SEROO - NADİRewt........sero korkusundan su içmeye gitti heralde ;D ;D :D ;) cvp vermiyo :'(
NE MAÇ OLCAK BEA KAZANAN BÜYÜK ÖLÇÜDE FİNALE GİDER
SEROO - NADİREVET EN BÜYÜK MAÇ BU OLUR HERALDE İLERKİ TURLARDA BİLE BÖLE MAÇ ÇIKMAZ BENCE BU MA TAM ERKEN FİNAL DEYİMİNE UYGUN OLDU
:D :D :D :DSEROO - NADİRewt........sero korkusundan su içmeye gitti heralde ;D ;D :D ;) cvp vermiyo :'(
sero olum gel yapak hadi ;D ;D ;D:D :D :D :DSEROO - NADİRewt........sero korkusundan su içmeye gitti heralde ;D ;D :D ;) cvp vermiyo :'(
NADİR MANYAK ESPRİYDİ ZUHAHAHAHAHAHAHOOOOOOOOOOOOO
amett ayrılacağım turnuvadan sanırım yetişmeyecek dedi ama
bir bakın
ilk tur rövanşlı olmasin bana kalırsa . yetişmesi zor olur
KARDEŞ EN AZINDAN 15 DAKİKA BEKLEMELİYİZ GEELBİLİR HERAN GELMEZSE GEREKEN YAPILACAKamett ayrılacağım turnuvadan sanırım yetişmeyecek dedi ama
bir bakın
bir bakın
kim gelcek onun yerine
yaa az önce birisi yazmıştı kimdi o öle
yaa az önce birisi www.forummerkezi.org yazmıştı kimdi o öle
hamza hakan 1989 yok napmam gerekiyor msnesi kapalı hamachisi açık fakat cvp yok ayrıca 1.tur tek maç olsun
hamza oke ile aça girdimm gurupda
geldim degişmiş şekil boşa gitti maç.
ya bizim eşleşmeyi değiştirn ya anlaşamıyoznasıl anlaşamıyonuz
kral iş başında
nadir [ kralını tanımam ] 3-2 gfb_sero
karşılıklı bir sürü pozisyonun kaçırıldığı maçın galibi nadir [ kralını tanımam ]
arkadaşlar ben yemepe gidiyorum bi 30 dakkaya kadar gelirimn ok eko kardeş
geliyo bana bişey demeden kendi basıyo ben dışarda onu bekliyom nie basmadın diyo cevap yazacam mhamaçiden çıkıyoya bizim eşleşmeyi değiştirn ya anlaşamıyoznasıl anlaşamıyonuz
saolasın hamza abi şimdi murat ben birde başka biri 3 kişilik fifa oynamayı denices hemen geliomkral iş başında
nadir [ kralını tanımam ] 3-2 gfb_sero
karşılıklı bir sürü pozisyonun kaçırıldığı maçın galibi nadir [ kralını tanımam ]
tebrik ederim nadir seroyu ilk turdan elemen senin için büyük bir avantaj oldu . önün açık artik . kalan maçlarinda başarilar dilerim
ya bizim eşleşmeyi değiştirn ya anlaşamıyoz
furkan mesajım gitmiyo sana galibaevet gelmiyo bana neyse değiştirsin hamza abi
geliyo bana bişey demeden kendi basıyo ben dışarda onu bekliyom nie basmadın diyo cevap yazacam mhamaçiden çıkıyoya bizim eşleşmeyi değiştirn ya anlaşamıyoznasıl anlaşamıyonuz
msnini aç da anlaşalım kardeşim.
AMETT IN YERİNE GELCEK OLAN SERHATIN KUZENİ GELMEDİ; 20 DK OLDU, SANIRIM DİREK ÇIKARTACAKSINIZ BENİ, MASUMTİLKİ MAÇA GİRMİŞ, BECKHAM KARDEŞ SEN BAKARMISIN BURAYA, KİMSE BİRSEY SOLEMİYORDA
hakan1989 5-4 sonyharun
msn den oolmuyo bi hamza abi cvp yazsın bi
AMETT IN YERİNE GELCEK OLAN SERHATIN KUZENİ GELMEDİ; 20 DK OLDU, SANIRIM DİREK ÇIKARTACAKSINIZ BENİ, MASUMTİLKİ MAÇA GİRMİŞ, BECKHAM KARDEŞ SEN BAKARMISIN BURAYA, KİMSE BİRSEY SOLEMİYORDA
beyler bazen hamaçide sorun oluyo mesajlar gitmiyo
hamaçiyi açıp kapatırsanız sorun düzeliyo hadi size başarılar
hamza abi ben abdullahla uluslararası lig maçına gircem yerime beckham bakacak
masumtilki maçtan çıktı millet ikişer maç yaptı ben hala bekliyorum nneyse arkadaşlar tamam
abi çekiliyorum turnuvadan kısmet değilmiş yarın inşallah
masumtilki maçtan çıktı millet ikişer maç yaptı ben hala bekliyorum nneyse arkadaşlar tamam
mansiz kardeşim bu saatten sonra yedek kayitlardan kayit gelse dahi seni bir üst tura çıkarmayi düşünüyorum . aksi takdirde bu gece bitirmemiz zor olur ffc 19 u
hayır hamza abi onla alakası yok nedeni başka sonra özelden anlatırım önemli bişy değilabi çekiliyorum turnuvadan kısmet değilmiş yarın inşallah
hayırdır furkan kardeşim ? hamachiden mesaj gitmiyor diye çekiliyorsan , modemlerinize reset atın düzelir hemen . senden cevap bekliyorum
hayır hamza abi onla alakası yok nedeni başka sonra özelden anlatırım önemli bişy değilabi çekiliyorum turnuvadan kısmet değilmiş yarın inşallah
hayırdır furkan kardeşim ? hamachiden mesaj gitmiyor diye çekiliyorsan , modemlerinize reset atın düzelir hemen . senden cevap bekliyorum
hadi artık 2.tur çekilsin yoksa film izlemeye gitjem
geldim arkadaşlar ksura bakmayın yemeğe gitmiştim eko kardeşim hadi maçımı< yapoabilirz hamachiyi açıyorrum bençabuk olun
geldim arkadaşlar ksura bakmayın yemeğe gitmiştim eko kardeşim hadi maçımı< yapoabilirz hamachiyi açıyorrum ben
eko kardeş seni bekliyorum hamachideyim
arkadaşın heralde önemli bi işi cıktı :-\