hakan hadi gelde yapalım ben msndeym
nadir geliyomtamam gel geleceğin varsa göreceğin de var
hakan baştan söleyim yenersem +rep vercennadir geliyomtamam gel geleceğin varsa göreceğin de var
geldim buradayııııııııım
tamam hamza abi maça giriyoz biz şimdi
hamza abi bence sen turnuvayı kazanana +rep ver ne dersin
mesela
1.ye +25rep
2.ye +15rep
3.ye +10rep
ne dersin böyle olsunmu
hadi biz maça giriyoz
hakan1989 4-3 nadir
hakan1989 4-3 nadirhakan olm seni bi daha bu konuda uyarmıcam yeter la artık be bu ;D ;D ;D
hamza yaptılarmı hadi çıkaca myoksaa. geç oldu .
kardeşim filmim başladı ya yarın devam edelim cumartesi nede olsa.hmm oke izliodum onu kaçırdım bugün yanlış anlama keçileri diil ha....bi izleyek baaam
sanada tavsiye ederim köprü filmi bizim buraları anlatıyorr.
kardeşim filmim başladı ya yarın devam edelim cumartesi nede olsa.
çok saol agam canımsın yarın devam edem ok hadi iyi akşamlar.
hamza haksızlıklarına devam ediyosun,geçen hafta gs maçı var diye beni elediniz.arkadaş film var diye gittti ona izin verdin.böyle devam et ;)kardeşim filmim başladı ya yarın devam edelim cumartesi nede olsa.
hakan kardeşim bu gün bitirseydik iyi olurdu aslinda ama izlemek istiyorsan sen bilirsin . iyi eğlenceler sana ;)
yarın , masumtilki - mansiz karşılaşmasinin galibi ve bigsexykn ile yaparsin o zaman . kolay gelsin kardeşim
wvwt erzincan..sizin oraları anlatıyo ama eskişehirde çekiliyo.ben eskişehirliyim.bizim ilde yapılıyo çekimler.şimdi gördüm bizim eski ssk hastanesinin çocuk bölümünde erzincan devlet hastanesi yazıyodu :D
hamza haksızlıklarına devam ediyosun,geçen hafta gs maçı var diye beni elediniz.arkadaş film var diye gittti ona izin verdin.böyle devam et ;)kardeşim filmim başladı ya yarın devam edelim cumartesi nede olsa.
hakan kardeşim bu gün bitirseydik iyi olurdu aslinda ama izlemek istiyorsan sen bilirsin . iyi eğlenceler sana ;)
yarın , masumtilki - mansiz karşılaşmasinin galibi ve bigsexykn ile yaparsin o zaman . kolay gelsin kardeşim
ve maç biter; mansız : 4 - 3 : masumtilki
yalnız arkadaş hakaret ediyor bana
masumtilki 3:4 mansiz
adam gibi oynasaydı nah kazanırdı maçı
şerefsizlik yaptı
defansta top çevirdi
gole giderken kaydı son dakkalarda kırmızı yedi
biz kazandığımız maçları bileğimizin hakkıyla kazandık defansta top çevirip zaman geçrerek adam gole giderken kayarak değil
şerefsiz edit herifkardeşim niye inkar ediyon yaptıklarını defansta top çevirmedinmi gole giderken arkamdan kayıpta kırmızı kart görmedinmi son 10 dakkada yaptın bunları hep
dedi, bunları burada soylemem yanlış ama;
ben bu sitede aylardır varım ve
size ffc 16 ya 2006 daki ve diğer turnuvalqardaki yaptığım centilmenliklere bakmanızı öneririm masumtilki kardeş sana özellikle ben tanır herkes oyle seyler yapmam
şerefsiz edit herifkardeşim niye inkar ediyon yaptıklarını defansta top çevirmedinmi gole giderken arkamdan kayıpta kırmızı kart görmedinmi son 10 dakkada yaptın bunları hep
