METE 30 DKLIK İŞİM VAR 30 DK SONRA BAŞLASAK BİŞE OLUR MU ?aga olur tabiki 30 dk büyük zaman aga yedeklerden birini almak zorundayız
hamza mete ile mactaydım musayıtsen yapalım macı oke
tüh bee haruna düsmüsüz !!
METE 30 DKLIK İŞİM VAR 30 DK SONRA BAŞLASAK BİŞE OLUR MU ?aga olur tabiki 30 dk büyük zaman aga yedeklerden birini almak zorundayız
yedeklerden alın birini.banada 10 dk sonra demişti şimdi 30 olduMETE 30 DKLIK İŞİM VAR 30 DK SONRA BAŞLASAK BİŞE OLUR MU ?aga olur tabiki 30 dk büyük zaman aga yedeklerden birini almak zorundayız
aldık kardes simdi sihirbazla yapabilirsinyedeklerden alın birini.banada 10 dk sonra demişti şimdi 30 olduMETE 30 DKLIK İŞİM VAR 30 DK SONRA BAŞLASAK BİŞE OLUR MU ?aga olur tabiki 30 dk büyük zaman aga yedeklerden birini almak zorundayız
hamza abi 1.ye 50
2.ye 25 rep olsun oke
abi 40 a 20 olsa daha iyi olmaz mıhamza abi 1.ye 50
2.ye 25 rep olsun oke
şampiyona 30 , ikinciye 15 rep verilecektir .
reaper ile giriyoruz biz . hepinize başarilar dilerim
mete harun msnde de yok hamachide yok !!10 dk bekle gelmezse yedeklerden rdgnblt ile yap
kaybolmus.....
mete harun msnde de yok hamachide yok !!10 dk bekle gelmezse yedeklerden rdgnblt ile yap
kaybolmus.....
harun ortalikta yok biz rdgnblt maca giriyoruz !!
hamza yıne cok zorladın benı :D hakkatten cok kalıte oynuyosun
hamza abi 1.ye 40 2.ye 20 olsa olmaz m ı
HAMZA 3-4 REAPERtbr reaper
oke abi öle olsun o zmnhamza abi 1.ye 40 2.ye 20 olsa olmaz m ı
metehan daha öncede dediğim gibi şampiyonumuza 30 , ikinciye 15 rep verilecektir .
Fuis 6 - 3 rdgnblttbr fuis
hamza yıne cok zorladın benı :D hakkatten cok kalıte oynuyosun
hakikaten zevkli maç oldu . 2-0 öne geçtikten sonra bir duran top golünden farki bire indirdin . ikinci yarının başlarinda beraberliği yakaladin . sonra 3-2 öne geçtim . 80 . dakikada yeniden beraberliği getiren golünü attin . 90 dakikanin sonunda gösterilen uzatma dakikalarinda maç boyunca seni ilk defa öne geçirecek golü attin . bu şekilde yenildiğime üzüldüm fakat çok zevkli bir 15 dakika yaşadim . ellerine sağlik kardeşim . bir üst turda başarilar dilerim
hamza abi sihirbaz yama yüklemiş donuyormuş ondan sonra oyunu baştan kuruyormuş nolacak
big sexykn sihirbaz karşılaşması şuan oynanacaktir ben eşleşmeleri çekiyorum o maça göre belirlenşr
hamza abi sihirbaz yama yüklemiş donuyormuş ondan sonra oyunu baştan kuruyormuş nolacak
malesef bu kadar vaktimiz yok mete , bir tek sihirbaz - bigsexykn maçi kaldi zaten . sen bir üst turu hazirla istersen . akşama bir tane daha ffc açmayi düşünüyorum
sihirbaz yüklemiş oyunu şimdi giriyorlarbig sexykn sihirbaz karşılaşması şuan oynanacaktir ben eşleşmeleri çekiyorum o maça göre belirlenşr
oyuna girmişlerse sorun yok fakat tekrar yükleyecek diyordun sen . son durum nedir ?
sihirbaz yüklemiş oyunu şimdi giriyorlarbig sexykn sihirbaz karşılaşması şuan oynanacaktir ben eşleşmeleri çekiyorum o maça göre belirlenşr
oyuna girmişlerse sorun yok fakat tekrar yükleyecek diyordun sen . son durum nedir ?
malesef bu kadar vaktimiz yok mete , bir tek sihirbaz - bigsexykn maçi kaldi zaten . sen bir üst turu hazirla istersen . akşama bir tane daha ffc açmayi düşünüyorum
hamza abi cevap versene yazdığıma
GİRMİŞLER ABİ
OKE ABİ GİRİYORUZGİRMİŞLER ABİ
o halde capslock ' u alamayiz malesef . sende reaper ile gir istersen hemen . akşama yeni bir ffc açmayi düşünüyorum
bitmedimi yaw bunlarin maci ;)
bitmedimi yaw bunlarin maci ;)
gireli 10 dakikadan fazla oldu . birazdan bitirirler sanirim . hemen ardıdan maçin galibi ile girersin . fazla vakit kaybetmeden ffc 23 ü de açmak istiyorum bu gece
hamza bugün daha ffc olucakmı bu arada uluslararsı ligde 5.hafta ne zamna açıklarsın kardeşim
iyi şanslar mete , kazanirsan 15 rep garanti ;)evt hamza abi + 15 re garanti artık
hama uluslarası ligde yazdım 5.haftaya yeni görmüştüm k.bakma buraya yazdıdım içnde şu anda formattan dolayı hrşye gitti şu anda fifa yüklenior 10 dakkaya biter yapalım hemen ben msnedeyim ayrıca bu akşam ffc yapın kesin bende katılcam :Dhamza bugün daha ffc olucakmı bu arada uluslararsı ligde 5.hafta ne zamna açıklarsın kardeşim
akşama yeni bir ffc yapmayi düşünüyorum kardeşim
uluslarasi ligde 5 . haftayi sabah hazirladim . ikimiz eşleştik . ne zaman yapariz maçimizi
YAPACAZ KARDEShama uluslarası ligde yazdım 5.haftaya yeni görmüştüm k.bakma buraya yazdıdım içnde şu anda formattan dolayı hrşye gitti şu anda fifa yüklenior 10 dakkaya biter yapalım hemen ben msnedeyim ayrıca bu akşam ffc yapın kesin bende katılcam :Dhamza bugün daha ffc olucakmı bu arada uluslararsı ligde 5.hafta ne zamna açıklarsın kardeşim
uluslarasi ligde 5 . haftayi sabah hazirladim . ikimiz eşleştik . ne zaman yapariz maçimizi
iyi şanslar mete , kazanirsan 15 rep garanti ;)evt hamza abi + 15 re garanti artık
hama uluslarası ligde yazdım 5.haftaya yeni görmüştüm k.bakma buraya yazdıdım içnde şu anda formattan dolayı hrşye gitti şu anda fifa yüklenior 10 dakkaya biter yapalım hemen ben msnedeyim ayrıca bu akşam ffc yapın kesin bende katılcam :Dhamza bugün daha ffc olucakmı bu arada uluslararsı ligde 5.hafta ne zamna açıklarsın kardeşim
inş abi yeter artık dimi 8. finalim galibaiyi şanslar mete , kazanirsan 15 rep garanti ;)evt hamza abi + 15 re garanti artık
tebrik ederim mete , umarim ilk şampiyonluğunu bu gece alırsın