hamza abi o saman banada biras rep ver en çok şampiyon olan benim sitede daha şampyonluk için rep vermedin yawf ;) ;) ;)onlar önceki turnuvalardı kardeş bu yöntemi ilk defa kullancaz
valla ben bilmm o kadar bileyimin hakkı ile en fazla şampiyon oldum bunun karşılığını isterem :o :ohamza abi o saman banada biras rep ver en çok şampiyon olan benim sitede daha şampyonluk için rep vermedin yawf ;) ;) ;)onlar önceki turnuvalardı kardeş bu yöntemi ilk defa kullancaz
ama benden sana bi güzellik ben 5-10 erp veremem ama sana +1 rep veriyorum :D ;)
damlaya damlaya göl olur
hem bu +rep masumtilkiden sakla bigün lazım olur ;)
hamza abi o saman banada biras rep ver en çok şampiyon olan benim sitede daha şampyonluk için rep vermedin yawf ;) ;) ;)
tamam içimdeki kralı zorla çıkarttıracaksınız banaaaaaa ;D ;D ;D (zaten çıkarmana gerenk yok kral çıkmış çıkacağı kadar) ;D :D ;)hamza abi o saman banada biras rep ver en çok şampiyon olan benim sitede daha şampyonluk için rep vermedin yawf ;) ;) ;)
masumtilkinin dediği gibi bu uygulamayi yeni başlattik nadir . senin şampiyon olduğun turnuvalarda böyle bir uygulama yoktu . bundan sonra şampiyonluk ipini göğüsleyene rep puan vereceğiz . sende şampiyon ol , puanlari topla ;)
nadir kızmazsan senden bişey isticem şu avatarını değiştirsene eskisi daha iyiydi bu biraz kro olmuş eskisi daha güzeldi KRALINI TANIMAM AVATARI ;)olm bana kro mro deme zaten adamlardan nefret ediyom allahımya bölücü lafları kullanma bana yoksa seni bölerim oke değiştiriyom ayrıca bu avartarı kaybolan yıllar dizisinde ki rolünden icap ederek koydum
bak bu iyi ;)oke bu kalsın biras sıkılınca değiştirrim
bak bu iyi ;)oke bu kalsın biras sıkılınca değiştirrim
neresi bölücübak bu iyi ;)oke bu kalsın biras sıkılınca değiştirrim
nadri buda çok bölücü :D
neresi bölücübak bu iyi ;)oke bu kalsın biras sıkılınca değiştirrim
oke bakayım bineresi bölücübak bu iyi ;)oke bu kalsın biras sıkılınca değiştirrim
nebilim hoşuma gitmedi :D nese girmeyek bu konulara güsl bişey koy daha güsl ;)
NASILIM_??? ;)
;) ;) :D ;DNASILIM_??? ;)
10 nuımarasın ;) :D
MANSIZ:5-4:BİG SEXYKNkardeş futbolda olur böle şanssızlıklar önemli olan maçtan zevk almaktır bugün bu turnuvada elenmiş olabilirsin ama yarın 13:00 veya 13:30 gibi ffc20 akşamda ffc21 düzenlenecek bu turnuvalardada sen şanslı olursun belki moralini bozma anladığım kadarıyla harika bi maç olmuş iki tarafıda tebrik ediyorum MANSİZ26S şampiyonluk yolunda önemli bi adım tebrikler
yani diyecek bişey bulamıyorum.arkadaş 4-0 öndeydi 60ıncı dakikaya kadar.4 golün 3ü frikikten attı.88inci dakikada 4-4 yaptım.ama 90ıncı dakikada benim kale ağzında top benim adamdaydı uzaklaştırırken rakibe çarpti bi karambol oldu.ben faul kullanacağım diye beklerken hakem penaltı verdi ve maçı 5-4 kaybettim.
