ballack ekle hemen yapalım respectmare@msn.com hade
ok tmm giriyoz biz
Beckham nerdesin aga.msn de cevrimdısısın
HAMZA:0-2:BİG SEXY
BALLACK13 : 1 RESPECTMARE : 5tebrikler kardesim güzel oynadın ilk golü ben attım ama pek iyi gelmemis demekki o gol bana :D
sağol hamza abi.bu aralar fazla fifa oynamıyorum.ve formsuzum.bu ffc yi kazanacağımı hiç sanmıyorum :(HAMZA:0-2:BİG SEXY
ellerine sağlik cüneyt kardeşim , zevkli maç oldu . fakat defansini bir türlü geçemedim . sonuna kadar hak ettin bu galibiyeti . tebrik ederim
YAW TURNUVADAN ÇIKAN YOKMU 3.YEDEK KAYIDIMDA :D
agalar harun maç bitmeden çıktı sonra msn ve hamachisi kapandı hala yok 15 dk dır bekliyorum :S :D
sağol hamza abi.bu aralar fazla fifa oynamıyorum.ve formsuzum.bu ffc yi kazanacağımı hiç sanmıyorum :(HAMZA:0-2:BİG SEXY
ellerine sağlik cüneyt kardeşim , zevkli maç oldu . fakat defansini bir türlü geçemedim . sonuna kadar hak ettin bu galibiyeti . tebrik ederim
geldimmmmmmmm
api cim o maç bitt igibi bişidi
geldimmmmmmmm
api cim o maç bitt igibi bişidi
şanslıydın aga 3 tane topum direkten döndü hemde boş kale :S sonra iki tane karşı karşıya kaçtı ama sen buldugun sansları degerlendirdin neticede sen kazandın bitiriciligim bugün yoktu ama neyse tbr ;)ok saol apiah ama bende farklı yenmeme ragmen 3-4 tane karşı karşıya kaçırdım ya sonuçta onları atsan bile en falza 8-6 fln olurdu neyse saol genede
ok hamza abi harun çıktı demi baksan skora
HAMZA ABİ Bİ TANE TURNUVA AÇABİLİRMİYİM NORMAL TURNUVA MODU BEN OLİM 54.FİFA 07 TURNUVASI TMM MI
ewt yarı final ne aman belli olur beyler
PEKİ ABİ Bİ SORİM DEDİM YİNEDE YANİ AMA 50. TURNUVA ÇOK YAVAŞ İŞLİYORHAMZA ABİ Bİ TANE TURNUVA AÇABİLİRMİYİM NORMAL TURNUVA MODU BEN OLİM 54.FİFA 07 TURNUVASI TMM MI
50.fifa 07 turnuvasinda final oynanmadan 54.fifa 07 turnuvasini açmayalim mete oke ;)
PEKİ ABİ Bİ SORİM DEDİM YİNEDE YANİ AMA 50. TURNUVA ÇOK YAVAŞ İŞLİYORHAMZA ABİ Bİ TANE TURNUVA AÇABİLİRMİYİM NORMAL TURNUVA MODU BEN OLİM 54.FİFA 07 TURNUVASI TMM MI
50.fifa 07 turnuvasinda final oynanmadan 54.fifa 07 turnuvasini açmayalim mete oke ;)
evt çok azPEKİ ABİ Bİ SORİM DEDİM YİNEDE YANİ AMA 50. TURNUVA ÇOK YAVAŞ İŞLİYORHAMZA ABİ Bİ TANE TURNUVA AÇABİLİRMİYİM NORMAL TURNUVA MODU BEN OLİM 54.FİFA 07 TURNUVASI TMM MI
evet malesef , neredeyse bir haftada bir turu bitiremedik . bu gece birinci tur eşleşmeleri için verilen son gündü fakat henüz oynanmayan 5 karşılaşma bulunuyor