hamza kardeş yine sen cıkmıssınn
iyi olan(ben) kazansınnn ;D ;D ;D
hamza 25 dk başladı adamımı bekliyorum nette deil şuan. ona göre 25 dk sonra sen karar ver.nereye nette değil gelsene olm seni bekliyom
hamza kardeşş musaitoluncaa haber verr yapalımm ;)
HAKAN KARDEŞ; BU ARADA KUSURA BAKMAYIN BU TOPIC AKTIF DİYE BURAYA YAZIYORUM; DUNKU FFC 19 UN KALAN MAÇINI ŞU AN YAPABİLİRZ YARIM SAATİM VAR; OKU LUTFEN BU MSJI
hakan ffc19'da mansizla maçınızı yapın msnde seni bekliyo
hamza 7
erdogan 2
tebrik ederimm kardeşimm başarılarr
HAKAN KARDEŞ; BU ARADA KUSURA BAKMAYIN BU TOPIC AKTIF DİYE BURAYA YAZIYORUM; DUNKU FFC 19 UN KALAN MAÇINI ŞU AN YAPABİLİRZ YARIM SAATİM VAR; OKU LUTFEN BU MSJI
BURDAMISIN
Abdullah 1- Appiah_4 2
Son sn golu ile yıkıldım turnuvadaki herkese basarılar hadi beyler ben çıkıyorum herkese ii aksamlar
Harun tam 40 dk oldu olm nerdesin yaw . Bak hükmen elenip gitçen hee :D :D
harun halen gelmedi mi yoksa >:(
HAKAN1989 3-2 FURKAN
Gelmedi yaw . Bana dediki 19.40 da . Laptopdayım . Pc ye geçek yapalım saat oldu 20.30 halla yok adam
Gelmedi yaw . Bana dediki 19.40 da . Laptopdayım . Pc ye geçek yapalım saat oldu 20.30 halla yok adam
40 dakikadir pc mi değiştiriyor harun :D
OK KARDEŞİM GİRİYOM DA ADAM YOK GİNE.
OK KARDEŞİM GİRİYOM DA ADAM YOK GİNE.
inşallah gitmemiştir . yarım saat sürem var dedi sadece . sen tam o sirada maçta idin :(
HAMZA KARDEŞİM BENDE BU TURNUVAYI KONUŞACAKTIM SENLE AMA MSN YEW GLEEMEDİN GİTTİ.19 FFC DE MASUM TİLKİ BİRŞEY DEDİ BOZULDUM BİRAZ.
hamza abi 1.tur maçları son 20 dakka olsunmu ne dersin
yeni girenlerde maçlarını bitirmiş olur 20 dakka içinde
20 dakika çok fazla ,
maximum 10 dakika daha bekleyelim . zaten son 2 maç kaldi sanirim
20 dakika çok fazla ,
yav hamza abi benmi arkadaş velı yeni girdi maça 15 dakka daha bekleyelim şuandan itibaren 15 dakka içinde biter maçları heralde
tamam hamza abihamza abi 1.tur maçları son 20 dakka olsunmu ne dersin
20 dakika çok fazla ,
yav hamza abi benmi arkadaş velı yeni girdi maça 15 dakka daha bekleyelim şuandan itibaren 15 dakka içinde biter maçları heralde
tamam kardeşim bekleyelim madem ama 15 dakikayi geçmek yok ;)
HAKAN KARDEŞ FFC 19 U PROTESTO ETTİĞİ İÇİN MAÇI YAPMADI VE 'SEN YENMİŞ OL' DEDİ BANA, O YUZDEN MAÇI YAPMADIK; BİLGİLERİNİZE KARAR SİZİNDİR
Ya beyler ben gidicem bakın . Çekiyosanız çekin artık şu kuraları yaw
kardeşim seni hiç bir zaman kırmak istemiyorum . masum tilki tartışıyo biliyosun o maç için bende 1 e 1 puan alıyoduk . bende dedim masum tilki okadar zorlu yo mansızın puan almasını bendededim onun olsun.
kardeşim seni hiç bir zaman kırmak istemiyorum . masum tilki tartışıyo biliyosun o maç için bende 1 e 1 puan alıyoduk . bende dedim masum tilki okadar zorlu yo mansızın puan almasını bendededim onun olsun.
hamza kardeş sonuç nedir şimdi?
deminde söyledigim gibi seni hiç bir zmana kırmam. ama gerçekten oynasamda bir yararı olmayacak çünkü çıkamıyorum.
