Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 29 => Konuyu başlatan: Appiah_4 - 06 Ocak 2007, 14:59:38
-
OYUNSİTENİZ 29. FİFA 07 FAST FUTBOL CUP TURNUVASI İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUNUZU ELEŞTİRİNİZİ BURADA YAPABİLİR . TURNUVA İLE ALAKALİ BU KONUDAN SOHBET EDEBİLİRSİNİZ .
NOT : FFC 29 TURNUVASİNA KATİLACAK OLAN HERKESİN SOHBET KONUSUNA GİRMESİ ZORUNLUDUR . BU KONU ALTİNDAN TURNUVA İLE ALAKALİ HER TÜRLÜ KONU KONUŞULACAKTİR.
-
apiiah kardeşim mod olayım mı?herkese başarılar
-
tamam furkan biraz bekle yapıyorum mod ;)
-
kuraları bekliyoruz ;D ;D 8) 8)
-
BEYLER 10 KİŞ OLDU 12 KİŞİDİ
EN YAPIYORUZ
-
api bişey soracam grup maçlarından sonra kuraları ben çekerim ama kafama göre mi çekiyim yoksa a grubunuun 1. si-b grubun 2. si falan şeklinde kurallı mı
-
beyler cekın hadı kuraları
-
ÇEKTİM BEYLER HAYIRLI OLSUN
-
benle kim yapıyo hemen
-
ege ordaysan yapalım
-
hamaçisinde sorun olan var mı?
-
api bişey soracam grup maçlarından sonra kuraları ben çekerim ama kafama göre mi çekiyim yoksa a grubunuun 1. si-b grubun 2. si falan şeklinde kurallı mı
öyle değil istersen ben yaparım
-
aga yanlış yaptık bu ffc yi bekımın aklına uymucaktık abi 6 kişi grup mu olur en kötü ihtimalle 5 maç yapıçaktık ve bu yüzden kaç kişi kaçtı turnuvadan en güzeli 3 kişilik 4 grup yapıcaktık
grup birincileri çıkıcak yarı finale en fazla 4 maç oynardı bi kişi ama yaptık bi kere gruplar 4 ü 25 geçeçe çekilmiş daha bi ilerleme kaydedemedik bildiğim kadarıylada şu an turnuvada 10 kişi var
yanlış oldu bu turnuva
-
egenin yerine kimi aldınız.bu arada metehanda yok ortalıkta
-
GELDİM BEYLER HERKEZDEN ÖZÜR DİLİYOEUM ELELKTİRİKLER GİTTİĞİ İÇİN ARNIZDA YOKTUM ŞİMDİ GELDİM
-
iso maça gel hadi.ekledim mnsi.06_attack benim
-
ege yerine kim alınacak
-
ege yerine kim alınacak
yedek kayıt yok ayni bilmiyorum şuan ama kimse alınmıyacak onal yapmıyanlar hükmen olcak artık
-
hadi çekin şu kuraları çok uzucak gibi :S
-
EVT BEYLER GRUPTAN ÇIKNARL BELLİ OLDU ŞİMDİ ÇEYREK FİNLİ BELİRLİYORUM
-
hadi beklioruz