Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 19 => Konuyu başlatan: Hamza - 22 Aralık 2006, 19:18:51
-
OYUNSİTENİZ ONDOKUZUCNU FİFA 07 FAST FUTBOL CUP TURNUVASI İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUNUZU ELEŞTİRİNİZİ BURADA YAPABİLİR . TURNUVA İLE ALAKALİ BU KONUDAN SOHBET EDEBİLİRSİN .
NOT : FFC 19 TURNUVASİNA KATİLACAK OLAN HERKESİN SOHBET KONUSUNA GİRMESİ ZORUNLUDUR . BU KONU ALTİNDAN TURNUVA İLE ALAKALİ HER TÜRLÜ KONU KONUŞULACAKTİR.
-
hamzacım yerini kaptım ama kusura bakma :D ;D ;D
-
kaç kişilik olcak turnuva
-
??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
hamza abi turnuvayı kaç kişilik yapayım ve gruplumu yapayım yoksa kafama göremi takılayım :D
-
hamza abi turnuvayı kaç kişilik yapayım ve gruplumu yapayım yoksa kafama göremi takılayım :D
gruplu olsun :)
-
bence elemeli olsun grup sıkıyor artık saten o kadar ligdeyiz elemeli olsun ok
-
hamza abi kayıt yapsana sende
-
hamzacım yerini kaptım ama kusura bakma :D ;D ;D
yok kardeşim ne kusuru :) zaten ffc 19 a katilamiyacağim malesef . elimde şu anda fifa 07 cdleri yok ve saat 8 den evvel temin etmem zor gibi gözüküyor . bu saatten sonrada lig maçlarimi yapacağim . size iyi eğlenceler ;)
-
8 kişilikl yapak turnuvayı saat ilerliyor saten 8 olsun
-
ok kardeşim üzüldüm giremedigin için hayırlısı bir daha ki sefere . ;)
-
bana kalırsa 8 kişilik play - off üsülüne göre olsun . 12 kişilik grup yaparsak yetişirmiyiz acaba ? ne derseniz beyler ?
-
hamza abi turnuvayı nasıl yapayım gruplumu elemelimi bence elemeli olsun çünkü gruplu sıkıntılı oluyo ve kaç kişilik yapayım
-
5 kişi oldu 3 kişi daha ok
-
8 kişi iyi beyler
-
evet elemeli olsun.
-
ok kardeşim üzüldüm giremedigin için hayırlısı bir daha ki sefere . ;)
önemli değil kardeşim . yarın ve pazar günleri ffc 20 ve ffc 21 e katilacağim inşallah
-
tamam hamza abi ben kuralları hazırlıyacam şimdi 8 kişilik yazıyom okmi son kararı söle sen bana
-
KURALARI BEN ÇEKEM KARDEŞ EPEYDİR KURA ÇEKMİYORDUM NE DERSİN
-
hamza abi turnuvayı nasıl yapayım gruplumu elemelimi bence elemeli olsun çünkü gruplu sıkıntılı oluyo ve kaç kişilik yapayım
bana kalırsa play - off şeklinde olsun kardeşim . gruplu olunca yetiştiremiyoruz genelde
siz ne diyorsunuz arkadaşlar ?
-
BECKHAM BEN ÇEKEYİM BEN DAHA HİÇ ÇEKMEDİM :D
ZATEN SEN NİCK-MSN KONUSUNU AÇMIŞSIN
TURNUVAYI BEN YÖNETECEKTİM KEŞKE YAPMASAYDIN Bİ DAHA SOR LÜTFEN OKMİ
-
bana kalırsa play - off şeklinde olsun kardeşim . gruplu olunca yetiştiremiyoruz genelde
siz ne diyorsunuz arkadaşlar ?
