Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ => Konuyu başlatan: Sinoplu57 - 09 Ocak 2007, 23:30:03
-
mod olmak istiyorum bası sitelerde yaptım!!
-
kardeş tamam iyide bunu anlaşılır bir dilde acıklasan daha guzel olurdu hangı bolume mod olmak ıstıyosun yada hangı konularda deneyimin var bunlardan bahsetsen ıyı olur ve mod olmak ıstedıgın taraflarda aktıf olman gerekir bu çark boyle donuyo oke ;)
-
hemşom dogru söylüyor ve başvuru şekli böyle değil kardeşim biraz daha açıklayıcı bi başvuru yaparsan sevinirim birazda istedigin bölümde aktif olman gerekiyor ;)
-
BEN TURNUVALAR BÖLÜMÜNDE DENEYİMLİYİM BİR ŞEYİ BİLMİYORUM TURNUVALARDA SİTEYE PUAN DURUMUNU GÖNDERMEYİ BUNUDA BİLİRSEM YANİ ÖĞEWNİRSEM HİÇBİR PROBLEM YOK
-
erayla site açacak olan sensin demi
-
EWT AMA BEN KENDİM AÇMAYA KARAR WERDİM NE OLDU
-
ben tugayı tanıyourum.modluk yapabilecek güçte.bence alın.ve abi benim daha 1 ay çalışmam mı gerek?
-
ben tugayı tanıyourum.modluk yapabilecek güçte.bence alın.ve abi benim daha 1 ay çalışmam mı gerek?
1 AY DEĞİL KARDES SENİN KENDİNİ BİZE KANITLAMAN LAZIM BEN BÖLE PAYLAŞIM YAPIORUM GÜNDE ŞU KADAR FLN AMA MSJLARINA BAKTIM VE HİÇ PAYLAŞŞIM YAPMAMIŞSIN BENCE PAYLAŞIM YAP BENCE BU HAFTA İÇİNDE 250 MSJ A YAKLAŞIRSAN SİTE MODU BİLE OLABİLİRSİN
-
mod olmak istiyorum bası sitelerde yaptım!!
sitemizin genel moderatörü olmak istiyorsan tüm bölümlerde aktif olup , mesaj sayini bir hafta içerisinde en azindan 500 ' e çıkarman gerekiyor kardeşim .
paylaşimlarini bekliyoruz
-
senin içinde aynısı geçerli champion kardeşim , sitemizde moderatörlük yapmak istiyorsan tüm bölümlerde aktif olup bol bol mesaj göndermen gerekiyor . mesaj sayin 500 ' ulaştiği zaman başvurunu dikkate alacağim . paylaşimlarini bekliyorum . kolay gelsin ;)
-
ABİ GENEL DEYİL SADECE FİFA TURNUVALARI BEN 30 DİYE BİLİYODUM VE 30 GEÇİCE YAPTIM
-
sen bi 500 falan yap tugay...
-
eray sen önce adam gibi modluğunu yap sonra konuş.1 haftada 32 den 6 ya indirdin itibarımı.adam ol olum sinirleniyom.bi gün bişey olacak ama neyse
-
ne yapacan okulda sesin çıkmıo
-
sitede ortamı germeyin lütfen ne yapacaksanız okulda halledin sitedekiler rahatsız olabilir
-
olur kardeşimmmmm.......
-
MODERATÖR OLMAK İSTİYORUM NE YAPMAM LAZIZ DENEYİMİM VAR
-
kardeş yanlnız niye burada açtın koonuyu yeni konu açsaydın...superr olurdu...
-
arkadaşlar ben tugay ve eray 3 kişi ortak açıcaktık site sonra ben vazgeçtim kendim tek açtım tugay da daha açıcak site bekliyoruz ;D
-
HAMZA ABİ PC Yİ KAPATMIŞTIM BEN MOD OLUCAM MI SÖYLERMİSİN
-
bencede paylaşımın çok az ve gün başına msj sayın 1 bile degil 0.5 civarında biraz daha çalış bence ;)
-
daha önceden söylediğim gibi moderatörlük başvurunu kabul etmem için mesaj sayisinin minumum 250 olmasi gerekiyor . ardindan bir haftalık deneme moderatörlük yapacaksin . bu süre zarfinda 1000 mesaja ulaştiğin takdide sitemizin genel moderatörü olabilirsin kardeşim
-
hayırlı olsun genç
-
tamam da yaparız abi de ben fifa turnuvaları demiştim hayır genel mod da olurumda o kadar paylaşım yapack zaman bulamam
-
tamam da yaparız abi de ben fifa turnuvaları demiştim hayır genel mod da olurumda o kadar paylaşım yapack zaman bulamam
ilk önce yap ondan sonr abşvur tugay kardeşim bende mesaj sayımı her geçen gün artırmaya çalışıyorum
-
tugay ha gayret :) ve şu w.rooneyi banlayın ya hayırlı olsun genç.,ortada fol yok yumurta yok sinirliyim zaten basacam küfürleri herife >:(
-
tugay ha gayret :) ve şu w.rooneyi banlayın ya hayırlı olsun genç.,ortada fol yok yumurta yok sinirliyim zaten basacam küfürleri herife >:(
takma kafana champion kardeşim herif 100tane aynı mesajı gönderdi sonra yok olup gitti işte böylelerine güvenmeyecksin bi de mod başvurusu yapmıştı