geliyorum nadirgöster baaam
gününü gösterecem :D :D :D
HAMZAAA ABİMM MSNDEN BİŞE YAZ YAPALIM
HAMZAAA ABİMM MSNDEN BİŞE YAZ YAPALIM
hemen geliorm kardeşim iyi şanslar ;)
abi nerdesin yaa ??
MASUMTİLKİ 7-5 NADİRsenin mal bebecan eşşek öküz oyununa dayanamadım çünkü ondan çıktım öküz olduğun bebecan olduğun için böle mallara yeniliyom ya acayip sinir olyuom senin hayatını karatacam bebecan çok oldun sen akıllı olmayı öğretecem sana allahın bebecanı
NADİR MAÇIN 85. DAKKASINDA ÇIKTI OYUNDAN
adam sadece uzaktan şut çekiyo ya benim ceza alanım içine bir kere bille giremedi mal yoksa seni yenerdim hem maç 85.dk de diildi mal tamam mı
ERKEKSEN MSNYE GEL ORDA İŞİNİ BİTİREYİM SENİN BEBECAN AMA SENDE O YÜREK YOK MALSIN ÇÜNKÜister gelirim ister gelmem senin gibilerle uğraşamam illede bu sitedeki herkesin sana yenilmesimi gerekiyo
EDİT
zaten sende o takımlardan birisin neyse inş bi daha eşleşiriz sana geçirrim bi gününü görürsüneşleşelim geçir nadir hak edersen kazanırsın ama bugün ben kazandım bu yüzden kavga etmemize gerek varmı
HER YENİLDİĞİN MAÇ SONUNDA TARTİŞMA YARATİYORSUN NADİR . SENİ KAÇ DEFA UYARSAM DA BOŞUNA KÜREK ÇEKİYORUM . SEN HER ZAMANKİ GİBİ BİLDİĞİNİ OKUYORSUN . HER MAÇINIZIN ARDİNDAN SATIRLARCA ÖĞÜT VERİP YAPTIKLARİNİZİN YANLİŞ OLDUĞUNU SÖYLEYE SÖYLEYE BEN YORULDUM AMA SİZ HALEN TARTİŞMAKTAN BIKMADINIZ . BU KARŞILAŞMA HAKKINDA TEK BİR YORUM BİLE İSTEMİYORUM ARTIKHAMZA ABİ NADİRE BUNLARI YAZARAK Bİ YERE VARAMIYACAĞINI ANLADIN AMA HALA BİŞEY YAPMIYOSUN BU İŞ CEZASIZ BİTMEZ
MASUMTİLKİ BİR ÜST TURA YÜKSELMİŞTİR . KENDİSİNİ TEBRİK EDERİM
tebrikler masumtilki
tebrikler masumtilki
TEŞEKKÜRLER KARDEŞ NADİRİN MAÇ BİTTİKTEN SONRA YAPMASI GEREKEN TEK ŞEY SENİN YAPTIĞINDI
SADECE ETBRİK ETMESİ GEREKİYODU AMA O UZATTIKCA UZATTI
YORUM YAPMASI NORMAL AMA O "BEBECAN, MAL, ÖKÜZ" GİBİ KELİMEELRLE KENDİ SEVİYESİNİ DÜŞÜRDÜ
tamam neyse oynamayı bilmesende yendin trbklerrbu ney peki tilki misin çakal mısın nesin bu ne kurt olaman zaten