ya adam bi de tersliyo >:(
oke abi çekhamza abi çek artık kuraları big sexkyn - huseyin_1905 maçının sonucu eşleşen kişiyle yapar oke
tamam metehan dediğin gibi yapacağim zaten ;)
aşkolsun hamza bana güvenmiomuydun :Dhamza abi galiba bütün adamlar büyük favori :Dkim favori fuismi hamza :D :D :D
fuis bana kalırsa turnuvamızın bir numaralı favorisiydi . rdgnblt de son ffc şampiyonu olarak bu turnuvadada iyi işler yapacağini tahmin ediyordum fakat , harun ve yektanın bu turnuvamızın en büyük favorilerini farklı skorlarla mağlup etmesi açıkçasi şaşirtti beni . çok zorlu bir turnuva olacağa benziyor
aşkolsun hamza bana güvenmiomuydun :Dhamza abi galiba bütün adamlar büyük favori :Dkim favori fuismi hamza :D :D :D
fuis bana kalırsa turnuvamızın bir numaralı favorisiydi . rdgnblt de son ffc şampiyonu olarak bu turnuvadada iyi işler yapacağini tahmin ediyordum fakat , harun ve yektanın bu turnuvamızın en büyük favorilerini farklı skorlarla mağlup etmesi açıkçasi şaşirtti beni . çok zorlu bir turnuva olacağa benziyor
hamza bi arkadaş werdiğin ağa gelmiyo başka ağ ismi weriyo onda da sorun war!eliceksen ele ya adam bi de tersliyo >:(
ayrıca 2 gün öncemi neydi fuisle gene yaptık 5-0 almıştım ama uluslararsı ligde 3-3 kaldık ama ondada 90 da atmıştı
evt abi sen çek artık onlar yazsın bişe olmaz hadi çek ya yada ben çekimhamza bi arkadaş werdiğin ağa gelmiyo başka ağ ismi weriyo onda da sorun war!eliceksen ele ya adam bi de tersliyo >:(
hüseyin kardeşim 2 dakika içinde maça girmez iseniz rakibinin hükmen mağlup olacağini kendisine söyler misin ? kimsenin kimseyi bekletme hakkı yok
evt abi sen çek artık onlar yazsın bişe olmaz hadi çek ya yada ben çekimhamza bi arkadaş werdiğin ağa gelmiyo başka ağ ismi weriyo onda da sorun war!eliceksen ele ya adam bi de tersliyo >:(
hüseyin kardeşim 2 dakika içinde maça girmez iseniz rakibinin hükmen mağlup olacağini kendisine söyler misin ? kimsenin kimseyi bekletme hakkı yok
yok abi aarkdaş ağa gelmedi wallahamza bi arkadaş werdiğin ağa gelmiyo başka ağ ismi weriyo onda da sorun war!eliceksen ele ya adam bi de tersliyo >:(
kardeş unuttunmu son dakkalarda çıkmıştın bi yerlerin kalktı derken anladı herkes ama ben sana yakıştıramadımayrıca 2 gün öncemi neydi fuisle gene yaptık 5-0 almıştım ama uluslararsı ligde 3-3 kaldık ama ondada 90 da atmıştı
beni nezaman 5-0 yendin harun atma...
bi kazandin diye bi yerin mi kalkti !!
3-3 berabere kaliyoruz sen agliyon gel bidaha yapalim beraberlik bana yetmez felan
gel bidaha yapalim
hamza abi yine muhabbete daldık hadi kuraları çekermisin?
kardeş unuttunmu son dakkalarda çıkmıştın bi yerlerin kalktı derken anladı herkes ama ben sana yakıştıramadımayrıca 2 gün öncemi neydi fuisle gene yaptık 5-0 almıştım ama uluslararsı ligde 3-3 kaldık ama ondada 90 da atmıştı
3-3 berabere kaliyoruz sen agliyon gel bidaha yapalim beraberlik bana yetmez felan
gel bidaha yapalim
istersen hamza bu maçı saymada gelsin fuisle gene yapalım bu maçı tekararlayalm ben kendime güveniom kardeş ;)
yok abi aarkdaş ağa gelmedi wallahamza bi arkadaş werdiğin ağa gelmiyo başka ağ ismi weriyo onda da sorun war!eliceksen ele ya adam bi de tersliyo >:(
gel bidaha yapalim
istersen hamza bu maçı saymada gelsin fuisle gene yapalım bu maçı tekararlayalm ben kendime güveniom kardeş ;)
adama bak kendini ney zanediyorsa
gel bidaha yapalim
fuis ve sony_Harun bi daha tartışmayın tartışmanız sonucunda haftaya ki ffc turnuvalarımızın hiç birine katılamayacaksınız
gel bidaha yapalim
gel yapalim istersen yine macimizi ....
+1907 ne anlama geliyor kardesfuis ve sony_Harun bi daha tartışmayın tartışmanız sonucunda haftaya ki ffc turnuvalarımızın hiç birine katılamayacaksınız
+1907
hamza abi yine muhabbete daldık hadi kuraları çekermisin?
topici açtim kardeşim . şimdi eşleştiriyorum . en geç 2 dakikaya yayinlayacağim
tmm ben sestumoke kardes tmm sen haftaya hepsine katilabilirsin :D
bende sustum.....oke sende haftaya ki bütün ffclere katilabilirsin kardes :d
bende sustum.....
bende sustum.....oke sende haftaya ki bütün ffclere katilabilirsin kardes :d
+1907 ne anlama geliyor kardesfuis ve sony_Harun bi daha tartışmayın tartışmanız sonucunda haftaya ki ffc turnuvalarımızın hiç birine katılamayacaksınız
+1907
abi göster senbende sustum.....
peki o halde tartişmaniz bittiyse eşleşmeleri gösteriyorum
hüseyin , maçiniza girmediniz mi halen ?
yok abi arkadaş ağa gelmedibende sustum.....
bende öle bişeler düşündüm ama bi sorim dedim+1907 ne anlama geliyor kardesfuis ve sony_Harun bi daha tartışmayın tartışmanız sonucunda haftaya ki ffc turnuvalarımızın hiç birine katılamayacaksınız
+1907
+ katılıorm demek 1907 yide fenerbahçeli olduğum için yazıyorum yani 1907 kere katılıyorum demek:D
ben tşk ederim kardes anlayışlı oldugunuz içinbende sustum.....oke sende haftaya ki bütün ffclere katilabilirsin kardes :d
tsk ederim
öyle oldu zatenyok abi arkadaş ağa gelmedibende sustum.....
hüseyin1905 hükmen yenmesi lazım
gelmeyen varmı hamza kardeşim.