HAMZA ABİ MSN YE GEL BEKLİYORUM İNŞ HEMEN GELİRSİN
olmayan olursa yedegim ok kardeşler.
sıhırbas geldım ben yapalım macımızı ekledım senı msn e gel oke
HAMZA ABİ MSN YE GELİRMİSİN REST ATTIMDA ONDAN ÇIKTIM KUSRA BAKMA BEKLİYORUM
çekiliorum.nasıl biliyosanız öyle yapın.tek maçla şampiyon olunan turnuvada yer almam ben.hele ki şampiyon olan adam 5 dk kala yenilmesine rağmen tur atlayıp şampiyon oluyosa
adam sihirden kafayı yemiş kendi kendine konuşuyo :D :D :D yenilirken şampiyon olan tek maçlı şampiyon seni :DAlıntısıhırbas geldım ben yapalım macımızı ekledım senı msn e gel oke
oke kardeşim
başarılar hakan kardeş.sende inşallah tek maçla şampiyon olmazsınçekiliorum.nasıl biliyosanız öyle yapın.tek maçla şampiyon olunan turnuvada yer almam ben.hele ki şampiyon olan adam 5 dk kala yenilmesine rağmen tur atlayıp şampiyon oluyosa
sen bilirsin kardeşim
o halde yerine hakan1989 dahil olmuştur . kendisine başarilar dilerim
hamza 2 - 1 beckham06TBR HAMZA ABİ
tebrik ederim beckham , zevkli maç oldu kardeşim . ellerine sağlik
hamza abi yetki yi ver birde + 15 rep 125 yap repimi
MALESEF ABİ ABİM ŞUAN MURAT GİLDE VE MSNSİNİ AÇTİ GALİBA ŞİMDİhamza abi yetki yi ver birde + 15 rep 125 yap repimi
tamam mete ikisini de veriyorum şimdi
bu arada nadir ile maçlarimiz var . pc ye yarım saat abine verir misin ?
hamza 2 - 1 beckham06
MALESEF ABİ ABİM ŞUAN MURAT GİLDE VE MSNSİNİ AÇTİ GALİBA ŞİMDİhamza abi yetki yi ver birde + 15 rep 125 yap repimi
OKE HAMZA ABİ BİRAAN ÖNCE VERSEN İYİ OLUR OKEMALESEF ABİ ABİM ŞUAN MURAT GİLDE VE MSNSİNİ AÇTİ GALİBA ŞİMDİhamza abi yetki yi ver birde + 15 rep 125 yap repimi
tamam mete , haber vermen iyi oldu . ben bulurum şimdi onu . saol
hamza 2 - 1 beckham06
ÖNCELİKLE HAMZA ABİ TBR
HAMZA ABİ KÖTÜ OYNAYIPTA YENİLİNCE 10 GOL BİLE YESEM TAKMAM
AMA HAMZA ABİ İYİ OYNAYIP EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALAMAYINCA ÇOK KOUYOR YAW O DİREKTEN DÖENNLER MAÇIN HAKİMEYİTİ FLN ÇOK KOUYOR ARTIK YAW BIKTIM YAW
ewt hamza bir sonraki tru ne zman açıklanır5 DK SONRA FLN KARDES
ewt hamza bir sonraki tru ne zman açıklanır
HAMZA ABİ HADİ VER ŞU YETKİYİ BİRDE REPİ
İKİSİ İÇİNDE TŞK EDERİM REP ÖDÜLLERİ BU TURNUVA İÇİNDE GEÇERLİDİR 1.YE 30 2.YE 15 REP VERİELECEKTİRHAMZA ABİ HADİ VER ŞU YETKİYİ BİRDE REPİ
ffc 22 ikincisi olduğun için kazandiğin +15 rep puani verdim .
şimdi de konuştuğumuz yetkiyi veriyorum . hayırlı olsun
HAMZA ABİ AYNİ YETKİYİ BECKHAMADA VERECEKSİN UNUTMA OKE
OKE HAMZA ABİ VERDİNMİ :DHAMZA ABİ AYNİ YETKİYİ BECKHAMADA VERECEKSİN UNUTMA OKE
niye unutayim canım :D
OKE ABİ VERDİNMİ PEKİHAMZA ABİ AYNİ YETKİYİ BECKHAMADA VERECEKSİN UNUTMA OKE
ikinizde supermoderatör olduğunuz için birbirnize farklı yetki verme imkanim yok zaten
OKE ABİ VERDİNMİ PEKİHAMZA ABİ AYNİ YETKİYİ BECKHAMADA VERECEKSİN UNUTMA OKE
ikinizde supermoderatör olduğunuz için birbirnize farklı yetki verme imkanim yok zaten
OKE ABİ Bİ DAHA FLOOD YAPMICAM :DOKE ABİ VERDİNMİ PEKİHAMZA ABİ AYNİ YETKİYİ BECKHAMADA VERECEKSİN UNUTMA OKE
verdiğimde görürsün zaten mete . mesaj sayini arttırmak için üst üste flood yapma
metehan çok şanslısın.ffc22 de benim finalde olmam gerekirken benle oynayamadın.ffc 23 de benle eşleşmiştin ama yine kurtuldun :DYA SENİ YENERİM YENİ Bİ TAKTİK ÖĞRENDİM HARİKA TOPA Bİ VURUYORUM FÜZE GİBİ GİDİYOR
SANIRIM ŞUAN REAPER İLE SİHİRBAZ MAÇTALAR
İKİSİDE HAMACHİDELER ABİSANIRIM ŞUAN REAPER İLE SİHİRBAZ MAÇTALAR
umarim maçtalardir . tam 45 dakikadir onlari bekliyoruz . halen bitiremediler
İKİSİDE HAMACHİDELER ABİSANIRIM ŞUAN REAPER İLE SİHİRBAZ MAÇTALAR
HAMZA ABİ SÖYLEMEDEN DURAMIYOM NE ZMN VERECEKSİN :DİKİSİDE HAMACHİDELER ABİSANIRIM ŞUAN REAPER İLE SİHİRBAZ MAÇTALAR
bilgi için saol mete ,
beckham oradaysan yarı final eşleşmelerini belirle , boşta kalan katilimcimiz sihirbaz - reaper maçının galibi ile oynar sonra
bir daha sorarsan vermiyeceğim ama :DOKE HAMZA ABİ BEN DEMEDİM NE ZMN VERECEKSİN DİYE MELEKLER GELDİ YAZI :D :D :D :D :) ;)
sihirbas 2-3 reaperTBR REAPER
tebrikler reapper buraya yazıyorum şampiyon olucaksın :)
ŞAMPİYON OLMAN İÇİN BENİ GEÇMEN LAZIM AGAtebrikler reapper buraya yazıyorum şampiyon olucaksın :)
saol kardesim eyvallah
ŞAMPİYON OLMAN İÇİN BENİ GEÇMEN LAZIM AGAtebrikler reapper buraya yazıyorum şampiyon olucaksın :)
saol kardesim eyvallah
biliyorumda finalde karşılaşırsak ondan :DŞAMPİYON OLMAN İÇİN BENİ GEÇMEN LAZIM AGAtebrikler reapper buraya yazıyorum şampiyon olucaksın :)
saol kardesim eyvallah
reaperin rakibi sen değilsinki mete , benim