Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 26 => Konuyu başlatan: sinyordemir - 04 Ocak 2007, 17:33:49
-
OYUNSİTENİZ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP 26 [FFC26] TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TURNUVAMIZ 8 KİŞİLİK OLACAKTIR. TAKİM SEÇMEK SERBESTTİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM
NİCK :
MSN :
NOT : FAST FUTBOL CUP [ FFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BİR GECE İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM
-
furkan
furkankirik@mynet.com
masumtilki eşleşmelerde falan yardım istermisin?
-
Appiah_4
appiah4_17@hotmail.com
-
sony_harun
harunabuska@hotmail.com
-
masumtilki
gurkandemir511@hotmail.com
-
furkan
furkankirik@mynet.com
masumtilki eşleşmelerde falan yardım istermisin?
teşekkürler kardeşim ama gerek yok yardıma bu turnuvayı tamamen üstleniyorum ben tamamını yapmayı düşünüyorum ALLAHIN İZNİYLE
-
peki kardeşim sen bilirsin başarılar
-
sihirbaz
felony1907@hotmail.com
-
BEN YEMEĞE OTURUYORUM HEMEN GELCEM
-
ben yapıyım mı takımları&msn adreslerini eşleşmeleri yazarsın sen?
-
ben yapıyım mı takımları&msn adreslerini eşleşmeleri yazarsın sen?
tamam furkan takım ve msnleri sen yap gelince masumtilki çeker kuraları
-
egee17
egee17@hotmail.com
-
hakan1989
hakan1989-5@hotmail.com
-
SON 1 KİŞİ
-
erdogan
rdgnblt88@hotmail.com
-
KAYITLAR DOLMUŞTUR!!!!!
-
novasiska
ahmetmuldur@hotmail.com
-
novasiska
ahmetmuldur@hotmail.com
İLK YEDEK KAYITSIN KARDEŞİM
-
HERKEZE BAŞARILAR
-
EVET HERKESE BAŞARILAR
-
YEDEK 2
BECKHAM06
b_e_c_k_h_a_m06@hotmail.com
-
tamam beckham ikinci yedeksin izlemede kal ;)
-
tüh yaw son 2 ffcde de yoktum gene yokum 3 oldu yaw he g ün online oluyorum ama akşmlaı hariç yada ben online olduğum gün olmuyo ffc ;)
-
tüh yaw son 2 ffcde de yoktum gene yokum 3 oldu yaw he g ün online oluyorum ama akşmlaı hariç yada ben online olduğum gün olmuyo ffc ;)
beckham sen msnyi açtığında çevrimdışı gözükmesen ben sana haber verecem ffc açılıdğında ama hiç çevrimiçi gözükmüyosunki yoksa ben haber verirdim bi daha çevrimiçi gözük ok ;)
-
beckham sen msnyi açtığında çevrimdışı gözükmesen ben sana haber verecem ffc açılıdğında ama hiç çevrimiçi gözükmüyosunki yoksa ben haber verirdim bi daha çevrimiçi gözük ok ;)
ok agam saten çıkmıştım neysem yarın 1 tanede ben açarım olu biter
-
BEN TURNUVADAN ÇEKİLİYORUM ÇÜNKÜ BENİM HAMAÇİDE SORUN VAR VE FURKANLA MAÇIMI YAPAMIYORUM YARİME İLK YEDEK KAYIT OLAN NOVASİSKANIN MSN KAPALI OLDUĞU İÇİN BACKHAMI ALIYORUM BAŞARILAR
-
ok kardeşim sen modeme rest at düzelir
-
ok kardeşim sen modeme rest at düzelir
DÜZELMEDİ SEN GİR TURNUVAYA
-
bende çekiliyorum turnuvadan ilk geleni alın yerime :-\
-
bende çekiliyorum turnuvadan ilk geleni alın yerime :-\
tamam beckhamı aldık kardeş