Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => SORULAR VE SORUNLAR => Konuyu başlatan: ALLEN67 - 21 Aralık 2006, 17:22:36
-
Arkadaşlar ben geçenlerde Fıfa Street oyunu indirdim ve rardan çıkarınca CSO dosya tipi çıktı.O dosya tipini de bir türlü açamadım.Neroyla yakılmıyor,Daemon Alchol programları da açamıyo acaba bu dosya tipini açmasını bilen biri varsa bana yardımca olursa çok sewinirim...Şimdiden teşekkürler...
-
kardeş ben bilemem ama sana öneride bulunabilieim
bence gamebrk'e danış o sana ayrdım edebilir büyük ihtimalle bu işlerin uzmanı odur buralarda
-
bence gamebrk'e danış o sana ayrdım edebilir büyük ihtimalle bu işlerin uzmanı odur buralarda
SAol arkadaşım bi danışim...
-
SAol arkadaşım bi danışim...
önemli değil kardeş görevimiz
-
kardes o tur dosyaları daemon tools acıyodu dıe bılıyordum
-
kardes o tur dosyaları daemon tools acıyodu dıe bılıyordum
reaperin dediği gibi demontoolsun açmasi lazim kardeşim . dosyanda bir sorun var sanirim
-
Bilmiyorumda arkadaşlar Daemon Tools görmüyor işte.Bende anlamadım niye?
-
fifa street oyununu rardan çikardiğinda hata olmuş olabilir kardeşim . istersen bir daha exractlamayi dene . çünkü demontoolsun bu tür dosyalari mutlaka okumasi gerekiyor
-
fifa street oyununu rardan çikardiğinda hata olmuş olabilir kardeşim . istersen bir daha exractlamayi dene . çünkü demontoolsun bu tür dosyalari mutlaka okumasi gerekiyor
Hamza abi defalarca tekrar çıkarmayı denedim ama olmuyor işte.Ayrıca oyunu indirdiğim sitedeki konuyu açan arkadaş nero ile yak diyor ama dosya tipini neroda tanımıyor?