size ffc 16 ya 2006 daki ve diğer turnuvalqardaki yaptığım centilmenliklere bakmanızı öneririm masumtilki kardeş sana özellikle ben tanır herkes oyle seyler yapmam
hamza abicim o kırmızı kart bana 20-30 saniye yaradı ama gol yemekten kurtulması ona 1 mça kazandırdışerefsiz edit herifkardeşim niye inkar ediyon yaptıklarını defansta top çevirmedinmi gole giderken arkamdan kayıpta kırmızı kart görmedinmi son 10 dakkada yaptın bunları hep
gürkan kardeşim , mansiz bunlari inkar etmiyor zaten . ayrica oyun içerisinde çok kısa bir süre top çevirmiş . bunlar profosyonel futbolun içinde olan şeyler . sen hiç televizyon da maç seyretmedin mi , son dakikalarda galip olan takımın top çevirmesini . arkadan kayıp kırmızı kart görmesinde de anormal bir şey göremiyorum . cezasını hakem kırmızı kart ile vermiş zaten :)
kardeş gitde beni şikayet et o zaman savcılığaşerefsiz edit herifkardeşim niye inkar ediyon yaptıklarını defansta top çevirmedinmi gole giderken arkamdan kayıpta kırmızı kart görmedinmi son 10 dakkada yaptın bunları hep
yense idin bunları soylemezdin, yaptığım şeyleri objektif değerlendirmemiz lazım; ayrıca benden özür dilemeni istiyorum; çünkü hakaret ettin bana; tck md 125. göre suç işledin, bir şikayetle hakkında dava açılabilir kardeşim lutfen, yaptığımız şeylerin sonucunu düşünelim
2.si; burada bir turnuva düzenleniyor; biz de yenilince sinirleniyoruz; bu tartışamnın sonu olmaz; madem öyle sende bana 4-2 öne geçirme fırsatını vermeseydin de o hallere düşürmesydin vs. vs. gibi laflar la uzar gider
bu zevk için oynanan bir oyu sonuçta ; bir yenilen bir de yenen olacak elbet. lutfen, soğutmayalım birbirmizi ve olgun olalım
HAMZA ABİ İLK 3 MÇALARININ KONUSUNU AÇTIM SABİTLERMİSİN KONUYU
noldu hamza abi sildinmi birini
hakan çıktı sanirim kardeşim . fakat bigsexykn buralarda . isterseniz şimdi girin siz . yarın da hakan kardeşimiz ile yaparsiniz
hamza abi benimki daha ayrıntılı olmuş ödülleri filan son günü yazmışım ben dursun benimki olurmu :-\
hakan çıktı sanirim kardeşim . fakat bigsexykn buralarda . isterseniz şimdi girin siz . yarın da hakan kardeşimiz ile yaparsiniz
bigsexyn i goremiyorum
ben senden çok önce açmışım hamza abi benim konu dursunda seninkini silelim olurmu :-\
hamza kardeş yarın ne zamana kadar süre var bu turnuva için?
yarın geç olmadan bitirirseniz memnun olurum kardeşim .
yarın geç olmadan bitirirseniz memnun olurum kardeşim .
hafta sonalrı gunduz işinde çalıştığım için giremeyeceğim sanırım, sizden ricam yarın akşam vakti yapsak olurmu maçları; çünkğ bu turnuvayı tamamlamak istiyorum, ve katılırken de bu gece b,teceğini umarak girmiştim
tamam metehan saat 12.30 gibi açacağim bu gün mutlaka bekliorm oke ;)bugün ben varım yarın metehaaaan
hamza abi şimdi açsan kayıtları
YES,OF COURSEhamza abi şimdi açsan kayıtları
şimdi çok erken bana kalırsa . en iyisi saat 12.30 gibi açalim . böylece ben dahil bir çok kişi rahatlıkla katılabilsin. şu an elimde 07 cdleri yok malesef . 11 de çıkıp alacağim .en geç 11.45 te burada olurum . gelir gelmez açarim olur mu ;)