alkmaar ı geçeriz sonra newcastle gelir ona bi 5 çekeriz sonra öbürü gelir bide ona :D sonra öbürüne finale geliriz merak etmeyin :D :D :D ;Dinş öle olur
öncelikle newcastleye rakip olmamiz için alkmari geçmemiz gerekiyor . bana kalırsa az alkmardan turu kopartabilecek yetenek ve kapasiteye sahip oyunculardan kurulu bir takımız ve inaniyorum ki alkmari geçtikten sonra newcastleyi de geçeceğiz . ve inaniyorum ki sonrasi çorap söküğü gibi gelecek . bu sene tüm camianin ve taraftarlarin hedefleri büyük . 2007 de Uefa Kupasini ikinci kez Turkiyeye getireceğiz inşallah .bugün okulda hayal kuruyoduk gslilere karşı böle bişiler ama daha gelişmiş
alkmara 5 n.united a 4 :D
diğer çıkanlarda 3, 3 atarız sorun deil :D
öncelikle newcastleye rakip olmamiz için alkmari geçmemiz gerekiyor . bana kalırsa az alkmardan turu kopartabilecek yetenek ve kapasiteye sahip oyunculardan kurulu bir takımız ve inaniyorum ki alkmari geçtikten sonra newcastleyi de geçeceğiz . ve inaniyorum ki sonrasi çorap söküğü gibi gelecek . bu sene tüm camianin ve taraftarlarin hedefleri büyük . 2007 de Uefa Kupasini ikinci kez Turkiyeye getireceğiz inşallah .bugün okulda hayal kuruyoduk gslilere karşı böle bişiler ama daha gelişmiş
neden hayal olsun nadir . takımımız bu kupayi kaldirabilecek yetenek ve kapasiteye sahip oyunculardan kurulu . bana kalırsa bu sene uefa kupasını müzemize götürürsek hiç de süpriz olmaz .galatasaray aldiysa biz neden almiyalim değil mi ama :)
doğru diyosun hamza abi galatasaray uefayı kazandığı sezon takımı o kadarda mükemmel değildi fenerin şuanki kadrosu gibi mütevazı bir kadrosu vardı ve arsenali penaltılar sayesinde yendi