üçü frikikten olan yediğim 4 golden sonra 4-4 yaptım ama hakemin anlamadığım kararıyla son dk penaltısıyla yenildim.arkadaşın attığı 5 golün 3ü frikik 1i penaltı.benim gollerimin dışında 2 direkten dönen topum var.benim 18 arkadaşın 10 şutu var.ama duran toplar ve bi penaltı sayesinde hakettiğim maçı kaybettim.arkadaşımı yine de tebrik ediyorum.bu iş biraz da şans işi...
hamza abi ffc20nin kayıtlarını 13:30-13:45 gibi açarmısın ben okuldan o saat geliyomda biraz bekleyebilirmisiniz beni
mansız netteyim gel yapalım maçı. hamza burdamsın sen.
hamza abi ben murat gildeyim bişe dicem abi yarında erken açalım 2 turnuva yaparıs oke
abi 2.turnuva ne zmn başlar ve ne zmn biterhamza abi ben murat gildeyim bişe dicem abi yarında erken açalım 2 turnuva yaparıs oke
yarın içinde iki turnuva açmayi düşünüyorum . bu gün ikisine de katilacaksin değil mi
abi 2.turnuva ne zmn başlar ve ne zmn biterhamza abi ben murat gildeyim bişe dicem abi yarında erken açalım 2 turnuva yaparıs oke
yarın içinde iki turnuva açmayi düşünüyorum . bu gün ikisine de katilacaksin değil mi
hamza abi osmanlihost yokmu yaw ortalıklarda sabah açacaktıabi 2.turnuva ne zmn başlar ve ne zmn biterhamza abi ben murat gildeyim bişe dicem abi yarında erken açalım 2 turnuva yaparıs oke
birinci turnuvayi 5 dakika içerisinde açacağim . ikincisini ise akşam 18.00 gibi açacağim
o zmn ikinci turnuvaya katılamayabilirim ama brinciye katılırımabi 2.turnuva ne zmn başlar ve ne zmn biterhamza abi ben murat gildeyim bişe dicem abi yarında erken açalım 2 turnuva yaparıs oke
birinci turnuvayi 5 dakika içerisinde açacağim . ikincisini ise akşam 18.00 gibi açacağim
o zmn ikinci turnuvaya katılamayabilirim ama brinciye katılırımabi 2.turnuva ne zmn başlar ve ne zmn biterhamza abi ben murat gildeyim bişe dicem abi yarında erken açalım 2 turnuva yaparıs oke
şu anda offline gözüküyor ama gün içerisinde mutlaka açacaktir . çoğu zaman buralarda . biraz daha bekle istersen . hayırdır bir sorun mu var ?tamam abi ;) ;)
oke abi inş oynarıs ama yarın ikisinede katılacam oke hemen açta turnuvayı 8 kişilik yapalım abi hemen bitsin okeo zmn ikinci turnuvaya katılamayabilirim ama brinciye katılırımabi 2.turnuva ne zmn başlar ve ne zmn biterhamza abi ben murat gildeyim bişe dicem abi yarında erken açalım 2 turnuva yaparıs oke
bende uzun bir aradan sonra ffc ye katilabileceğim . inşallah bir final oynariz seninle ;)
şu anda offline gözüküyor ama gün içerisinde mutlaka açacaktir . çoğu zaman buralarda . biraz daha bekle istersen . hayırdır bir sorun mu var ?tamam abi ;) ;)
yok bi sorun yok hesabı sabah açacaktık ama gelmedi daha onun için dedim
oke abi ... peki istanbuldamı oturuyolarşu anda offline gözüküyor ama gün içerisinde mutlaka açacaktir . çoğu zaman buralarda . biraz daha bekle istersen . hayırdır bir sorun mu var ?tamam abi ;) ;)
sabah açicağiz demesine bakma sen . benim hesabi da verdikleri süreden 2 gün sonra açtılar .
oke abi inş oynarıs ama yarın ikisinede katılacam oke hemen açta turnuvayı 8 kişilik yapalım abi hemen bitsin okeo zmn ikinci turnuvaya katılamayabilirim ama brinciye katılırımabi 2.turnuva ne zmn başlar ve ne zmn biterhamza abi ben murat gildeyim bişe dicem abi yarında erken açalım 2 turnuva yaparıs oke
bende uzun bir aradan sonra ffc ye katilabileceğim . inşallah bir final oynariz seninle ;)
oke abi ... peki istanbuldamı oturuyolarşu anda offline gözüküyor ama gün içerisinde mutlaka açacaktir . çoğu zaman buralarda . biraz daha bekle istersen . hayırdır bir sorun mu var ?tamam abi ;) ;)
sabah açicağiz demesine bakma sen . benim hesabi da verdikleri süreden 2 gün sonra açtılar .
