HAMZA ABİ MSN AÇIK BEKLİYORUM SENİ HADİ
HAMZA ABİ BUNDESLİGADA FİKSTÜRÜ AÇMIŞSIN AMA SKOR TAHMİN BÖLÜMÜNÜDE AÇARSAN İYİ OLUR
hamza abi ben yemek yiyecem 10 dk kalmaz geliyorum bekle ok
teşekkürler hamza abiHAMZA ABİ BUNDESLİGADA FİKSTÜRÜ AÇMIŞSIN AMA SKOR TAHMİN BÖLÜMÜNÜDE AÇARSAN İYİ OLUR
ikisini de açtim kardeşim , sayfayi yenile göreceksin ;)
laf yapmana gerek yok skoru yazman yeterli hakkaten ben bu oyunun adaletini.... >:(kardeş sen böle oynarsan maçın sonunda gururuna yediremeyip maçtan çıkarsan ben laf yaparım oynun adaletine gelirsek bu maçta sen yenseydin zaten sen şanslı olcaktın ve ben bunu sana sölemicektim ve tebrik edicektim tammı kaçmak çözüm deil eglenioruz sonuçta
laf yapmana gerek yok skoru yazman yeterli hakkaten ben bu oyunun adaletini.... >:(
saol hamza ama ben şasnlı deildim ya walla çok çakırdım hatta neyselaf yapmana gerek yok skoru yazman yeterli hakkaten ben bu oyunun adaletini.... >:(
sağlik olsun kardeşim , işte futbolun güzelliği burada . mücadelenin birinci dakikasindan 90 .dakikasina kadar her an her şey olabiliyor . fakat ne olursa olsun burada oyun oynuyoruz ve maç sonunda rakibimize sonuç her ne şekilde olursa olsun oynadiği futboldan ötürü teşekkür etmeliyiz
tebrik ederim harun kardeşim
erdogan6
reaper 4
erdogan6
reaper 4
saol kardeşim. yarı finali bekliyoruzz.
hamza sen ne zaman yapıcanerdogan6
reaper 4
bu karşılaşma ile beraber , çeyrek finallerin son bulmasi için sadece beckham - hamza karşılaşmasi kaldi sanirim .
birazdan yarı finalleri belirleyip , yarı finale yükselen bir takıma ; beckham - hamza maçinin galibini vereceğim
hepinize finale çıkma yolunda gönülden başarilar dilerim
kaybettik sağlık olsun herkeşe başarılar dılerem :D:D:D:D:D:D:D:D:D
hamza sen ne zaman yapıcanerdogan6
reaper 4
bu karşılaşma ile beraber , çeyrek finallerin son bulmasi için sadece beckham - hamza karşılaşmasi kaldi sanirim .
birazdan yarı finalleri belirleyip , yarı finale yükselen bir takıma ; beckham - hamza maçinin galibini vereceğim
hepinize finale çıkma yolunda gönülden başarilar dilerim
HAMZA ABİ HADİ BEN ŞUAN MÜSİTİM HADİ GEL MSNYE BEKLİYORUM
HAMZA ABİ HADİ BEN ŞUAN MÜSİTİM HADİ GEL MSNYE BEKLİYORUM
tamam beckham , yarı finalleri çekeyim , hemen ardindan geliorm oke
erdogan6saol kardeşim guzel bi maçtı
reaper 4
HAMZA ABİ BEN ÇEKCEM YARI FİNALİ YAW HADİ BİZ MAÇA Bİ GİRELİM
laf yapmana gerek yok skoru yazman yeterli hakkaten ben bu oyunun adaletini.... >:(kardeş sen böle oynarsan maçın sonunda gururuna yediremeyip maçtan çıkarsan ben laf yaparım oynun adaletine gelirsek bu maçta sen yenseydin zaten sen şanslı olcaktın ve ben bunu sana sölemicektim ve tebrik edicektim tammı kaçmak çözüm deil eglenioruz sonuçta
