sony_harun benm yerime girmiş nasıl oluyo buuu acaba... ??? ???
TİKLİ YOK HAMZA ABİ HALOYLA YAPİMMİ BEN
DÖNDÜ DOLAŞTI BENİ BULDU YAW İİ YİNE ERKEN YATICAZ DESENETİKLİ YOK HAMZA ABİ HALOYLA YAPİMMİ BEN
halo , sony_harun yerine turnuvamıza tekrardan dahil oldu mete ,
bu durumda tikli yerine harunu almak durumundayiz .
birinci turdaki rakibin harundur başarilar dilerim
sony_harun hadi burdaysan yapak maçı geç olmassın
harun da yok msnde
OK ABİharun da yok msnde
harun buralardaydi . gelir birazdan msne de
DÖNDÜ DOLAŞTI BENİ BULDU YAW İİ YİNE ERKEN YATICAZ DESENETİKLİ YOK HAMZA ABİ HALOYLA YAPİMMİ BEN
halo , sony_harun yerine turnuvamıza tekrardan dahil oldu mete ,
bu durumda tikli yerine harunu almak durumundayiz .
birinci turdaki rakibin harundur başarilar dilerim
ben halo ile yapiyom maça dalıyoz !!
GELDİMMMMMMMMMMMM
HAMZA ABİ YALNIZ YARINA AKAARSA TURNUVA YAPAMAM HEM ABİMİN SIRASI HEMDE ELEKTRİKLER KESİK ONUN İÇİN AKARSA PAZAR GÜNÜNE YAPABİLİRİM MAÇI
yok mu yaw çıkan biri :D
ii aga gel bnde yatcam zaten beni yen en azından beleş çıkma ;)
bigsexy 2
erdogan 1
tbrklr big ;)
ya bu harun u bi daha ffc lere almayalım her maçta gidiyor ya oynucaksa düzgün oynasın dk 45 2-1 önde çıktı maçtan ve gitti
millet bizim eskişehir'de müthiş kar yağıyo.ben kartopu oynamaya çıkıyorum :D :D :D :D :D:D bu saatte saatte geç oldu aman ama istanbul / taksimde daha yeni hayat başlıyor istanbulda olanlar bilirler tam gezmedim ama taksimi işte biraz bilirim
ya varya bıktım mete senden sana diormki çok acil işim var biran önce yapalım diorm sen ok diorsn maça girioruz gol atırom 5. dakkada maçtan çkıorsn sonra bana zrola küfür ettiriosn ben çıkmadım dierek sonrada siteye yayınlıorsn sen BANA ELLİ DEAF KÜFÜR ETTİM YALAN YOK SENDE BİLİORSN BEN SEN KÜÇÜKSÜN DİE SESİMİ ÇIKARMADIM AMA SENİN YAPTIGIN HARBİ DELİKANLILIGA SIGMAZYA BEN Mİ ÇIKTIM ŞİMDİ YA ÖF YA SUÇU HEMEN BENİM ÜSTÜME ATMA HEMDE MAÇI FLN SEN ALMADIN HEMDE YARIM AKILLIDA SENSİN
MAÇTA SONY_HARUN:3 METE:1
SEN MAÇI FLN ALMADIN TMM MI 40 DKDE 2 GOL ATAMAM MI HEDME MAÇTAN FLN BEN ÇIKMADIM
ALICAM YA WALLA İŞİM VAR BU SATEN SONRA MAÇ YAPAM NORAMDLE SENİ YENDİM EGER O MAÇTAN SEN ÇIKMADDSAN BENİM ADIM DA HARUN DİEL MAÇTAN ATMIORDA BEN GOL ATINCAMI ATIOR YA ALICAM WALLA ALICAM YATAMAM O ZMN SENİN ADIN HARUN DEĞİL .... BENDE ÇIKMADIM ŞİMDİ YEMİN EDERDİMDE HAMZA ABİ İLE APPİ YEMİNETME DEDİĞİ İÇİN ETMİYOM AMA YEMİN ETE DER SELER EDERİM AMA SENDE YEMİN ETCEN BENİM ÇIKTIGIMA DAHİL
bu turnuvalara artık yaş sınırı koyun yada beni bu poblem çocukla eşleştirmeyin herseferinde yeniom herseferindede sorun çıkarıor
BENİM ÇIKMAM LAZIMSEN MAÇI FLN ALMADIN TMM MI 40 DKDE 2 GOL ATAMAM MI HEDME MAÇTAN FLN BEN ÇIKMADIM
