AMETT BEN FUİS İLE GİRİYORUM LİG MAÇNA ONDAN SONRA SENLE OK BEKLEYİN HA 2 MAÇ YAPCAM FUİS LE İKİ LİGDE
ya beckham ne lig maçı yaa fızlı turnuva bu gel maçımızı yapalım hadi ya girme maça flana ohooo >:(
AMETT BEN FUİS İLE GİRİYORUM LİG MAÇNA ONDAN SONRA SENLE OK BEKLEYİN HA 2 MAÇ YAPCAM FUİS LE İKİ LİGDE
hamza aga böle olucaksa ben çıkıyorum ya bil. format atıcam ben beklemek zorunda değilim >:(
AMET KARDEŞİM BEN YARIN YOKUM VE ELENİRSEM HEMEN ÇIKCAM BU NEDENLE ÖNCE LİG OK
HAMZA ABİ 6Lİ GRUP OLMICAKMIYDI ? ???
ya halo hamachidede msnde de yok napacağım
oke yapıyorum şimdi yapacaz yani oke
oke abide big sexykn de cvp vermiyooke yapıyorum şimdi yapacaz yani oke
tamam metehan iyi şanslar ;)
hamza kardeşş hamachidee nickinn neee
bi de yapalımm musaitseenn
cevap verirsen sevinirimm ;)
abi hamachin açık seninhamza kardeşş hamachidee nickinn neee
bi de yapalımm musaitseenn
cevap verirsen sevinirimm ;)
msn adresim : oyunsiteniz@hotmail.com
hamachi kullanmiyorum kardeşim . direk ip ile yapalim .seni msnde bekliorm . iyi şanslar
oke abide big sexykn de cvp vermiyooke yapıyorum şimdi yapacaz yani oke
verdi abioke abide big sexykn de cvp vermiyooke yapıyorum şimdi yapacaz yani oke
bigsexykn buralarda mete , cevap verir birazdan . merak etme
verdi abioke abide big sexykn de cvp vermiyooke yapıyorum şimdi yapacaz yani oke
bigsexykn buralarda mete , cevap verir birazdan . merak etme
hamza beckhamın işi çıkmış bi yedek kayıttan biri bulun bana ;)
hamza abi senin hamachi açık
hamachiden oynamıom demişin .hamza abi senin hamachi açık
evet açık ne oldu :)
yaw bu kirvemidir ne dir adam sanki kirvesi olduğu çouk sünnet olyuo adam iki saattir bekletiyo yawf
yaw bu kirvemidir ne dir adam sanki kirvesi olduğu çouk sünnet olyuo adam iki saattir bekletiyo yawf
biraz daha seviyeli konuş nadir , rakibinin acil yapmasi gereken işi olabilir . 3-4 dakika daha bekle . gelmezse biz gereğini yapariz zaten . ama ne olursa olsun rakibine saygı duyup daha düzgün uslupla konuşmalisin
hamachiden oynamıom demişin .hamza abi senin hamachi açık
evet açık ne oldu :)
bu benim rakip tamm bi m.l ya adama ekle diom eklemiyo hamza abi yok dio hamachi ağıına girdim yok şöle oldu iki saattir oyalıo yawf
hamza kardeş msn ye gell
ama abi deli etti beni ya
bak şimdide hamachiden oynamam ben dio yaw
bak şimdi dioki ben hamachiden oynamam dedi hamachi den oynucas dedim bende o zaman 3-0 hükmen yeniksin dio buna olsan sen ne dersin amett
bak şimdi dioki ben hamachiden oynamam dedi hamachi den oynucas dedim bende o zaman 3-0 hükmen yeniksin dio buna olsan sen ne dersin amett
beyler ben yedek kayıt yaptım beni alabilirsininz gelmeyen birinin yerine
beyler ben yedek kayıt yaptım beni alabilirsininz gelmeyen birinin yerine
bigsexykn neden top çevirdinkaç dk top çevirdi
1.yarı 3-0 önde kapadı ondan sonra başladğımızda top çevir böyle ondan sonra maçın ortalarında birde sonlara doğru çevirdibigsexykn neden top çevirdinkaç dk top çevirdi
yaa daha 1 maç oynanmış bu fast futbol cup yaaa ???işte böleleri yüzünden ''''arkadaşlar benim rakibim değiştirilsin bu adamla maç yapamam ben adam tam maça girces hamachiden çıkıo nasıl iş anlamadım valla''''''''
yaa daha 1 maç oynanmış bu fast futbol cup yaaa ???işte böleleri yüzünden ''''arkadaşlar benim rakibim değiştirilsin bu adamla maç yapamam ben adam tam maça girces hamachiden çıkıo nasıl iş anlamadım valla''''''''
rakibim olm sen ne yaptın ;) ;Dyaa daha 1 maç oynanmış bu fast futbol cup yaaa ???işte böleleri yüzünden ''''arkadaşlar benim rakibim değiştirilsin bu adamla maç yapamam ben adam tam maça girces hamachiden çıkıo nasıl iş anlamadım valla''''''''
nadir bende senin dediğinden bişe anlamadım benim yüzümden mi ? değiştirilsin yoksa rakibinin yüzünden mi ?