seni kırmıyorum kardşeim sende kusura bakma masum tilki sinirlendirdi özür dilemiş görmedim özür dilerim hamzacım sende yeniden kusura bakma. maçı yapaıyorum.ok.
saol kardeşim. bu kardeşim dedigim öyle lafta deill gerçekten sen benim kardeşimsin hamza.
hamza abi 5 dakka sonra çekicem ben çeyerk final kuralarını izin veriyosun dimi 5 dakka sonra çekmeme
VELI:3-4:BIG SEXYKN
A.q bizi takan yok mu yaw . :D :D
BEYLER ATTIĞIM 10 MSJDAN 9 U BİR ÜST TURA ÇIKALIM .Mod kardeşim okuda şu yazıyı çek şu kuraları yaaw >:(
hamza abi halo mesaj attı rakibim yok diye msndende söledi bana rakibim yok dediBEYLER ATTIĞIM 10 MSJDAN 9 U BİR ÜST TURA ÇIKALIM .Mod kardeşim okuda şu yazıyı çek şu kuraları yaaw >:(
bana kalırsa şöyle yapalim ;
geriye bir tek oynanmayan halo - sihirbaz maçi kaldi .
gürkan kardeşim sen eşleşmeleri belirle şimdi . bir kişiyede sihirbaz - halo karşılaşmasinin galibini verelim olur mu ;)
ok hamza kardeşim yaptım maçı ama çok zorlandımm. çok çekişmeliydi. yenildimm.
beyler ffc nin son maçı oynandı bu arada
hakan1989: 4 - 5 : mansiz26s
çok iyi maçtı , ve şimdi sonuç?????????
çeyrek final kuralarını çektim
ffc19 şampiyonun konusunu açtım
bütün görevlerimi eksiksiz yerine getirdim hamza abi +REP VERİRSİN UMARIM BU AKŞAM ;)
hamza abi o zaman sen bana şunları vercençeyrek final kuralarını çektim
bütün görevlerimi eksiksiz yerine getirdim hamza abi +REP VERİRSİN UMARIM BU AKŞAM ;)
her düzenlediğin turnuva için sana +5 rep vereceğim . çok güzel bir ffc oluyor . ellerine sağlik kardeşim . umarim bu gece bitiririz turnuvamızı
hamza abi o zaman sen bana şunları vercençeyrek final kuralarını çektim
her düzenlediğin turnuva için sana +5 rep vereceğim . çok güzel bir ffc oluyor . ellerine sağlik kardeşim . umarim bu gece bitiririz turnuvamızı
ffc19 için +5erp
ffc21 için +5rep
ffc20deki 3.lüğüm için +10rep belki 2. olcam +15olur o zaman
toplam +20 yada +25rep
sanirim ffc 19 da şampiyon oldun kardeşim . tebrik ederim ;)
Heyt maşşallah be :D :D Hamza banada şampiyon olursam 31 rep ver bari :D :Dkardeş ben 1 hafta önce site modu oldum ve 1 haftada bu kadar şey yaptım hakkım değilmi ama
sanirim ffc 19 da şampiyon oldun kardeşim . tebrik ederim ;)
YAPARIM İNŞALLAH DİĞER FFCLERDE; ŞİMDİYE KADAR 3 FFCYE KATILDIM 2 SİNDE ŞAMPİYONLUK ALDIM;
BİR DE HAMZA KARDEŞ; BİRİNCİYE VERİLECEK OLAN 25 REP ÖDÜLÜMÜ VERİRMİSİN ACABA ;)
Heyt maşşallah be :D :D Hamza banada şampiyon olursam 31 rep ver bari :D :Dkardeş ben 1 hafta önce site modu oldum ve 1 haftada bu kadar şey yaptım hakkım değilmi ama
1 haftada 100 mesajtan 700mesaja geldim
lord of the rings bölümünü düzenledim
2 tane ffc düzenledim ve hamza abinin bana verdiği birçok görevi yaptım
hakkım değilmi ama
hakkım değilmi ama
hakkım değilmi ama
hakkın tabi kardeşim . her şey için teşekkür ederim .
teşekkür ederim kardeşimHeyt maşşallah be :D :D Hamza banada şampiyon olursam 31 rep ver bari :D :Dkardeş ben 1 hafta önce site modu oldum ve 1 haftada bu kadar şey yaptım hakkım değilmi ama
hakkım değilmi ama
Hakkkın tabi kardeş ona bi sözüm yok benim ;)