HAMZA ABİ 8 KİŞİLİK OLSUN ELEMELİ OLSUN K
-
TAMAM HAMZA ABİ PLAY-OFF OLSUN
-
KURALARI BEN ÇEKEM KARDEŞ EPEYDİR KURA ÇEKMİYORDUM NE DERSİN
masumtilkiye daha önce söz vermiştim beckham . bu sefer o çeksin oke
bir sonraki ffcde sen çekerisn ;)
-
beckham kuralar benim tamammı sen yarınkini yönetirsin
-
7 kişi kayit yaptirmiş bulunmakta ,
son 1 kişiyi bekliyoruz
-
beckham msn adresleri bölümünü düzenle hadi madem açtın
-
HAMZA ABİ 10 OLDU 12 OLSUN BARİ YAW
-
bende kayıt oldum arkadaşlar sanırım son 1 kişi kaldı. ya da mod arkadaşalr bir baksın tamammı?
başlayalım, yalnız hamachi ağı verin bi
-
ben biras fortis türkiye kupasında ki puanımı yükseltmeye çalışayım masumtilki sen kuraları çekince beni titret olurmu iki msnemde açık
-
HAMZA ABİ 10 OLDU 12 OLSUN BARİ YAW
evet kısa zamanda bayaği kayit oldu . 12 kişilik yapabiliriz belki
tüm katilimcilarimizdan bu konuda fikir bekliyorum
-
bende kayıt oldum arkadaşlar sanırım son 1 kişi kaldı. ya da mod arkadaşalr bir baksın tamammı?
başlayalım, yalnız hamachi ağı verin bi
gürkan kardeşim hamachi ağimizi açar misin ?
-
ewt beyler hadi ben burdayım harun olaraktan :D :D
-
Beyler 12 hatta 16 olsun yaw . Bende katilim . Yanımda yiğenim var onuda katim . İlk turnvası olucak . Olurmu hamzaa ;) ;)
-
bence play of olsn siz ne diosunuz
-
HAMZA ABİ HAMACHİ AĞINI AÇTIM
TURNUVA KAYITLARINIDA İZNİNLE 16YA YÜKSELTİYORUM
ÇOK KAYIT OLDU 16 KİŞİLİK YAPALIM BÖYLCE RAHAT Bİ ŞEKİLDE PLAY-OFF YAPABİLİRİZ
-
KAÇ KİŞİLİK
-
ben biras fortis türkiye kupasında ki puanımı yükseltmeye çalışayım masumtilki sen kuraları çekince beni titret olurmu iki msnemde açık
-
Beyler 12 hatta 16 olsun yaw . Bende katilim . Yanımda yiğenim var onuda katim . İlk turnvası olucak . Olurmu hamzaa ;) ;)
almayın hamza seroyu :D :D
git başka kapıya sen olunca şamiyon olamıoz :D :D
-
HAMZA ABİ HAMACHİ AĞINI AÇTIM
TURNUVA KAYITLARINIDA İZNİNLE 16YA YÜKSELTİYORUM
ÇOK KAYIT OLDU 16 KİŞİLİK YAPALIM BÖYLCE RAHAT Bİ ŞEKİLDE PLAY-OFF YAPABİLİRİZ
16 kişilik çok fazla olur gürkan kardeşim . zaten şu anda 12 kişi kayit yaptirmiş bulunmakta . bana kalırsa 12 likten yapalim
-
BENCE
12
KİŞİLİK OLSUN VE ELEMELİ OLSUN, ELEMDE EKSİK KALAMLAR BAY ATLASIN
-
ZAMAN GEÇİYOR HADİ HAMZA ABİ
-
HADİ BEYLER HIZLI OLALIM, YOKSA YEMEK YİYCEM BAKIN ONA GÖRE HADE, SOYLEYİN SON SÖZÜ
-
TAMAM 12 OLSUN HAMZA ABİ ÇEKEMMİ KURALARI
NADİR TAMAM TİTRETİRİM KURALARI ÇEKİNCE
YUH BE Bİ MESAJTA 3 KİŞİYE CEVAP YAZDIM ;D
-
HADİ BEKLİYORUZ İYİ KURALAR BEKLİYORUZ
-
çoğunluk 12 kişilik yapalim diyor . zaten bu durumda en mantıklısı da bu .