skor 7-3 ken 10 tane atmaya mı çalışayım.skor 3-0 ken 7-8 atmaya mı çalışayım.bahane uydurupdurma.sen de at gollerini sen de çevir o zaman.ama ben top çevirmedim.benim maçlarıma bakarsanız farklı önde olduğum zaman rölantiye alırım oyunu.sen farkı 1'e indirdiğin zaman hemen atak yapmadımmı?yani diyeceğim şu skor farklı ise neden hızlı hızlı atak yapayım,sende farkı 1'e indirdiğin zaman yemeseydin golleri.ben seni yinede tebrik ediyorum.
hamza 5
erdogan 2
tbrklr guzel maçtıı ama topuu dikme taktiğini sevmedimm
hamza 5
erdogan 2
tbrklr guzel maçtıı ama topuu dikme taktiğini sevmedimm
ellerine sağlik kardeşim zevkli maç oldu . topu dikme taktiği derken neyi kasdediyorsun ?
bigsexykn neden top çevirdin
bigsexykn neden top çevirdin
bundan sonra maç sonlarinda rakibinize neden top çevirdin diye sormayin lütfen . top çevirmek gerçek futbolun içindede olan şeyler . zaten karşılaşma 7-3 gibi bir skorla tamamlanmiş , topu çevirse ne olacak çevirmese ne olacak . bu konu hakkında tek bir mesaj dahi görmek istemiyorum
ama sonlarında değil ki 2.yarının başında 3-0 öndeydi ondan sonra 3-2 yaptımatağa kalktı 2 gol attı fark açıldı yine top çevirmeye başladı ondan sonra ben bir gol attım ondan sonra yine top çevirmeye başladı hamza abibigsexykn neden top çevirdin
bundan sonra maç sonlarinda rakibinize neden top çevirdin diye sormayin lütfen . top çevirmek gerçek futbolun içindede olan şeyler . zaten karşılaşma 7-3 gibi bir skorla tamamlanmiş , topu çevirse ne olacak çevirmese ne olacak . bu konu hakkında tek bir mesaj dahi görmek istemiyorum
kaleciden forvete gidenn uzun pass:topu dikme taktiği:))))
tekrar tebriklerr
beklettiysem kusura bakma kapı çaldıı ona baktımm vs..
kaleciden forvete gidenn uzun pass:topu dikme taktiği:))))
tekrar tebriklerr
beklettiysem kusura bakma kapı çaldıı ona baktımm vs..
o taktik ile hiç gol atmadim fakat bir çok tehlikeli atak yaşandi . ne olursa olsun son derece zevkli ve çekişmeli bir mücadele oldu seninde ellerine sağlik kardeşim
takım seçerken bilgisayar başinda olmadiğini tahmin etmiştim . olur böyle şeyler kardeşim önemli değil ;)
bu akşam saat 19.00 gibi yeni bir ffc açacağiz . mutlaka bekliorm oke
SİHİRBAZ - FUİS
MASUMTİLKİ - AMET
HADİ SİZDE BİTİRİN YAWW
ben burdayım
SİHİRBAZ - FUİS
MASUMTİLKİ - AMET
HADİ SİZDE BİTİRİN YAWW
dördüde maçta şu anda sanirim . en geç 5-10 dakikaya tamamlarlar inşallah
ben burdayım
tamam kardeşim gelmen iyi oldu . senin olmadiğini görünce yerine yedeklerden bigsexykn yi aldik . nadirin rakibi kirve yerine girebilirsin .iyi şanslar
ben burdayım
tamam kardeşim gelmen iyi oldu . senin olmadiğini görünce yerine yedeklerden bigsexykn yi aldik . nadirin rakibi kirve yerine girebilirsin .iyi şanslar
nadir yenmedi mi ? kirveyi ?
