Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => ULUSLARASI LİG SKOR TAHMİN BÖLÜMÜ => Konuyu başlatan: Hamza - 19 Aralık 2006, 23:05:18
-
TURKİYE - HIRVATİSTAN 4. HAFTA KARŞILAŞMASİNİ SİZCE KİM KAZANİR ?
TURKİYE Mİ HIRVATİSTAN MI ? YOKSA BERABERLİK Mİ ?
TURKİYE : EGEE17
HIRVATİSTAN: VUDUCİNİ
-
ligimizin en zorlu maçlarindan biri olacak . fakat Turkiyenin in çaliştiricisi egee17 yi bu zorlu maç öncesi favori olarak görüyorum
skor tahminim 3-1 ( turkiye - hırvatistan )
-
gururumuz türkiyeye karşı bu maçtaki favorim vuducini kimin kazanacağı mechul bakalım zorlu mçatan 3 puanmı çıkacak yoksa 1 puan sahada kalıp taraflardamı 1 puanla yetinecek
-
cok zor bi mac !!
nihatsiz türkiye zorlanir bence golü berabere biter !!
4-4
-
evet türkiyede nihat eksik unutmuşum sakın nihatı oynatma kardeş puanların gider
-
Türkiyemle oynuyorum unuttunuz heralde.Nihat Kahveci yoksa 10 nihat çıkar o takımda merak etmeyin bu arada arkadaşımada şimdiden başarılar diliyorum iyi maç olsun sonuç ne olursa olsun kardeş çıkma print screen alıcaz.
-
VUDUCİNİ ALIR MAÇI
-
hadi bakalım çekişmeli bi maç olacak gibi
-
yoneten kım olursa olsun turkıye :D :D
-
bu maçta kişilere değil milliyetçiliğme bakacam ;D
türkiye 5-0 hırvatistan ;D
-
türkiye 4-2 alır
-
Türkiyemle oynuyorum unuttunuz heralde.Nihat Kahveci yoksa 10 nihat çıkar o takımda merak etmeyin bu arada arkadaşımada şimdiden başarılar diliyorum iyi maç olsun sonuç ne olursa olsun kardeş çıkma print screen alıcaz.
güzel maç olur. bende sana başarılar diliyorum. gönlüm türkiyeden yana ama sahada takımımın galibiyeti için ter dökücem.. ;) ;)
-
maçı 6 -1 hırvatlar aldı. üzgünüm.. ;) ;)