herkes buradaysa kuralari çekmeye başlayabilirz
-
BENCEDE KURALARI CEKİP MAÇLARA BAŞLAYALIM
-
HADİ YOKLAMA ALIYORUZ HERKEZ BURDAMI
BEN BURDAYIM
-
oke bende burdayım herkesin yazmasını bekleme beckham sen çek kuraları hadi saat 8 zatı bitirelim 10a kadr
-
TAMAM 12 OLSUN HAMZA ABİ ÇEKEMMİ KURALARI
NADİR TAMAM TİTRETİRİM KURALARI ÇEKİNCE
YUH BE Bİ MESAJTA 3 KİŞİYE CEVAP YAZDIM ;D
tüm katilimcilarimizin bu topic altindan mesaj yazmasini istiyorum . sonra kuralari çektiğimiz zaman herkes dağiliyor . kayit yaptiran 12 kişi de buradaysa çekmeye başlayabilirz
-
BAŞLIYEMMİ HAMZA ABİ KURALARA
-
oke bende burdayım herkesin yazmasını bekleme beckham sen çek kuraları hadi saat 8 zatı bitirelim 10a kadr
BEN ÇOK İYİ ÇEKERİM KARDŞEİMDE İLK TURNUVASI OLDUĞUİÇİN MASUMTİLKİNİŞN O ÇEKCEKMİŞ YOKSA ŞİMDİYE KADAR
-
bende burdayım ama hamza 5 dakkay gelicem yemek yicem çünki
hazı maçlar başlamadan ben bi yemek yicem oki
-
hadi başlaaaaaaa
-
TAMAM 5 DAKKAYA KADAR KURALARI ÇEKİP GRUPLARI YAZMIŞ OLCAM BAŞLADIM ÇEKMEYE
-
SONY SATEN SEN HEP ŞİKE YAPIYON JUVENTUS GİBİ SENİ FİFA YA ŞİKEYET ETCEM BİGÜN SATEN ŞİKECİ SONY ;)
-
BEN ÇOK İYİ ÇEKERİM KARDŞEİMDE İLK TURNUVASI OLDUĞUİÇİN MASUMTİLKİNİŞN O ÇEKCEKMİŞ YOKSA ŞİMDİYE KADAR
ohoooo yandık desene ben bi film izlim gelim :D :D :D :D
-
tamam kardeşim haber vermen iyi oldu afiyet olsun
-
beyler benle eşleşen kardeşim 5dk beklesin hemen birşeyler atıştırp geliyorum, hamachım ve msnım açık ok?
-
grup yok grup yok buraylada ilişkini kes işine bak çek kuraları :D :D
-
fifakralı burdaaaa ;D ;D ;D
-
tamam kardeşim bekliyoruz merakla ;)
yalniz ilk tur grup şeklinde göre olmayacak . play - off üsulüne göre hazirla oke
-
tamam kardeşim bekliyoruz merakla ;)
yalniz ilk tur grup şeklinde göre olmayacak . play - off üsulüne göre hazirla oke
kolay gelsin kardeşim
-
HAMZA ABİ GRUPLU DEDİN GRUPLU YAPTIM DEĞİŞTİREYİMMİ
İSTERSEN 2 DAKKADA DEĞİŞTİRİRİM
-
bence kalsın böle iiyi ama final 3 kişi olacaksa hemen değiştir öle ii olmuyo
-
HADİ KARDEŞİM BENİM 1 DK MI ALMIYOR HADİ BEKLİYORUZ
-