21.fifa 07 turnuvamız çok uzun süre önce sona erdi . sanirim 32.turnuvamızdan bahsediyorsun .
nadir ile birazdan yapacağiz yarı finali . kazanan sero ile finalde oynayacak . bu gece tamamlariz inşallah turnuvamızı
21.fifa 07 turnuvamız çok uzun süre önce sona erdi . sanirim 32.turnuvamızdan bahsediyorsun .
nadir ile birazdan yapacağiz yarı finali . kazanan sero ile finalde oynayacak . bu gece tamamlariz inşallah turnuvamızı
abi ben 21.ffc den bahsediyorum sen demin dedin ya 19:00 da yeni ffc var die bu arada nadir için saol
abi ben 21.ffc den bahsediyorum sen demin dedin ya 19:00 da yeni ffc var die bu arada nadir için saol
tamam abi şu maçlar bitmedi mi ??
hmm tamam kardeşim yanliş anlamişim . evet 21.ffc yi de bu akşam bitireceğimizi tahmin ediyorum . bu turnuvada ilk üç maçlari konusuna gelelim . hemen açacağim 21.yi de
hamza bende yedek kayıt oldum ve ilk sıradayım galiba bilgindeo lsn biri ayrılırsa hükmen yazmayın ben varım onlineyimşu anda
TİLKİLERİN ŞAHI İŞİNİN BAŞINDA
MASUMTİLKİ 5:4 AMETT
anlamamanın sebebi bana 5-2 ve 7-2 yenilmenden dolayı olabilirmi?skor 7-3 ken 10 tane atmaya mı çalışayım.skor 3-0 ken 7-8 atmaya mı çalışayım.bahane uydurupdurma.sen de at gollerini sen de çevir o zaman.ama ben top çevirmedim.benim maçlarıma bakarsanız farklı önde olduğum zaman rölantiye alırım oyunu.sen farkı 1'e indirdiğin zaman hemen atak yapmadımmı?yani diyeceğim şu skor farklı ise neden hızlı hızlı atak yapayım,sende farkı 1'e indirdiğin zaman yemeseydin golleri.ben seni yinede tebrik ediyorum.
bigsexykn nin yenildiği tüm maçlarda olay çıkıo yendiği maçta no problem anlamadım
hamza abi çeyrek final i ben çekiyim mi ?çek hadi çok uzadı bu
tebrik ederim kardeşim
böylece bir tek fuis - sihirbaz karşılaşmasi kaldi . onlarda şimdi oynuyorlardir . en geç 5 dakika içerisinde eşleşmeleri belirliyeceğim
hamza abi çeyrek final i ben çekiyim mi ?
tamam hamza abi bekliyorum senle diğer maçları akşam yapalım olurmu birasdan siteyi açıyorumTİLKİLERİN ŞAHI İŞİNİN BAŞINDA
tebrik ederim kardeşim
böylece bir tek fuis - sihirbaz karşılaşmasi kaldi . onlarda şimdi oynuyorlardir . en geç 5 dakika içerisinde eşleşmeleri belirliyeceğim
hamza abi çeyrek final i ben çekiyim mi ?
ben zamanı gelince çekeceğim kardeşim . ilgilendiğin için teşekkür ederim gene de ;)
hamza bende yedek kayıt oldum ve ilk sıradayım galiba bilgindeo lsn biri ayrılırsa hükmen yazmayın ben varım onlineyimşu anda
yedek kayit yaptirdiğini gördüm kardeşim . senden daha önce yedek kayit olan bigsexykn ve masumtilki , beckham ve halo yerine turnuvamıza dahil oldular . biri daha ayrilirsa ilk seni alacağiz . izlemede kal kardeşim
anlamamanın sebebi bana 5-2 ve 7-2 yenilmenden dolayı olabilirmi?skor 7-3 ken 10 tane atmaya mı çalışayım.skor 3-0 ken 7-8 atmaya mı çalışayım.bahane uydurupdurma.sen de at gollerini sen de çevir o zaman.ama ben top çevirmedim.benim maçlarıma bakarsanız farklı önde olduğum zaman rölantiye alırım oyunu.sen farkı 1'e indirdiğin zaman hemen atak yapmadımmı?yani diyeceğim şu skor farklı ise neden hızlı hızlı atak yapayım,sende farkı 1'e indirdiğin zaman yemeseydin golleri.ben seni yinede tebrik ediyorum.
