Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: EwRe - 22 Aralık 2006, 21:10:53
-
BENCE EN SON BABALAR DUYAR SİZCE????????????????????????
-
bence yalancı yarim ve enson babalar duyar ama diğer birçok dizi var onlarıda koysaydon ya keşke mesela
sağır oda
yaprak dökümü
karagümrük yanıyor vb...
-
kaybolan yıllar & yalancı yarim
-
bence en iisi avrupa yakası gaffur geldiğinden beri müthiş gidiyo...
-
bence en iyi IHLAMURLAR ALTINDA & AVRUPA YAKASI
-
vallahı en ıyı dızıler show da bence acı hayat var guzel ezo gelın var ama en onemlisi şubatta kurtlar vadisi teror başlıyo yanı show yine bu sene dıer butun kanalları dızılerde kasar :D
-
Evet reaperin dediği gibi kurtlar vadisi terör başladımı yine en iyi dizi olabilir bence onun dışında acı hayat ve avrupa yakası güzel :)
-
yanı buyuk ıhtımalle kurtlar vadısı en ıyısı olucaktır yıne :D
Evet reaperin dediği gibi kurtlar vadisi terör başladımı yine en iyi dizi olabilir bence onun dışında acı hayat ve avrupa yakası güzel :)
-
BENCE EN SON BABALAR DUYAR & YALANCI YARİM & EZO GELİN & KÖPRÜ & İKİ AİLE & KAYBOLAN YILLAR & SELENA & SEV KARDESİM & EN İYİ ARKADASIM & CENNET MAHALLESİ & AVRUPA YAKASI & ACEMİ CADI DAHA SAYİMMİ
-
naptin sen bole ya bu kadar dızı ızlenırmı beynını curutcen :D ;D
BENCE EN SON BABALAR DUYAR & YALANCI YARİM & EZO GELİN & KÖPRÜ & İKİ AİLE & KAYBOLAN YILLAR & SELENA & SEV KARDESİM & EN İYİ ARKADASIM & CENNET MAHALLESİ & AVRUPA YAKASI & ACEMİ CADI DAHA SAYİMMİ
-
abi siteyle ne alaka bu şimdi ya
-
niye en azından dünyanın en iyi şarkıcısı anketinden daha ii bir anket o ne alakaydı
bence Avrupa Yakası ... ;D
-
Sağır oda bence.Tabi kurtlar Vadisi başlayınca başka hiçbir dizi izlenmez
-
KURTLAR VADİSİ TEROR 8 ŞUBAT PERŞEMBE GÜNÜ SHOW TV DE BASLIYO ARKADAŞLAR HABERINIZ OLSUN
-
ACI HAYAT + YALANCI YARİM + EZO GELİN
BUNLAR SÜPER
-
acı hayat
başlıcak olan k.vadisi terör
ve eskiden yayında iken çiçek taksi çok sveerdim :D :D
ve cennet mahellesi :)
-
tamamda hocam siteyle ne alakası var bu anketin ya başka sitelerde yapabilirsin bu tür anketleri
-
en iii avrupa yakası ;)
-
tamamda hocam siteyle ne alakası var bu anketin ya başka sitelerde yapabilirsin bu tür anketleri
Abi maksat paylaşım deilmi sadece oyun la ilgili anket olmucak tabi arada böle eğlence ve anketlerde olabilirki neden hemen celallendin hem böle anketlerin olması da güsel bence
Avrupa akası-Yalancı Yarim-En son Babalar Duyar-Binbir Gece
-
acı hayat
başlıcak olan k.vadisi terör
ve eskiden yayında iken çiçek taksi çok sveerdim :D :D
ve cennet mahellesi :)
Bak tam kendine göre dizi izliyon işte cennet mahallesi :D :D
-
Avrupa yakası.tabikiiiiiiiiii.okeyto?
-
KARDEŞ KUSRA BAKMA BU ANKET YANLIŞ KAYBOLAN YILLARI YAZMAMIŞSIN OY VERMİYORUM :( :(
-
KARDEŞ KUSRA BAKMA BU ANKET YANLIŞ KAYBOLAN YILLARI YAZMAMIŞSIN OY VERMİYORUM :( :(
yazıyor galib ya sen görmüyon yada sonradan koydu...
bence yalancı yarim be dizi izlemem 5 haftada defa y.yarimi izlerim...
-
avrupa yakası sağır oda ve acı hayat ankette çıkmasada özellikle acı hayatın bağımlısını öok görüyorum etrafımda
-
avrupa yakası