Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 28 => Konuyu başlatan: Hamza - 05 Ocak 2007, 19:42:05
-
OYUNSİTENİZ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP 28 [ FFC 28 ] TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TURNUVAMIZ 8 KİŞİLİK OLACAKTIR. TAKİM SEÇMEK SERBESTTİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM
NİCK :
MSN :
NOT : FAST FUTBOL CUP [ FFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BİR GECE İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM
-
HAMZA
[email protected]
-
Abdullah
[email protected]
-
respectmare
[email protected]
-
hakan1989
[email protected]
-
BECKHAM06
[email protected]
-
big sexy
[email protected]
-
Resuced
[email protected]
-
sony_harun
[email protected]
-
8 KİŞİ OLDU BEYLER KATILAN HERKEZE BAŞRILAR
-
saolun hadi hemen çekin kurarları
-
OYUNSİTENİZ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP 28 AS KAYİTLARİMİZ DOLMUŞTUR . BUNDAN SONRA YAPTİRACAĞİNİZ KAYİTLAR YEDEK KAYİT OLARAK NİTELENDİRİLECEKTİR .
-
hamza abi ben erdoğan ile maça giriyorum çıkınca yaparım maçımı ok
-
hamza abi ben erdoğan ile maça giriyorum çıkınca yaparım maçımı ok
tamam beckham , bekliyoruz seni . iyi şanslar ;)
-
gfb_sero
[email protected]
-
hadi başlaya hamza çek kuraları böyle beklemeyelim geç oluyoo.
-
Hay a.q ya yine mi yetişemedik of ya >:( >:(
-
hadi başlaya hamza çek kuraları böyle beklemeyelim geç oluyoo.
eşleşmeleri belirledim kardeşim , iyi şanslar ;)
-
gfb_sero
[email protected]
BECKHAM06 YERİNE TURNUVAMIZA DAHİL OLDUN KARDEŞİM . BİRİNCİ TURDAKİ RAKİBİN BİGSEXYKN ' DİR . BAŞARİLAR DİLERİM
-
sihirbaz
[email protected]
-
sihirbaz
[email protected]
SONY_HARUN yerine turnuvamıza dahil oldun kardeşim ,
birinci turdaki rakibin respectmare ' dir . başarilar dilerim