ölesine abioke abi ... peki istanbuldamı oturuyolarşu anda offline gözüküyor ama gün içerisinde mutlaka açacaktir . çoğu zaman buralarda . biraz daha bekle istersen . hayırdır bir sorun mu var ?tamam abi ;) ;)
nerede oturduğunu bilmiyorum malesef . neden sordun ki
birde hamza abi sen smf 1.1 rc3 varmı benkilerin bazı dosyaları bozulmuş galiba
tamam hamza abi sen güncelle bi istersenbirde hamza abi sen smf 1.1 rc3 varmı benkilerin bazı dosyaları bozulmuş galiba
benimki smf 1.1 rc 2 . rc3 ü bilmiyorum valla
tamam hamza abi sen güncelle bi istersenbirde hamza abi sen smf 1.1 rc3 varmı benkilerin bazı dosyaları bozulmuş galiba
hayır abi çıkmaz www.teknodyum.com ve smfnin sitesine bak güncelle zaten seni admin paneline girince uyarıyodur güncelleme paketini ordanda indirrebilirsin ;) ;)tamam hamza abi sen güncelle bi istersenbirde hamza abi sen smf 1.1 rc3 varmı benkilerin bazı dosyaları bozulmuş galiba
güncelleyince bir sorun çıkmaz değil mi ?
2 nizide bekliyorum açıl yapalım .
oke sihirbazlada yap hakan
kardeş sen dün mansiz varken film izlemeye gittiğin için seni hükmen galip sayamam
dünde mansizi hükmen galip saymadım
bu nedenle maçınızı 0-0 berabere saydım
şimdi yazıcam turnuvanın sonucunu
kardeş sen dün mansiz varken film izlemeye gittiğin için seni hükmen galip sayamam
dünde mansizi hükmen galip saymadım
bu nedenle maçınızı 0-0 berabere saydım
şimdi yazıcam turnuvanın sonucunu
gürkan kardeşim turnuvanın finalini kafana göre skor vererek yazman oldukça mantıksız . bu karşılaşmanın yapılmasini beklemek durumundayiz .
tamamdır hamza abi 1-1(hükmen) yazısını sildim beklemedeyiz maç oynanması için ama bugün oynanmaz büyük ihtimalle mansiz işe gitcekmiş akşam
hamza abi güvenimi boşa çıkarmadın.gürkanın yaptığı iş oldukça saçmaydı.düşünsene mansızın yanında 2 kişininde şampyonluk şansı var ama maça gelmeyen adam şampiyon olcaktı.mansız berabere biteceğini duysa burda olsa bile maç yapmamakta haklı olurdu yani...tamamdır hamza abi 1-1(hükmen) yazısını sildim beklemedeyiz maç oynanması için ama bugün oynanmaz büyük ihtimalle mansiz işe gitcekmiş akşam
ne olursa olsun turnuvamızın şampiyonunun belli olmasina bir karşılaşma kalmiş . yani bir final maçini kafana göre bir skorla yazmak gerçekten çok saçma . bu turnuvamızı bitmiş kabul ediorm ben . taraflar birbirlerini bulunca oynarlar zaten .
HAKAN KARDEŞ FFC 19 U PROTESTO ETTİĞİ İÇİN MAÇI YAPMADI VE 'SEN YENMİŞ OL' DEDİ BANA, O YUZDEN MAÇI YAPMADIK; BİLGİLERİNİZE KARAR SİZİNDİR