sana daha öncede play - off şeklinde yapalim demiştin . neyse önemli değil ;) aklında yanliş kalmiş sanirim . yeni topic halinda birinci tur eşleşmelerini yazmani bekliyorum
-
beyler
amett kardeşimiz
ayrıldı sanırım bir bakarsanız onla eşleşmiştim ama
-
HAMZA ABİ GRUPLARI YAZDIĞIM TOPİCİ SİLSENE Bİ KİRLETMESİN BÖLÜMÜ
-
beyler
amett kardeşimiz
ayrıldı sanırım bir bakarsanız onla eşleşmiştim ama
Yerine serhatın kuzeni girecekti ama , kendisinden bir cevap alamadik henüz
-
HAMZA ABİ GRUPLARI YAZDIĞIM TOPİCİ SİLSENE Bİ KİRLETMESİN BÖLÜMÜ
topici kitledim kardeşim böyle kalsin oke ;)
-
HAMZA ABİ BİZ BECKHAMLA MAÇIMIZI YAPCAZ ŞİMDİ BEN YOKKEN SEN BAK İŞLERE ;)
-
HAMZA ABİ BİZ BECKHAMLA MAÇIMIZI YAPCAZ ŞİMDİ BEN YOKKEN SEN BAK İŞLERE ;)
tamam kardeşim burasi bana emanet
-
SERHAT'IN KUZENİNDEN CVP BEKLENİYOR HADİ ; FFC CUP YA ONDAN BASTIRIYORUM
-
gürkan kardeşim ikinci tur eşleşmelerini ben mi hazirliyim ? yoksa sen mi çekeceksin ?
-
yaaa abiler TR.CX'li site yapmasını bilen varmı varsa eklesin benim adresi ya yapacamda
[email protected]
-
maçları bu gece tamamlayamazmıyız
lutfen
-
maçları bu gece tamamlayamazmıyız
lutfen
bir üst turdaki rakibn bigsexykn burda sanirim .şimdi bu arkadaşimizla girin isterseniz . hakanla da yarın gelince yaparsiniz kardeşim ;)
-
evet bir ust tur eşleşmeleri belli ise yapabilriz şu an ben 12 ye kadar açığım, rakiplerin belli olmasını bekliyorum
-
evet bir ust tur eşleşmeleri belli ise yapabilriz şu an ben 12 ye kadar açığım, rakiplerin belli olmasını bekliyorum
şimdi topici açiorm kardeşim . bir üst turda başarilar dilerim
-
hamza abi yarın ffc kaçta başlıcak öğlenmi akşammı bide saat verirmisin
yarın okulda satranç çalışmamız varda okul takımında 11de gidiyom saat 2de filan geliyom ona göre ayarlarmısın saat kaçta yaparsın
bence bi öğlen bide akşam yapalım ne dersin
-
hamza abi yarın ffc kaçta başlıcak öğlenmi akşammı bide saat verirmisin
yarın okulda satranç çalışmamız varda okul takımında 11de gidiyom saat 2de filan geliyom ona göre ayarlarmısın saat kaçta yaparsın
bence bi öğlen bide akşam yapalım ne dersin
bir aksilik çıkmaz ise yarın sabah saat 13.30 gibi ffc 20 yi , akşam üstü de ffc 21 i açmayi düşünüyorum .