:D son durum nedir beyler .kim üst tura çıkıyor . ona göre yari finali çekeceğim
GÖRMEDİNMİ ABİ O HAKARETLERİSEN MAÇI FLN ALMADIN TMM MI 40 DKDE 2 GOL ATAMAM MI HEDME MAÇTAN FLN BEN ÇIKMADIM
:D son durum nedir beyler .kim üst tura çıkıyor . ona göre yari finali çekeceğim
BENİM ÇIKMAM LAZIMSEN MAÇI FLN ALMADIN TMM MI 40 DKDE 2 GOL ATAMAM MI HEDME MAÇTAN FLN BEN ÇIKMADIM
kardeş ben tahmin ettim ama sen küfür etti die print alırosn ben senin ettigin küfrler için print almaya çalışsaydım yüzlerce olmştu
maça gelince 40 dakka kaldı 3.1 ben öndeyim
ABİ DK 45 DE ÇIKTI HARUN 2-1 Dİ İŞİM VAR DEDİ GİTTİ SONRA GELDİ VE 45 DK OYNUYORDUK DK 5 OLDU HARUN 3-1 YAPTI BAĞLANTIMI KOPTU NOLDUYSA BİŞELER OLDU SONRA HARUNA BANA HAKARETLER FLN ETTİ AAMA HARUNU ÇIKARTMAM BURDAN BUNUDA SÖLEYİM 40 DK YAPARIZ YADA BEN ÇIKARIMBENİM ÇIKMAM LAZIMSEN MAÇI FLN ALMADIN TMM MI 40 DKDE 2 GOL ATAMAM MI HEDME MAÇTAN FLN BEN ÇIKMADIM
mücadele kaçinci dakikada kesildi ve o sirada kim öndeydi ?
ABİ DK 45 DE ÇIKTI HARUN 2-1 Dİ İŞİM VAR DEDİ GİTTİ SONRA GELDİ VE 45 DK OYNUYORDUK DK 5 OLDU HARUN 3-1 YAPTI BAĞLANTIMI KOPTU NOLDUYSA BİŞELER OLDU SONRA HARUNA BANA HAKARETLER FLN ETTİ AAMA HARUNU ÇIKARTMAM BURDAN BUNUDA SÖLEYİM 40 DK YAPARIZ YADA BEN ÇIKARIMBENİM ÇIKMAM LAZIMSEN MAÇI FLN ALMADIN TMM MI 40 DKDE 2 GOL ATAMAM MI HEDME MAÇTAN FLN BEN ÇIKMADIM
mücadele kaçinci dakikada kesildi ve o sirada kim öndeydi ?
hakertlere bak diene bak ya olm sen bana yüzlerce küfür ettin lan çocukYOK CANIM BEN KENTRİLYONLARCA KÜFÜR ETTİM BEN DÜNYANIN EN SİHİRBAZ DEĞİL KÜFÜRBAZ ADAMIYIM
aga şu skorları ilk baştaki yere yazsana böyle kimin yendigi belli olmuyo :S
hakertlere bak diene bak ya olm sen bana yüzlerce küfür ettin lan çocukYOK CANIM BEN KENTRİLYONLARCA KÜFÜR ETTİM BEN DÜNYANIN EN SİHİRBAZ DEĞİL KÜFÜRBAZ ADAMIYIM
ŞUAN İRTİBATA GEÇTRİK GİRECEZ
tamam mete , maç koparsa küfür printleriyle beraber siteye girme :D
hamachiden biribirnize küfür edin sonra , maç sonucunu siteye yazin oke :D
tamam mete , maç koparsa küfür printleriyle beraber siteye girme :D
hamachiden biribirnize küfür edin sonra , maç sonucunu siteye yazin oke :D
:D :D :D :D hamza bi msne gel özelden çağırıyom bi lazımsın ;D
he sen atarsın bekle
beyler şu turnuvaya yaş sınırı koyunya bıktım :D
sony_harun:5 mete:2
he sen atarsın bekleistersen siteyede koyalım giremeyim
beyler şu turnuvaya yaş sınırı koyunya bıktım :D
sony_harun:5 mete:2
hamza abi msnden bi baksana
yok onla ilgili ne konuşim yawhamza abi msnden bi baksana
tamam mete geliorm . ama harun ile ilgili bir şey söyliyeceksen baştan söyliyim sana cevap vermiyeceğim
yok onla ilgili ne konuşim yawhamza abi msnden bi baksana
tamam mete geliorm . ama harun ile ilgili bir şey söyliyeceksen baştan söyliyim sana cevap vermiyeceğim