küfür etme düzgün konuşlaf yapmana gerek yok skoru yazman yeterli hakkaten ben bu oyunun adaletini.... >:(kardeş sen böle oynarsan maçın sonunda gururuna yediremeyip maçtan çıkarsan ben laf yaparım oynun adaletine gelirsek bu maçta sen yenseydin zaten sen şanslı olcaktın ve ben bunu sana sölemicektim ve tebrik edicektim tammı kaçmak çözüm deil eglenioruz sonuçta
neyi gururruma yediremicem götü boklu bi oyunda yenildim diyemi sinirlendim çıktım kim olsa sinirlenir 30 tane poziyona giriyoz hepsini gol yok bi kere geliyosun gol bu oyunda şansda önemli ama bu kadarda olmaz ben kaçmadım sinirlendim ve oynamak istemedim öncelki maçta azımı açmadım nie asllanlar gibi oynadın kazandın bende tebrik ettim ama burda hakeden bendim maçı alan sensin...tebrikler
küfür etme düzgün konuşlaf yapmana gerek yok skoru yazman yeterli hakkaten ben bu oyunun adaletini.... >:(kardeş sen böle oynarsan maçın sonunda gururuna yediremeyip maçtan çıkarsan ben laf yaparım oynun adaletine gelirsek bu maçta sen yenseydin zaten sen şanslı olcaktın ve ben bunu sana sölemicektim ve tebrik edicektim tammı kaçmak çözüm deil eglenioruz sonuçta
neyi gururruma yediremicem götü boklu bi oyunda yenildim diyemi sinirlendim çıktım kim olsa sinirlenir 30 tane poziyona giriyoz hepsini gol yok bi kere geliyosun gol bu oyunda şansda önemli ama bu kadarda olmaz ben kaçmadım sinirlendim ve oynamak istemedim öncelki maçta azımı açmadım nie asllanlar gibi oynadın kazandın bende tebrik ettim ama burda hakeden bendim maçı alan sensin...tebrikler
LEN NERDE YOK BE DÜZGÜN OKUSANA >:( BAŞLARDA GÖTÜ BOK FALAN BİŞEYLER DİYO >:( >:( >:(küfür etme düzgün konuşlaf yapmana gerek yok skoru yazman yeterli hakkaten ben bu oyunun adaletini.... >:(kardeş sen böle oynarsan maçın sonunda gururuna yediremeyip maçtan çıkarsan ben laf yaparım oynun adaletine gelirsek bu maçta sen yenseydin zaten sen şanslı olcaktın ve ben bunu sana sölemicektim ve tebrik edicektim tammı kaçmak çözüm deil eglenioruz sonuçta
TİLKİ ORATILIĞI GERME SENDE NERDE KÜFÜR VAR >:(
LEN NERDE YOK BE DÜZGÜN OKUSANA >:( BAŞLARDA GÖTÜ BOK FALAN BİŞEYLER DİYO >:( >:( >:(küfür etme düzgün konuşlaf yapmana gerek yok skoru yazman yeterli hakkaten ben bu oyunun adaletini.... >:(kardeş sen böle oynarsan maçın sonunda gururuna yediremeyip maçtan çıkarsan ben laf yaparım oynun adaletine gelirsek bu maçta sen yenseydin zaten sen şanslı olcaktın ve ben bunu sana sölemicektim ve tebrik edicektim tammı kaçmak çözüm deil eglenioruz sonuçta
ya ne germesi ya allah allah yaaaaLEN NERDE YOK BE DÜZGÜN OKUSANA >:( BAŞLARDA GÖTÜ BOK FALAN BİŞEYLER DİYO >:( >:( >:(küfür etme düzgün konuşlaf yapmana gerek yok skoru yazman yeterli hakkaten ben bu oyunun adaletini.... >:(kardeş sen böle oynarsan maçın sonunda gururuna yediremeyip maçtan çıkarsan ben laf yaparım oynun adaletine gelirsek bu maçta sen yenseydin zaten sen şanslı olcaktın ve ben bunu sana sölemicektim ve tebrik edicektim tammı kaçmak çözüm deil eglenioruz sonuçta
çok fazla bi küfür yok gürkan sen o yazı ile ortalığı geriyosun >:( ok