-
hamza abi ben 2de filan gelirimde eğer kayıtlar açılınca burda olmazsam sen benim yerime kayıt yap yaparmısın benim kaydımı yaparmısın ben maçımı yaparım en geç saat 14:30da evde olurum sen kayıtları açınca kaydımı yaparmısın benim
bide beckham kardeşe hangi turnvuayı vercen akşamkinin yönetcisi ben olabilirmiyim sabahkini beckham yönetsin ne dersin
bide hamza abi 500 mesajı geçtim +replerimi verirmisin
-
hamza abi ben 2de filan gelirimde eğer kayıtlar açılınca burda olmazsam sen benim yerime kayıt yap yaparmısın benim kaydımı yaparmısın ben maçımı yaparım en geç saat 14:30da evde olurum sen kayıtları açınca kaydımı yaparmısın benim
bide beckham kardeşe hangi turnvuayı vercen akşamkinin yönetcisi ben olabilirmiyim sabahkini beckham yönetsin ne dersin
gürkan kardeşim fifa 07 turnuvaları kurallarimiza göre ; bir kimse , bir başka kimsenin yerine turnuvalarmıza kayit yaptiramaz . eğer öğlenki ffc mize yetişemezsen akşamkine gelirsin oke ;)
-
tamam hamza abi çalışmadan erken çıkmaya çalışıcam
bide beckham yarınki bi ffc yöneticliğini istiyodu
sen beckhama sabahkini ver akşamkinin yöneticiliğinide bana verirmisin ne dersin
500 mesajı geçtim +rep vercektin hamza abi
-
sen beckhama sabahkini ver akşamkinin yöneticiliğinide bana verirmisin ne dersin
olur elbette kardeşim . sabah beckham burada olmazsa ben ilgilenirim ffc 20 ile . eğer gelirse kendisi , beraber düzenleriz beckhamla . akşamki ffc 21 i de sana veririm tamam mi ;)
bu arada sana verdiğim rep sözünü de unutmadim merak etme . şimdi vereceğim + replerini . her şey için teşekkür ederim . güzel bir turnuva oldu .
-
olur elbette kardeşim . sabah beckham burada olmazsa ben ilgilenirim ffc 20 ile . eğer gelirse kendisi , beraber düzenleriz beckhamla . akşamki ffc 21 i de sana veririm tamam mi ;)
bu arada sana verdiğim rep sözünü de unutmadim merak etme . şimdi vereceğim + replerini . her şey için teşekkür ederim . güzel bir turnuva oldu .
asıl ben teşekkür ederim hamza abi görevimi yapmaya çalıştım
bişey daha dicem akşamki turnuvaınn kayıtlar ve sohbet konularını sen aç diğer bütün konularını ben açayım olurmu hamza abi beckham ve sen ben mçatayken ilgilenirsiniz kendimi tek başıma denemek istiyorum diğer sitelerdeki modluğum küçük şeylerdi küçük sitelerde oldukları için ama burdaki modluk daha zormuş daha fazla ilgive beceri istiyo bana güvendiğin ve bu göevleri bana layık gördüğün için sana çookkkkkkkkkkk teşekkür ederim sana layık olmaya çalışcam
-
bişey daha dicem akşamki turnuvaınn kayıtlar ve sohbet konularını sen aç diğer bütün konularını ben açayım olurmu hamza abi beckham ve sen ben mçatayken ilgilenirsiniz kendimi tek başıma denemek istiyorum diğer sitelerdeki modluğum küçük şeylerdi küçük sitelerde oldukları için ama burdaki modluk daha zormuş daha fazla ilgive beceri istiyo bana güvendiğin ve bu göevleri bana layık gördüğün için sana çookkkkkkkkkkk teşekkür ederim sana layık olmaya çalışcam
tamam kardeşim . yarın akşam düzenleyeceğin ffc ye kayitlar ve sohbet topici hariç karişmayacağim ben . eşleşmelerin tümünü sen yaparsin . ilgin ve alakandan ötürü sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum . sitemizin genel moderatörü olmandan çok kısa süre geçmesine rağmen çok büyük işler başardin . paylaşim ve mesajlarinin devamını bekliyorum . yarınkı ffc mizi de en az bu akşamki kadar başari ile yöneteceğine eminim . kolay gelsin
-