bigsexykn nin yenildiği tüm maçlarda olay çıkıo yendiği maçta no problem anlamadım
SİHİRBAZ 2 - 1 FUİS
kardeş parça parça yaptık toplam 3 adet devre oynadık uzatmalar dahilTİLKİLERİN ŞAHI İŞİNİN BAŞINDA
parça parça maç yaptık resmen yaa bi ona bi bana gitti geldi maç bütün dikkatim konsatrasyonum bozuldu ooff bu şanssızlıklar bırakmıcak peşimi :( :( :( :(
SİHİRBAZ 2 - 1 FUİS
SİHİRBAZ 2 - 1 FUİS
tbklerr felonySİHİRBAZ 2 - 1 FUİS
parca parca yaptik yaw maci hic zewk vermedi !!
adamin moralini bozarlar anca.... >:(
hamza abi 1. 2. ve 3.nün ödüllerini yazmamışsın yazsana
1. +25rep
2. +15 rep
3. +10 rep
böyle yapmayacakmısın dünkü gibi
hamza ben 15 dakkay gelicem biri ayrılırsa ilk beni alın
ABİİ HADİ ÇEKK ŞU ÇEYREK FİNALİ
SİHİRBAZ 2 - 1 FUİS
SİHİRBAZ 2 - 1 FUİS
parça parça yaptık 25 dk oynicaktık 25 dk 2-1 bitti son dakkalarda bi gol attı ilk yarı bitti çıktık sonra nieye çıkıyosun die mızıktı bide üstüne küfür etti yakışmıyo sana bi oyun iiçin tartışmaya bile değmez şu oyun için küfür eden tartışanlara gıcık oluyorum bi daha almayın bu adamı turnuvaya
SİHİRBAZ 2 - 1 FUİS
parça parça yaptık 25 dk oynicaktık 25 dk 2-1 bitti son dakkalarda bi gol attı ilk yarı bitti çıktık sonra nieye çıkıyosun die mızıktı bide üstüne küfür etti yakışmıyo sana bi oyun iiçin tartışmaya bile değmez şu oyun için küfür eden tartışanlara gıcık oluyorum bi daha almayın bu adamı turnuvaya
konu kapanmiştir kardeşim. rakibini 2-1 mağlup ederek bir üst tura yükseldin . bu tartişmanin daha fazla uzamasini istemiyorum . ikinci turdaki rakibin bigsexykn ' dir . ikinizde buradayken girin siz hemen . iyi şanslar ;)
SİHİRBAZ 2 - 1 FUİS
konu kapanmiştir kardeşim. rakibini 2-1 mağlup ederek bir üst tura yükseldin . bu tartişmanin daha fazla uzamasini istemiyorum . ikinci turdaki rakibin bigsexykn ' dir . ikinizde buradayken girin siz hemen . iyi şanslar ;)
bende tartışmak istemem ama en azından bi uyarı vermen lazım kimsenin kimseye küfür etmeye hakkı yok bu oyun sadece
SİHİRBAZ 2 - 1 FUİS
bende tartışmak istemem ama en azından bi uyarı vermen lazım kimsenin kimseye küfür etmeye hakkı yok bu oyun sadece
SİHİRBAZ 2 - 1 FUİS
ben küfürü sana ettmedim ortaligi ettim sinirlendim icin durmadan koptu diye oyun !!
SİHİRBAZ 2 - 1 FUİS
ben küfürü sana ettmedim ortaligi ettim sinirlendim icin durmadan koptu diye oyun !!
tamam kardeşim , bu konu hakkında bir daha mesaj yazmayalim lütfen . anlayişindan ötürü sana teşekkür ediorm
bu akşam 18.00 gibi ffc 21 açacağiz . beklerim mutlaka ;)