Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 22 => Konuyu başlatan: m3t3d1nh0 - 24 Aralık 2006, 15:51:08
-
OYUNSİTENİZ YİRMİİKİNCİ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP TURNUVASI İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUNUZU ELEŞTİRİNİZİ BURADA YAPABİLİR . TURNUVA İLE ALAKALİ BU KONUDAN SOHBET EDEBİLİRSİNİZ .
NOT : FFC 22 TURNUVASİNA KATİLACAK OLAN HERKESİN SOHBET KONUSUNA GİRMESİ ZORUNLUDUR . BU KONU ALTİNDAN TURNUVA İLE ALAKALİ HER TÜRLÜ KONU KONUŞULACAKTİR.
-
kaç kişi olcak metehan
-
kaç kişi olcak metehan
furkan kardeşim hazir buradayken söyliyim , msnini açar misin , uluslarasi lig maçimiz var . yapalim hemen
-
ok
-
hamza abi açtım ama sen çevrimdışısın bi mesaj atsan diyom
-
metehan biz furkan ile maça giriyoruz . burasi sana emanet tamam mi . 15 dakkaya gelirim ben .
-
metehan ben hala msnde yim işin bitince gel yapalım macı oke
-
HERKEZE SELAMLAR HERKEZE BAŞARILAR
-
turnuva 8 kişilik olacak arkadaslar ben kuraları çektim şu an siteye katıyorum
-
ama hamza abi ile furkankırık maçını yapsın ondan sonra katacağim arkadaslar
-
maç bitti yolla mete
-
maç bitti yolla mete
oke yolluyorum arkadaslar
-
mete çek artık kuraları
-
yaw nie 8 kişilik yapıyosunuzki 10 olsun vari 2 kişi geldş tam 10 olsun
-
çeyrek final eşleşmeleri belli olmuştur
http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=16896.new#new
-
hamza abi 1.ye 50
2.ye 25 rep olsun oke
-
hamza abi 1.ye 50
2.ye 25 rep olsun oke
şampiyona 50 rep çok fazla bana kalırsa , birinciye 30 , ikinciye 15 rep verelim ne dersin
-
hamza abi 1.ye 50
2.ye 25 rep olsun oke
şampiyona 50 rep çok fazla bana kalırsa , birinciye 30 , ikinciye 15 rep verelim ne dersin
40 a 20 olsun daha iyi olmaz mı
-
İPTAL
-
final oynandı ve bitti bu fcc yani FAST FUTBOL CUP MAÇI BIRAKIP GİDEMESSİN GİDERSENDE ELENİRSİN TMMMI SONRA GELİP BURDA YÜZSÜZLÜK YAPMA KARARI METEHAN VE HAMZA VERMİŞTİR KENDİ BAŞINA İŞ YAPMA...
-
birincisi ben kendi keyfime göre hareket etmedim.seni yarım saat bekledim.senin üzünden babam kızdı kapattı bilgisayarı.ikincisi tek maçla şampiyon olduğuna seviniyosan ki çeyrek finalde yeniliodun; sana dicek bişey yok.üçüncüsü hamza yetki sende demişti.