Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => COUNTER STRİKE SOURCE TURNUVALARI => COUNTER STRİKE TURNUVALARI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => 3.CSS TURNUVAMIZ => Konuyu başlatan: яєαρєя - 12 Ocak 2007, 18:12:32
-
ARKADAŞLAR CSS (COUNTER STRİKE SOURCE)3. TURNUVAMIZA HOŞGELDİNİZ SİZDE TURNUVAYA KAYIT YAPTIRMAK İSTİYORSANIZ AŞAĞIDAKİ GİBİ KAYIT MESAJI GÖNDERMENİZ YETERLİ
MSN ADRESİ:
NİCK:
-
İPTAL
-
Reaper
emicin6@hotmail.com
-
arkadaslar lutfen herkes kurallar ve turnuva formatı bolumunu okusun
-
' BlaCk_aKRep '
fear-faktor@hotmail.com
-
kabze
musticimbom58@hotmail.com
-
tetikci
nadir_piero10@hotmail.com
-
reaper senle msnde konuşalım bi benimki sizin counterın aynısımı diilmi diye ok
-
oke
-
Fehmi1903
Fehmi@ForumMerkezi.Org
-
beyler son 3 kişi
-
neden 3 ki kardeş 6 kişi yapmış nadir yanlış mı onun oyunu
-
ya işte her ihtimale karşın dedım ben
-
ok kardeş bu arada nadir in caunter doğrumu
-
ok kardeş bu arada nadir in caunter doğrumu
yaw msn açılmıoki konuşamadık reaperla yarın call of duty 2yi de arkiden alajam onun da bi turnuvasını düzenlerizzzzzzz
-
berkinyo
berkinyo@hotmail.com
-
SON 2 KAYIT
-
[-_-]|KinG|[-_-]
the_choosen_7@hotmail.com
-
SON 1 KAYIT
-
oRDeaL
ordeal@forumsistem.com
-
oRDeaL
ordeal@forumsistem.com
KARDEŞ BAŞKASI İÇİN NASIL YAPIYORSUN AGAM YAPCAK KİŞİ KENDİ ÜYE OLSUN OLMAZ
-
tmm kardes ona sölerim kendi yapar kıs ma ;D
-
OLSUN AGAM YAPSIN O
-
kardeş başlatın şu turvayı son üyeyi bulunda bitsin yha ;)
-
karahayalet
sedat_manyak_yusuf@hotmail.com
-
süper abi saol aga
-
berler son 3 kişi turnuvayı 12 kişilik yaptık
-
xrcrash
download_333@hotmail.com
-
cistianı_ronaldo
hakan_aysabir_1993@hotmail.com
-
Arkadaşım galiba cristiano_ronaldo yazıcaktın sonra yanlışlık cıkmasın turnuvada ve nicklerde ona göre düzgün yazın
-
E abi turnuva düsenlion 6 gündür hiç tık yok sende ne olcek böle ne zaman başlayacak turnuvalar bu arada son bir kişi kaldı haberiniz olsun kim önce gelirse o girer turnuvaya..... :D
-
sezeryilmaz_35@hotmail.com
şeytan
-
gfb_sero
sseroo_20@hotmail.com
bende indirdim soruceyi bizde bi oynayak bari :)
-
dostum actımıda ılgılenmıyonuz nedense hem formatı değiştirdim bı kac kayıt daah beklıyorum turnuvanın zevklı gecmesı ıcın
E abi turnuva düsenlion 6 gündür hiç tık yok sende ne olcek böle ne zaman başlayacak turnuvalar bu arada son bir kişi kaldı haberiniz olsun kim önce gelirse o girer turnuvaya..... :D
-
reaper n saman başlıcak bu turnuva ???
-
BEYLER BAZILARI İPTAL OLDUĞU İÇİN TOPLAM 11 KİŞİ KATILMIŞ VE SON 1 KAYIT BEKLİYORUZ
-
İnşallah hemen olurda başlasın artık turnuva ...
-
SON 1 KAYIT HADİ BEYLER
-
cunterhakan
hakan1989-5@hotmail.com
-
karakartal66
EN-karakartal66@hotmail.com
-
cunterhakan
hakan1989-5@hotmail.com
KAYITLARIMIZ BİTMİŞTİR BUNDAN SONRA YAPILAN KAYITLAR YEDEK KAYIT OLARAK YER ALCAKTIR.
-
15 kişiyiz son bı kayıt daha alalım 16 kısı den 8 taım ceyrek fınalden baslarız hemen
-
15 kişiyiz son bı kayıt daha alalım 16 kısı den 8 taım ceyrek fınalden baslarız hemen
kardeşim eminmisin 15 kişi olduğumuza
-
evt korsan saydım emınım 15 kişi var
-
SON 1 KİŞİ
-
msn:romantic-serseri-17@hotmail.com
nick:KRaL TeaM
-
msn:romantic-serseri-17@hotmail.com
nick:KRaL TeaM
-
arkadaslar nadırın oyunu css deıl galıba onun ıcın en son oşara 1 kişi alıp başlataağım isimleri aldım totalde 16 kişi olacağız
-
nadir zaten katılamaz
-
şu ana kadar 15 kişi kayit yaptirmiş fakat bu kaydolanlar arasinda turnuvanin varliğini bile unutanlarin bulunduğunu düşünüyorum . bana kalırsa kontenjan sayisini 8 ' e indirip turnuvamızla ilgilenebilecek olan kişilerin kayitlarini geçerli kılalim ve daha fazla vakit kaybetmeden 3.css turnuvamızı başlatalım diyorum , sen ne düşünüyorsun reaper ?
-
Haklısın abi adamın msj sayısı 1 sadece buraya msj yazmış ondan fazla umut beklenmez yani onları iptal etsek olur bencede ...
-
şu ana kadar 15 kişi kayit yaptirmiş fakat bu kaydolanlar arasinda turnuvanin varliğini bile unutanlarin bulunduğunu düşünüyorum . bana kalırsa kontenjan sayisini 8 ' e indirip turnuvamızla ilgilenebilecek olan kişilerin kayitlarini geçerli kılalim ve daha fazla vakit kaybetmeden 3.css turnuvamızı başlatalım diyorum , sen ne düşünüyorsun reaper ?
bende öyle düşünüyorum abi ama emre kardeşim 16 demişti
-
bende öyle düşünüyorum abi ama emre kardeşim 16 demişti
evet emre 16 kişilik yapılmasini istiyor fakat bu topic altindan kaydini yaptiran 16 katilimcimizinda turnuvamıza ilgi gösterip maçlarini zamaninda oynayacağini hiç zannetmiyorum . bana kalırsa daha öncede söylediğim gibi kontenjani en azindan 8 ' e düşürüp daha uzun süre online olabilecek katilimcilarimizi turnuvaya dahil edelim .
-
kayıtlar bıtmıstır dıye bısı yazmamıs o yuzden kayıt yapayım dedim
msn: ultraslan_1905arda@msn.com
nick: zimap_92
-
KAYITLARIMIZ BİTMİŞTİ YAKIN ZAMANDA 1.TUR BELLİ OLCAKTIR
-
yeni turnuva açında katılak yaa. :)
-
yeni turnuva açında katılak yaa. :)
oke açacağim birazdan