beyler başka bi turnuvada maça giriom gelince ypaıcam 10 0dkk sora burdayım
yarı finale yedek alınmaz ki be kardeşneden alınmıcak kardeş adam beleşten çıkacak finale mça yapıpta çıksın en iyisi nolcakki yedek yedektir ha çeyrek ha yarı final
ya enden alınmıcak hakkıyla finale çıksın beni yenip tabi yenebilirse
aga çeykre finalde olabilseydim hak edecektim kim bilirki nolcak hemya enden alınmıcak hakkıyla finale çıksın beni yenip tabi yenebilirse
ama kardeş sende buraya buraya hakederek gelmedin yani ondan alamayız dedim :D
girmiyosun tilki :Dkorkma koçum o kadar çok gol atmayacam sna 2 farkla yenecem korkman normal tabi
appiah 1 saattir adamı bekledim o fast cup yerine normal maçına girdi.e saat 11.30 oldu sabah 12den beri pcdeydim babam kapat diyo.yarın tamamlasak olmazmı yaaga gel yapalım hemen biz mçaı ben keseyim biletini sende elenip yatmış ol ne dersin
wala benim için sorun deil yarında oynarıze yani zaten final maçıyla beraber 2 maç kaldı.bazı ffcler 3 gün sürdü.yarın tamamlasak kime zararı olur
appiah 1 saattir adamı bekledim o fast cup yerine normal maçına girdi.e saat 11.30 oldu sabah 12den beri pcdeydim babam kapat diyo.yarın tamamlasak olmazmı yaaga gel yapalım hemen biz mçaı ben keseyim biletini sende elenip yatmış ol ne dersin
sen kes lan biz yarım saattir seni bekliyoz girip yırtık paçadan çıkma a.qappiah 1 saattir adamı bekledim o fast cup yerine normal maçına girdi.e saat 11.30 oldu sabah 12den beri pcdeydim babam kapat diyo.yarın tamamlasak olmazmı yaaga gel yapalım hemen biz mçaı ben keseyim biletini sende elenip yatmış ol ne dersin
YA SEN NE KARIŞIYON ADAM BENLE MAÇI WAR YAPMIYO SENLE Mİ YAPCAK
ok appiah yarın respectmare ile yapıyoruz iyigeceler
yok baba bi havalar bi havalar sanki çok ii fifacı 7 tane attıgım günleri unutmasınlen sen 7 tane attında ben hiç atamadımmı
uzatma tilkikim uzatıyo beeeeeeeeeeeeeeeeee
finalde rakibimi dört gözle bekliyorumRESPECTMARE GELİRSE İŞİN ZOR AMA BU BİG SEXYKN GELİRSE ALIRSIN KUPAYI MALOYLA FİNAL OYNAMAK SENİN İÇİN KOLAY OLUR KARDEŞİM ;););););)
çok iddalıyım
şampiyonluk için
hamza abi bu adamın küfürleri hakaretleri ortada.msndede dün yazmış fifada meydan okuyan varsa alayım anahtarını diye ben güldüm.gitti küfür etti bana..burada da sataşmalarını görüyosun.bi uyarsan iyi olur ;)finalde rakibimi dört gözle bekliyorumRESPECTMARE GELİRSE İŞİN ZOR AMA BU BİG SEXYKN GELİRSE ALIRSIN KUPAYI MALOYLA FİNAL OYNAMAK SENİN İÇİN KOLAY OLUR KARDEŞİM ;););););)
çok iddalıyım
şampiyonluk için
NİGHTMARE : 6 BİGSEXY : 4