Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

GENEL => ŞİKAYET VE ÖNERİLER => Konuyu başlatan: rdgnblt - 07 Ocak 2007, 22:38:49

Başlık: YENİ KATAGORİ İSTEĞİ
Gönderen: rdgnblt - 07 Ocak 2007, 22:38:49
hamza kardeş

sitede fifa turnuvası gibi pes turnuvalarıda koyarmısınız onun için de ayrı bi kategori açabilirmisiniz
moduda buldunuz(ben) ilgilenirseniz sevinirim kabul edersen detaylara inebiliriz

iletişim için= rdgnblt88@hotmail.com  saygılarımla ;D ;D ;D
Gönderen: furkan37 - 07 Ocak 2007, 22:40:33
kardeş benim bildiğim pes online olmuyo diye yapmıyolar turnuva hamza abiye sor
Gönderen: Hamza - 07 Ocak 2007, 22:42:33
bildiğime göre online Pes oynamak için orjinal serial keye ihtiyaç var ve orjinal pes ' e sahip olanlarin sayisi oldukça az . sitemizde böyle bir bölüm açarsak pek fazla rağbet göreceğine inanmiyorum .
Gönderen: rdgnblt - 07 Ocak 2007, 22:42:51
kardeş pes4 online oluyo ek bişi yukluyoruz ama sorunları gideriyo-crack deişimi yapıyoruz
ben gonderebilirim isteyene hatta linki bulabilirim
pes6 ise konami serverlarından oynanabiliyo bizim isteğimiz pes4 bolumunun açılmasıdır
Gönderen: rdgnblt - 07 Ocak 2007, 22:47:41
call of duty den cok iş goreceğini garanti ediyorum hatta counterdan da ;D ;D ;D
Gönderen: Hamza - 07 Ocak 2007, 22:52:24
kardeş pes4 online oluyo ek bişi yukluyoruz ama sorunları gideriyo-crack deişimi yapıyoruz
ben gonderebilirim isteyene hatta linki bulabilirim
pes6 ise konami serverlarından oynanabiliyo bizim isteğimiz pes4 bolumunun açılmasıdır

tamam kardeşim , pes 4 online oynaniyorsa online turnuvalar & yarişmalar bölümüne PES 4 TURNUVALARİ adı altinda yeni bir katagori açiorm hemen . fakat turnuvamiza adam çağirma işini sen halledeceksin oke ;) eğer yeterince ilgi sağlanamazsa bölümü kapatacağim
Gönderen: rdgnblt - 07 Ocak 2007, 23:02:25
okkardeşim
Gönderen: Hamza - 07 Ocak 2007, 23:04:54
PES 4 TURNUVALARİ adı altinda online turnuvalar & yarişmalar katagorisine , wc 06 turnuvalarindan sonra , yeni bir bölüm açtim

PES 4 TURNUVALARİNA GİTMEK İÇİN TIKLAYİNİZ :

http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?board=443.0

Rdgnblt kardeşim , ben kayitlari açip , seni moderatör olarak yazdim . gerisi sana kaliyor . umarim pes 4 turnuvalarimizda en az fifa 07 turnuvalarimiz kadar ilgi çeker . kolay gelsin sana ;)
Gönderen: rdgnblt - 08 Ocak 2007, 11:07:44
pes4 cıktığından beri 2,5 sene geçti ama olmeyen bi oyun inşallah ilgi toplayacağız ama fifa kadar olacağını zannetmiyorum ;D ;D bunu kabul ediyim
Gönderen: яєαρєя - 08 Ocak 2007, 14:59:46
hamza ama pes 4 oynayan fazla kişi yok keşke pes 5 yada pes 6 turnuvaları acsaydın

PES 4 TURNUVALARİ adı altinda online turnuvalar & yarişmalar katagorisine , wc 06 turnuvalarindan sonra , yeni bir bölüm açtim

Rdgnblt kardeşim , ben kayitlari açip , seni moderatör olarak yazdim . gerisi sana kaliyor . umarim pes 4 turnuvalarimizda en az fifa 07 turnuvalarimiz kadar ilgi çeker . kolay gelsin sana ;)

Gönderen: YuRY - 08 Ocak 2007, 15:12:37
hamza ama pes 4 oynayan fazla kişi yok keşke pes 5 yada pes 6 turnuvaları acsaydın

PES5 VE PES 6 ORJINAL CD OLMADAN ONLİEN OYNAMIYO AGAM O SEBEBDEN AMA BENCE BU TURNUVADA 4 DEN FAZLA GEÇMEZ  ;)
Gönderen: яєαρєя - 08 Ocak 2007, 16:00:36
kardes online oynamak ayrı bı durum biz hamachiden bahsedıyorum ona bakarsan fifa 07 de onlıne oynanmıyo orjinal cd numarası ıstıyo
Gönderen: rdgnblt - 08 Ocak 2007, 18:15:49
konami oyunu korumalı yapmıs kardeşim hamachi falan işlemio pes 5ve 6 konami serverları uzerinden oynanabiliyo sadece ama pes4 de bi crack hilesiyle oynayabiliyoruz orjinal olmasa da
Gönderen: яєαρєя - 08 Ocak 2007, 18:34:47
kardes bu peste lan oynama ımkanı yokmu
Gönderen: rdgnblt - 08 Ocak 2007, 19:13:35
pes4 de online/ network /client# host gibi seçenekler var bi sorun olmuyo
pes5  geçen sene oss ye çalıştım hiç dikkat etmedim şu an ben de yok
pes6  network var  ana menude  ordan sonra cd key gibi bişi yazıyon bi de password

internetten bi suru forum okudum ve pes6nın online oynananamadığı kanaatine vardım(orjinaller hariç)
konami serverları uzerinden oynanıyormuş  :(
Gönderen: gamerbk - 10 Ocak 2007, 17:39:45
pes5 ve pes6da konami serverı üzerinden orjinal cd key ile oynananbiliyor.onun için pes 4 tek şansımız
Gönderen: YuRY - 11 Ocak 2007, 14:18:17
HADİ BAKALIM PES4 YAPALIM İLGİ OLURSA TABİ ŞUAN 6 KİŞİ AMA OLSUN