FUİS KARDEŞ MAÇIMIZI PAZAR GÜNÜ VEYA CUMARTESİ GÜNÜ AKŞAM AÇABİLİRSEM YAPALIM OK
FUİS KARDEŞ MAÇIMIZI PAZAR GÜNÜ VEYA CUMARTESİ GÜNÜ AKŞAM AÇABİLİRSEM YAPALIM OK
SON GÜN 22 ARALIK CUMA !! bugün veya yarin yapalim !!
(http://img48.imageshack.us/img48/8036/adszst3.jpg) (http://imageshack.us)saol emre arkadaşın dedigi gibi ben 3 tane oyuncu deişikligi yaptıgım için son dakkalarda attgım 2 gol görünmedi ve onalrıda l.garcia attı
aşağıda gorunmeyen 2 golude L.Garcia atmış
NOT:harun becerememiş ban yolladı bende sonucu yolladım oke
tbr nadir gün geçtikçe dahada iyi oynamaya başlıyorsunsaol zaten ii oynuyodum yawf nazar değmesin bugüne bugün en fazla şampi olan adamım
yav abdullah yok ortalarda daha açtığını görmedim ben günde 5 saat filan online oluyom ama abdullah yok nolcak bu işbiras önce burdaydı abdullah
burdaydı derken msndeydiyav abdullah yok ortalarda daha açtığını görmedim ben günde 5 saat filan online oluyom ama abdullah yok nolcak bu işbiras önce burdaydı abdullah
beyler resmi siteey koymak için www.imageshack.us adresinden resmi upload edin sonrada orda birçok link çıkacak siz onların arasında HOTLİN FOR FORUMS1 linkini kopyalayıp mesajınıza yapıştıracaksınız bu kadar basit kolay gelsinyaw bunu herkes biliyo böle saçma msjlar atma işte ne repi yaw
+REPLERİNİ BEKLİYORUM :D
nadir boşuna atmadım bigsexy bilmiyomuş mesela msnden yazzdı bana öğrettiğin için teşekkür ederim yazdıbeyler resmi siteey koymak için www.imageshack.us adresinden resmi upload edin sonrada orda birçok link çıkacak siz onların arasında HOTLİN FOR FORUMS1 linkini kopyalayıp mesajınıza yapıştıracaksınız bu kadar basit kolay gelsinyaw bunu herkes biliyo böle saçma msjlar atma işte ne repi yaw
+REPLERİNİ BEKLİYORUM :D
abicim gol kırallıgında ilk üçte olması lazım olan david villa ki 4.haftayıda sayarsak 13 golle 1.ci sırada ama gol kırallıgında yok koymamışlar
abicim gol kırallıgında ilk üçte olması lazım olan david villa ki 4.haftayıda sayarsak 13 golle 1.ci sırada ama gol kırallıgında yok koymamışlarkardeş her maç baştaan yapmıyorum her haftanın sonunda düzenleniyor gol krallığı
hamza 5.hafta ne zaman açıklanacak
eyvallah hamza cok saol kolay gelsın
URUGUAY 3:2 İSVEÇ
GOLLER
URUGUAY-----2 MORALES 1 CHEVANTON
İSVEÇ--------1 LJUNBERG 1 İBRAHİMOVİC
KART YOK
BENİM MELLBERG CEZALIYDI OYNATMADIM
ARKADAŞA PRİNT ALDIM YAZIYOM DEDİM AMA PRİNT KARANLIK ÇIKMIŞ İSTERSE ABDULLAH KOYSUN TEKRAR
yav hamza abi bu liglerin biraz daha hızlı işlemesi gerekiyo
herhangi 1 hafta maçlarının 3 gün içerisinde bitmesi gerek maçları biraz daha çabuk oynayıp ligin daha seri işlemesi için bişeyler yapmalıyız
bi fikrin varmı ??? ??? ???
HAMZA ABİ SEN NE ZAMAN YAPCAN MAÇINI YAW
bugun akşam olabilir ben den sonra yokum çünkü dün açsaydı yapardık bide sen euro lig maçında yapsan
maclar taamlanmadımı ya
hamza abi sen açıkla 5. haftayı.siz maçlarınızı yaptıktan sonra buraya yaazarsınız sonuçları
Aga benim printten haberim simdi oldu.Bilgisayarı kapadıgım için gitti resim. :(
hamza abi skor dediğim gibi golerde dediğim gibi
hamza abi malesef farkındayım rast gelemedik bi türlü ffc maçım falan vardı söz yarın bitirriyoz 1 de evdeyim
hamza abi 5. hafta nerde ya
beyler tamamlayalım su macları atrık ta 5. haftaya gecelim
tbr kardeşim çok zevkli bir maçtı her ikimizde bol gol fırsatından yaralanamadık sen bide penaltı kaçırdın ama bnede sanırım 3-4 kez 100 de 100 lük gol kaçırdım ama her hafta böyle oluyor bu haftada puan yok bana sana tbr bir kez daha
hamza abi aç artık şu ffc 22 yi ya 5 dk diyon her seferinde en az 30 dk oluyor
oke abi şükürhamza abi aç artık şu ffc 22 yi ya 5 dk diyon her seferinde en az 30 dk oluyor
5. hafta eşleşmelerinde bir problem çıktı mete , uzun süredir onunla uğraşiyordum . şimdi ffc 22 yi de açiorm ;)
furkan kardeşim, öğlen maçimizi yapalim dedin . halen yoksun . dün seni sabah 9 dan gece 12 ye kadar bekledim . bu gün pazar ve uzun süre burada olacağim fakat hafta içine kalırsa yapamayabiliriz . gün içerisinde online olur olmaz mutlaka haber ver kardeşimhamza abi gel şimdi yapalım
ffc var kardes ondan sonra yaparsınızfurkan kardeşim, öğlen maçimizi yapalim dedin . halen yoksun . dün seni sabah 9 dan gece 12 ye kadar bekledim . bu gün pazar ve uzun süre burada olacağim fakat hafta içine kalırsa yapamayabiliriz . gün içerisinde online olur olmaz mutlaka haber ver kardeşimhamza abi gel şimdi yapalım
Yunanistan 4-3 Ukrayna