hamza abi benim şifremi değiştirirmisin aklından bişeler yap sonra bana p.m at hemen abi
yok unutmadımda panelde birşeye bakıyordum sonra karşıma şifre geldi biri şifremi mi değiştirdi yoksa dedim ve şifrem aynı şifrem değildi oraya yazdıgımda murat şifremi bulmaya çalışıyordu çok zor bi şifreydi buldu diye endişe ettimhamza abi benim şifremi değiştirirmisin aklından bişeler yap sonra bana p.m at hemen abi
tamam mete değiştiriyorum ,
unuttun mu şifreni yoksa :)
hamza abi sen en iyisi bu sehmusa yolla bi sorun oldu benim üyelikte galiba sen buraya yolla
ok abi saolhamza abi sen en iyisi bu sehmusa yolla bi sorun oldu benim üyelikte galiba sen buraya yolla
tamam mete , şehmus ' a p.m atiorm şimdi ;)
HAMZA ABİ SEN BU ARADA FFC 36 AÇTA ONUDA HEMEN BİTİRRELİM HADİ AÇ FFC 36 YI BEKLİYORUM HATTA BUNUDA METEHAN AÇSIN FFC 36 YI DİKKATLİ Bİ BİÇİMDE
aga yok şu anda onlineyim ama işlerim var bugün yaparız belki ben sana msj atarım yaparsak olmassa yarın kesin yaparıs ;)
hamza abi ben açıyorum ffc 36 yı ok
SONY_HARUN:9 BECKHAM:4
GÜZEL FİNALDİ KARDEŞ EYW
SAOLUN BEYLER WALLA KAÇINCI ŞAMPİONLOUGUM BİLMİORMSONY_HARUN:9 BECKHAM:4
GÜZEL FİNALDİ KARDEŞ EYW
tebrik ederim harun kardeşim . sanirim bu altinci şampiyonluğun oldu . başarilarinin devamını diliorm
SONY_HARUN:9 BECKHAM:4
GÜZEL FİNALDİ KARDEŞ EYW
tebrik ederim harun kardeşim . sanirim bu altinci şampiyonluğun oldu . başarilarinin devamını diliorm