yaaa abiler TR.CX'li site yapmasını bilen varmı varsa eklesin benim adresi ya yapacamda
[email protected]
git kuzenlerine sor onlar hackerlıktan başka her şeyibilir birde söle bana kafa tutmasınlar itaat ettirrim ben adamı
-
[email protected]
git kuzenlerine sor onlar hackerlıktan başka her şeyibilir birde söle bana kafa tutmasınlar itaat ettirrim ben adamı
nadir ortamı germene yok . sana daha öncede turnuvalarimiz içerisinde kimseyle tartişmamani söylemiştim . eğer aranızda bir sorun varsa bunu özelden halledebilirsiniz . sorununuzu forumumuza taşıman katilimcılarımızı rahatsiz edebilir
-
[email protected]
nadir ortamı germene yok . sana daha öncede turnuvalarimiz içerisinde kimseyle tartişmamani söylemiştim . eğer aranızda bir sorun varsa bunu özelden halledebilirsiniz . sorununuzu forumumuza taşıman katilimcılarımızı rahatsiz edebilir
ama abi msnde engellemişler nicklerine benimle ilgili ve çevremdekilerle ilgili bir sürü yalan yanlış yazılar yazıo sonra buraya gelmiş yardım beklio kürt kancık
-
tamam kardeşim . yarın akşam düzenleyeceğin ffc ye kayitlar ve sohbet topici hariç karişmayacağim ben . eşleşmelerin tümünü sen yaparsin . ilgin ve alakandan ötürü sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum . sitemizin genel moderatörü olmandan çok kısa süre geçmesine rağmen çok büyük işler başardin . paylaşim ve mesajlarinin devamını bekliyorum . yarınkı ffc mizi de en az bu akşamki kadar başari ile yöneteceğine eminim . kolay gelsin
sağol hamza abi en kısa zamanda daha fazla icraat yapmaya çalışacağım hafta sonu olduğu için hiç dışarı çıkmayıp siteyle ilgilencem hep sadece sabahları satranç laışmasına gitcem bide akşam üstü çok sıkılırsam çıkabilir 1-2 saat iiçin
teşekkürlerinden çok memnun kaldığımı söylemeliyim
-
[email protected]
ama abi msnde engellemişler nicklerine benimle ilgili ve çevremdekilerle ilgili bir sürü yalan yanlış yazılar yazıo sonra buraya gelmiş yardım beklio kürt kancık
sakin olmaya çalış nadir özelden tartışın adam kötü bişey demedi sadece yardım istedi aranızda bi kavga varsa bu fehminin burda yardım istemesini engelleyemez özelden yazabilirsin istediğini
-
[email protected]
sakin olmaya çalış nadir özelden tartışın adam kötü bişey demedi sadece yardım istedi aranızda bi kavga varsa bu fehminin burda yardım istemesini engelleyemez özelden yazabilirsin istediğini
tamam özür dilerim ama sende gördün tilki ne yazdıklarını
-
[email protected]
sana sonuna kadar hak veriyorum nadir , yaptıklari hafife alınamaz fakat dediğim gibi bu tartişmanizi burada yapmaniz turnuvamızı takip eden üyelerimizi rahatsiz edebilir . beni anlayişla karşıladiğin için teşekkür ediorm
-
[email protected]
tamam özür dilerim ama sende gördün tilki ne yazdıklarını
haklısın nadir msn nicklerine senin hakkında ağır hakaretler yazdılar
-
nese bırak ya bunlar adammı takmıyorum bile
-
TEBRİKLER EN İYİSİ BUDUR İŞTE KARDEŞ FAZLA TARTIŞIP KENDİMİZİ ÜZMEYELİM
BU DAVRANIŞINI TAKDİR EDİYORUM
BELKİ MORALİNİ DÜZELTİR DİYE +REP VERİYORUM :D ;)
-
TEBRİKLER EN İYİSİ BUDUR İŞTE KARDEŞ FAZLA TARTIŞIP KENDİMİZİ ÜZMEYELİM
BU DAVRANIŞINI TAKDİR EDİYORUM
BELKİ MORALİNİ DÜZELTİR DİYE +REP VERİYORUM :D ;)
yawf sende takmışın repe reple moralimmi düzelcek benim yaptığım paylaşımlara bakıp yorum yazıp ++rep verirsen moralim düzelir bi fifa 07 bölümüne bak bakayım yeni konulara
-
hemen bakıyom ;)
-
hemen bakıyom ;)
oke bak